حسین زهی در گفتگو با آنا:

یکی از اعضای فراکسیون ورزش مجلس گفت: قبول دارم تخلفات قانونی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بررسی شود.
اسماعیل حسین زهی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره واکنش فراکسیون ورزش مجلس به حمایت هایی که از مدیریت باشگاه های استقلال و پرسپولیس شده اما بدهی این دو باشگاه است. دو باشگاه در آن سال ها هزینه های گزافی را به دست دولت و صدای سایر تیم های لیگ برتری گذاشتند و رشته هایی غیر از فوتبال را قطع کردند، وی گفت: باشگاه های استقلال و پرسپولیس به دلیل مشکلات فراوانی که داشتند، بدهی های خارجی آن ها بود. بزرگترین مشکلی که منجر به عدم صدور مجوز حرفه ای این دو باشگاه شد و در صورت عدم تسویه بدهی های جدید آنها دوباره از حضور در لیگ قهرمانان محروم می شوند و آسیا از آن محروم است.
وی افزود: باشگاه های استقلال و پرسپولیس سرمایه های اجتماعی هستند و اگر دولت از طریق حق پخش تلویزیونی و بلیت فروشی به این دو باشگاه کمک کند بدهی های خود را پرداخت کند، می تواند این کمک ها را به خزانه برگرداند. البته اگر این دو منبع درآمدی بتواند به دولت کمک کند و کمک های واریز شده به حساب استقلال و پرسپولیس را جبران کند.
**جلسات دو باشگاه زیر نظر وزارت ورزش است
این نماینده فراکسیون ورزش مجلس با بیان اینکه به نظر او کسانی که مسئولیت بستن قراردادهای کلان با بازیکنان و مربیان خارجی را بر عهده دارند و بدهی های ناشی از این قراردادها باعث ایجاد مشکل برای باشگاه های استقلال و پرسپولیس می شود، نباید برخورد شود، گفت: مجامع هر دوی این ها نباید باشد. باشگاه ها هیئت مدیره دارند، هیئت مدیره است و به عنوان یک قاعده کلی، افرادی که مرتکب تخلف می شوند باید توسط هیئت مدیره برخورد شود. مجامع دو باشگاه زیر نظر وزارت ورزش و رئیس مجمع بر عهده وزیر ورزش و جوانان است. سهامدار این دو باشگاه دولت است، البته سال گذشته بخشی از سهام این دو باشگاه از طریق سازمان خصوصی سازی فرابورس عرضه شد.
**دولت از بیت المال بدهی مربیان خارجی را پرداخت می کند
وی افزود: بلوک های دو باشگاه نیز عرضه می شود اما این دو باشگاه در گذشته در اختیار دولت بود و وزارت ورزش و جوانان خواستار ماندن این دو باشگاه در مالکیت دولتی بود و متأسفانه منجر به بدهی و به دنبال آن شد. شماره. . بازیکنان و مربیان خارجی وارد شده توسط این دو باشگاه بیش از سقف قرارداد امضا کردند. حتی با در نظر گرفتن خود تیم ملی، شاهد قراردادهایی با مربیان خارجی بوده ایم که دولت پرداخت می کند. نمی دانم وکلای این دو باشگاه که بدهکار هستند چه می کنند. در تیم ملی دولت موظف است بدهی مربیان خارجی را از بیت المال پرداخت کند. فکر نمی کنم از قرارداد ویلموتس بالاتر باشد.
حسین زهی خاطرنشان کرد: باید پیگیری کنیم تا چنین اتفاقاتی رخ ندهد. موافقم که باید با تخلفات قانونی برخورد شود. فراکسیون ورزش مجلس هنوز وارد این تخلفات نشده است اما قطعا توسط همکاران اتفاق می افتد.
absnews