فرمانده کل ارتش: هنر جنگ تلفیقی از علم، خلاقیت و حماسه است.
سرلشکر موسوی با اشاره به علت برگزاری همایش های علم و فناوری گفت: هنر جنگ تلفیقی از علم، خلاقیت و حماسه است. منظور از علم، دانش، فناوری و اطلاعات و به معنای خلاقیت، ابتکار، نوآوری، هوش و میانبر است.
وی ادامه داد: حماسه به رشادت، فداکاری، ایثار، ریسک پذیری و ایثار رزمندگان اشاره دارد. ترکیب این سه عنصر باعث ایجاد هنر مبارزه می شود و عدم وجود هر کدام از ضریب موفقیت می کاهد.
وی سپس بر لزوم برگزاری دوره های علمی، تخصصی و فنی برای افسران تاکید کرد و گفت: آیا افسر می تواند بدون گذراندن و گذراندن واحدهای ریاضی و فیزیک و سایر رشته ها بگذرد؟ آیا یک افسر می خواهد کارخانه ای را اداره کند؟ آیا او می خواهد وزیر شود؟ آیا او می خواهد مدیر کل شود؟ آیا او می خواهد یک شهر صنعتی را اداره کند؟ نه، او می خواهد بجنگد و جنگ با این علوم و فنون اداره می شود.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه راهزنان فکری، اعتقادی و معرفتی زیاد هستند، افزود: شما نمی توانید حقیقت را از زبان دشمن و پیاده نظام او بشنوید.
سرلشکر موسوی گفت: افسری که می خواهد به پایین ترین درجه افسری برسد باید همه علوم مختلف از ریاضی گرفته تا بالستیک، فیزیک و لیزر را بیاموزد، همه این علوم برای برنامه ریزی و حضور در میدان جنگ است. در بسیاری از ردهها افسر بدون دانش بی فایده است، وقتی خلاقیت، حماسه و ابتکار در کنار هم قرار میگیرد، به موفقیت میرسیم.
به گزارش خبرنگار دفاعی ای بی اس نیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در همایش بررسی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس در ستاد فرماندهی و ارتش با اشاره به اعلام مرحله دوم انقلاب گفت: برای اقدام قاطعانه در آینده، باید شناخت خوبی از گذشته داشت. و از تجربه یاد بگیرید. در صورت غفلت از این راهبرد، دروغ جای حقیقت را می گیرد و آینده را در معرض تهدیدات ناشناخته قرار می دهد و دشمنان انقلاب با انگیزه های قوی دست به تحریف و دروغ پردازی در گذشته و حتی حال خواهند زد و از این موضوع استفاده خواهند کرد. پول و همه ابزار برای آن. .
در این همایش از تعدادی از خانواده های شهدا و همچنین جانبازان دفاع مقدس ارتش نیز قدردانی شد.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با طرح این سوال که کدام یک از آنها در دفاع مقدس نبودند یا اگر نبودند باید چه میکردیم؟ وی گفت: فراخوان، ساماندهی، تجهیز، آموزش، اعزام، سازماندهی، تعیین تکلیف، مدیریت بر اجرای صحیح، هیچ کدام بدون علم و فناوری امکان پذیر نیست.
وی در این مراسم با تاکید بر اینکه علم و دانش به معنای آگاه بودن، دانستن و مقاومت در برابر چیزی است که در اینجا به آن جنگ می گویند، گفت: وقتی علم و دانش به کار گرفته شود و بر زمین گذاشته شود به معنای فناوری است و این فناوری محصولی را به بار می آورد که نقشه عملیاتی یا رادار پیچیده برای هواپیما، کشتی جنگی یا سلاح یا خود هواپیما یا کشتی.
سرلشکر موسوی در ادامه با بیان اینکه ناکامی های دوران جنگ باید به دقت بررسی شود که چه عاملی مغفول مانده یا سهم آن به خوبی دیده نشده است، تصریح کرد: نقش علم و فناوری در دفاع مقدس با توجه به عظمت و وجود آن است. در همه مناطق و مناطق جنگی. نادیده گرفته شده است و هر جا که جنگ را آغاز کنیم خود را وابسته و محدود به علم و فناوری می بینیم.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران عدم آگاهی را منجر به نقص در اصل مأموریت دانست و خاطرنشان کرد: هیچکس نباید فکر کند که عده کمی بدون حساب و کتاب، بدون برنامه و طرح. ، بدون تعیین تکلیف و تکلیف معین، راهپیمایی کنید و در جنگ پیروز شوید. همه چیز حساب شده است و برای موفقیت هر سه عامل لازم است.