شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

فرش قرمز ایرانی برای سرمایه گذاران خارجی در بخش پتروشیمی

معاون وزیر نفت گفت: سیاست ما این است که برای هر کشوری که بخواهد در صنعت پتروشیمی سرمایه گذاری کند، فرش قرمز پهن کنیم، چه سعودی ها، چینی ها، اروپایی ها و روس ها بخواهند در ایران سرمایه گذاری کنند. آی تی. در شرایط فعلی نشان داده ایم که می توانیم با کمک به هم مشکلات را حل کنیم.

به گزارش ای بی اس نیوز، مرتضی شهمیرزایی امروز در نشست خبری در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاس در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز درباره مذاکرات انجام شده با سفرای عربستان سعودی و ژاپن، گفت: سیاست دولت سیزدهم توسعه است. دیپلماسی با کشورهای همپیمان به ویژه کشورهای دوست و همسایه تا توافقات منطقه ای در این دولت در تجاری سازی صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گیرد.

انجام مذاکرات مثبت بین ایران و عربستان در زمینه پتروشیمی

وی افزود: در مراسم افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه ایران پلاس 20 سفیر حضور داشتند و طی دو روز گذشته سفیر عربستان از نمایشگاه بازدید کرد و از نزدیک در جریان تحولات حوزه پتروشیمی قرار گرفت و مذاکرات خوبی بین ایران انجام شد. . و عربستان سعودی که نتایج آن به زودی مشخص خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه تعدادی از سفرای اروپایی نیز از نمایشگاه ایران پلاس بازدید کردند، تصریح کرد: مذاکرات صادرات محصولات پتروشیمی ایران به این کشورها بر محور تبادل خدمات فنی و مهندسی و صادرات بوده است. کاتالیزورهای ایرانی

وی با تاکید بر اینکه بازدید سفرا از نمایشگاه به این معناست که ایجاد فضای ارعاب تحریمی علیه ایران دیگر خریدار ندارد، تصریح کرد: ایران و عربستان در حوزه پتروشیمی و نفت از توانمندی های بالایی برخوردار هستند و ما انتظار داریم که توسعه صنعت نفت ایران انجام شود. روابط دو کشور در این زمینه است.

شهمیرزایی در خصوص همکاری ایران با روس ها گفت: ایران هم خدمات گیرنده و هم صادرکننده است. فعالان صنایع شیمیایی روسیه نیز مایل به همکاری با ایران هستند.

ظرفیت 11 میلیون تنی پلیمر ایران در پایان دولت سیزدهم

وی در خصوص ظرفیت نصب شده صنعت پتروشیمی و ظرفیت تولید پلیمر تا پایان دولت سیزدهم گفت: ظرفیت نصب شده صنعت پتروشیمی در حال حاضر 92 میلیون تن و تولید واقعی 72 میلیون تن است. صنعت پتروشیمی ایران در سال 1400 تولید 65.4 میلیون تن را به ثبت رساند و در سال 1401 با ظرفیت نصب شده نزدیک به 90 میلیون تن، تولید واقعی 70 میلیون تن بود که شکاف بین ظرفیت نصب شده و تولید واقعی ناشی از تعمیرات اساسی است. عرضه. علوفه در فصل زمستان بود و بیش از 22 استان کشور درگیر سرما بودند.

شهمیرزایی گفت: نزدیک به 8 میلیون و 800 هزار تن پلیمر در کشور تولید می شود و بر اساس برنامه هفتم توسعه ظرفیت تولید پلیمر به 19 میلیون تن افزایش می یابد و تمامی این ظرفیت توسط بخش خصوصی به بهره برداری می رسد. بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان دولت سیزدهم ظرفیت تولید پلیمر به 11 میلیون تن رسید.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به رشد سریع صنعت پتروشیمی از کالاهای اساسی تا پایان زنجیره ارزش در دولت سیزدهم، گفت: تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی شعاری نیست، بلکه باید به آن توجه کرد. به عنوان یک راهبرد خدشه ناپذیر، وظیفه، برنامه و وظیفه ای است که همکارانم با تمام وجود برای رسیدن به آن تلاش می کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر برنامه هفتم توسعه در حوزه پتروشیمی تهیه شده و برنامه هشتم توسعه نیز آماده شده است، گفت: طرح های توسعه ای برای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد واحدهای جدید در راستای تنوع بخشی به سبد پتروشیمی ایران برنامه ریزی شده است. در اوایل انقلاب اسلامی تنها تعداد انگشت شماری محصول در صنعت پتروشیمی تولید می شد، اما امروزه 550 گرید محصول پتروشیمی در کشور تولید و در اختیار خریداران و مشتریان داخلی و خارجی قرار می گیرد.

معاون وزیر نفت و پتروشیمی با بیان اینکه در سال گذشته نیازهای عمده صنعت داخلی به محصولات پتروشیمی معادل 10 میلیارد دلار برآورده شد، گفت: حرکت سریع و عمودی کالاها تا انتهای زنجیره ارزش صنعت. شعار نیست؛ یک تکلیف یک برنامه و یک وظیفه است و یک استراتژی خدشه ناپذیر است و همه همکارانم با تمام توان برای رسیدن به این استراتژی متمرکز هستند.

استراتژی فروش اعتباری شرکت ملی صنعت پتروشیمی الگویی برای سایر صنایع شد

شهمیرزایی با تاکید بر اینکه تولید انواع محصولات مورد نیاز صنایع مختلف کشور در دستور کار شرکت ملی صنایع پتروشیمی قرار دارد، گفت: بر اساس بررسی های انجام شده 63 درصد صنایع تکمیلی در تامین بودجه گردش مالی با مشکل مواجه بوده اند که این موضوع توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام شده است. جامعه صنایع پتروشیمی اعلام کرد. شرکت صنایع با استفاده از سیاست فروش، محصولات اعتباری به این شرکت ها کمک کرده و ده ها میلیارد تومان در اختیار این صنایع قرار گرفته است.

وی گفت: بر این اساس 28 میلیارد تومان محصولات پتروشیمی به عنوان اعتبار بر اساس واگذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی در 5 ماه گذشته به شرکت های پتروشیمی عرضه شد که تحولی اساسی در بخش مکمل ایجاد کرد. وی گفت: در این راستا صنعت پتروشیمی شاگرد اول سایر صنایع شده است و انتظار می رود این روش در سایر صنایع الگو باشد.

شهمیرزایی با بیان اینکه تکمیل زنجیره ارزش به عنوان یک اصل خدشه ناپذیر و برنامه محور در دستور کار قرار دارد و همه دستگاه ها موظف به رعایت آن هستند، گفت: این امر باید در همه بخش های صنعت پتروشیمی از کاتالیست ها، آغازگرها و آغازگرها انجام شود. جاذب ها به کالاها، تجهیزات و مراحل بهره برداری برای داشتن یک صنعت پویا و یک چرخه صنعتی کامل، خودکفا باشد.

وی توسعه دیپلماسی انرژی در دولت سیزدهم را مورد تاکید قرار داد و گفت: برنامه فعالیت در حوزه پتروشیمی فراساحلی با جدیت دنبال می شود و موفقیت های خوبی در این زمینه به ثبت رسیده است. با گسترش روابط با کشورهای همسایه، سایر کشورها از ایران درخواست کرده اند که کاتالیزور، تجهیزات و ماشین آلات در اختیار آنها قرار دهد.

مدیرعامل جامعه ملی صنایع پتروشیمی، توقف فلرهای کوچک در حوزه پتروشیمی و مدیریت را جزء برنامه های زیست محیطی در دستور کار دانست و افزود: بیش از نیمی از فضای صنعت پتروشیمی به فضای سبز اختصاص دارد. و فاضلاب در مجتمع های پتروشیمی و به عنوان آب صنعتی مورد استفاده در واحدها بازیافت می شود.

امضای تفاهم نامه ده ها میلیارد دلاری برای تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی

شهمیرزایی در ادامه با بیان اینکه امروز ظرفیت صنعت پتروشیمی ایران به 92 میلیون تن در سال رسیده است، گفت: قرار است 100 درصد کاتالیزورهای مورد نیاز صنعت پتروشیمی بومی سازی شود و سیاست دولت سیزدهم این بود که به سمتی پیش رود. تکمیل زنجیره گفتنی است در این زمینه ده ها میلیارد دلار تفاهم نامه منعقد شده که به زودی یک به یک به قرارداد تبدیل می شود.

وی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی سریع ترین صنعت در حال رشد در جهان است و رتبه اول را به خود اختصاص داده است، گفت: ظرفیت تولید این صنعت از مقدار بسیار کمی در اوایل انقلاب به بیش از 92 میلیون تن در سال افزایش یافته است. تلاش کارشناسان کشوری قبل از پیروزی انقلاب اسلامی صنعت پتروشیمی 100 درصد وابسته بود، اما امروز در اکثر موارد اعم از کاتالیست، کالا و تجهیزات و همچنین مراحل تاسیس و فعالیت خودکفا هستیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: یکی از سیاست های دولت مردمی امضای بیش از ده ها میلیارد دلار تفاهم نامه سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعت نفت است که بخشی از آن تکمیل و برخی دیگر در حال انجام است. پیش رفتن. این سیاست در صنعت پتروشیمی نیز دنبال می شود و سرمایه گذاری های مطلوبی در این بخش صورت می گیرد.

شهمیرزایی با بیان اینکه هم اکنون برنامه هفتم توسعه در حوزه پتروشیمی تهیه شده و برنامه هشتم توسعه نیز تهیه شده است، ادامه داد: برنامه های توسعه ای برای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد واحدهای جدید به منظور تنوع بخشی به سبد پتروشیمی ایران در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *