اخبار سیاسی روز

مخبر: بانک ها به تخصیص مسکن برسند

در جلسه ای که با حضور معاون اول رئیس جمهور و مدیران کل 19 بانک دولتی و خصوصی کشور برگزار شد، مشکلات و چالش های بانک ها برای اعطای تسهیلات و حمایت از ساخت و ساز مسکن و تولید دارو مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اقدامات لازم برای رفع آن انجام شد. مشکلات و تسریع در اجرا تعهداتی داده شده است.

وی با اشاره به اینکه بخشی از کسری در تولید دارو به دلیل تاخیر در ارائه تسهیلات لازم به تولیدکنندگان دارو بوده است، گفت: تامین به موقع دارو مشکل سلامت مردم است و دولت مصمم است این مشکل را با جدیت پیگیری کند. . .

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، بهداشت و درمان و رئیس کل بانک مرکزی حضور داشتند، گزارشی از عملکرد بانک ها در خصوص پرداخت رد دیون سازندگان مسکن و دارو ارائه شد.

به گزارش ای بی اس نیوز، معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با یادآوری اینکه مسکن 30 درصد از بودجه خانوار را تشکیل می دهد، تاکید کرد: مشارکت بانک های عامل و بانک مرکزی برای سرمایه گذاری در حوزه مسکن بسیار مهم است. نقش جدی در تولید مسکن با خلاقیت در روش های بانکی و نوآوری در تامین منابع مسکن و جذب نقدینگی.

انتهای پیام

در این جلسه همچنین راهکارهای جهت دهی نقدینگی به سمت تولید و ساخت مسکن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نظرات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد بانک های عامل نسبت به جذب سرمایه های سرگردان به سمت تولید مسکن توجه ویژه داشته و برنامه های عملیاتی خود را در این زمینه ارائه کنند.

مخبر با اشاره به عقب افتادن بانک ها در تخصیص تسهیلات به بخش مسکن، بر لزوم اجرای برنامه جهشی برای تسریع در پرداخت تسهیلات در این بخش تاکید کرد و اعلام کرد: بانک ها عامل اصلی توسعه کشور هستند با توجه به آنچه در ماموریت هایشان پیش بینی شده است باید منابع مالی مربوط به تولید مسکن را در اولویت قرار دهند. در این زمینه دولت آماده بررسی و رفع مشکلات و چالش های پیش روی بانک ها در مسیر اجرای این تعهدات است.

وی از وزیر راه و شهرسازی خواست تا در جلسات جداگانه با هر یک از بانک های عامل مشکلات را برشمرد و پس از ارزیابی، ارکان لازم برای تصمیم گیری را ارائه کند.
در ادامه این جلسه گزارشی نیز از اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان دارو توسط بانک های عامل ارائه شد که دکتر مخبر بانک های عامل را موظف به انجام تعهدات خود تا پایان سال کرد ضمن تلاش برای جذب این تسهیلات. نقدینگی و هدایت آن به سمت تولید و اعطای تسهیلات اعتباری. تولیدکنندگان دارو نیز باید این کار را به طور کامل و صد در صد انجام دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا