وی افزود: نوع قایق هایی که در دنیا استفاده می کنیم قابل بهبود است. اگر بچه ها در ایران با قایق های بهتری تمرین کنند، می توانیم برای مسابقات جهانی قایق های بهتری هم به آنها سفارش دهیم. در این باره با آقای سهرابیان صحبت هایی داشته ایم. خوب بود بعد از هشت سال بتوانیم در مسابقات جهانی شرکت کنیم و بچه ها به مصاف حریفان مدال جهانی بروند.
وی ادامه داد: رده سنی امیرحسین محمودپور زیر 23 سال بود که اولین تجربه قهرمانی بزرگسالان جهان محسوب می شد. به غیر از مسابقه دوم که تحت تاثیر جو و حریفان سرسخت قرار گرفت، در مسابقات بعدی عملکردش عالی بود. اگر با همین آمادگی در مسابقات زیر 23 سال حاضر می شدیم، او در جمع 5 تیم برتر جهان قرار می گرفت اما می خواستم زمین بزرگ تری ببیند و با بهترین بازیکنان جهان روبرو شود. مهسا جاور سال ها در حالت تک نفره غایب بود و بعد از بازی های آسیایی جاکارتا تمرین نکرد. شش ماه بود که اجرا می شد و فکر می کنم شروع خوبی داشت. محمودپور و ملایی تقریباً از تمام رقبای آسیایی خود گذشتند و جاور تنها از رقیب ژاپنی عقب بود.
به گزارش ” ای بی اس نیوز ورزشی”، افشین فرزام در گفت وگو با ایسنا، درباره عملکرد تیم ملی روئینگ ایران در مسابقات جهانی 2022 جمهوری چک اظهار کرد: قبل از اعزام انتظارات و اهداف را روشن کرده بودم. منتظر نازنین ملایی در فینال B بودم و این اتفاق افتاد. البته آنچه با خود ملایی در میان گذاشته بودم این بود که بتواند در فینال B جایگاه خوبی کسب کند و رتبه خود را نسبت به المپیک توکیو ارتقا دهد. خدا را شکر که این اتفاق افتاد و یک رکورد عالی ثبت کرد. او چهار مسابقه سخت داشت و در سه مسابقه رکوردش خوب بود و تقریباً با رکوردهای ثبت شده در فینال A برابری کرد.
کد خبر: 1845518
6 اردیبهشت 1401 ساعت 10:42 ق.ظ |
57 بازدید
0نقطه نظر
فرزام در پاسخ به این سوال که حضور پر رنگ تر در جام های جهانی چقدر در پیشرفت تیم ملی ایران موثر است؟ وی گفت: رقبای اروپایی ما در هشت سالی که دور بودیم در تمامی مسابقات اروپایی، جام جهانی و جهانی حضور داشتند و با تجربه فراوان به مسابقات جهانی چک آمدند. حتما در جام جهانی شرکت می کنیم، هم رنکینگ بچه ها بالا می رود و هم احتمال مدال آوری در جام جهانی.