اخبار سیاسی روز

فراکسیون اقلیت در مجلس دوازدهم چند نفر خواهد داشت؟

سخنگوی حزب ندای ایرانیان گفت: در مجموع بیش از 40 منتخب معتدل که به صورت رسمی یا غیررسمی از آنها در سراسر کشور حمایت می کنیم وارد مجلس شده اند که البته ممکن است این تعداد افزایش یابد.

سعید نورمحمدی در گفت وگو با ای بی اس نیوز درباره احتمال تشکیل فراکسیون تاثیرگذار اقلیت در مجلس دوازدهم، اظهار کرد: از آنجایی که درخواست حزب ایران در انتخابات مجلس دوازدهم مطرح شد، هدف این حزب کمک به تشکیل فراکسیون اقلیت منسجم و هماهنگ در داخل بود. مجلس دوازدهم مجلس آینده، سعی کنید از حقوق اکثریت جامعه حمایت کنید. به لطف حضور آقای محسنی بندپی، عضو شورای مرکزی حزب نداء، به عنوان سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس یازدهم، طبیعتاً تعاملات و گفت وگوهای زیادی با این فراکسیون داشتیم و با هماهنگی کار کردیم. با احزاب سازندگی، اعتماد ملی، کارگزاران اعتدال و توسعه، فراکسیون اقلیت در مجلس یازدهم با حضور اعتدال‌گرایان در مجلس دوازدهم پررنگ‌تر پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: آنچه به دنبالش بودیم محقق شد. اگرچه در تهران و رشت به نتیجه مطلوب نرسیدیم و یا برخی از نمایندگان و شخصیت های تاثیرگذار مانند آقایان معین الدین سعیدی و جلال رشیدی کوچی در زمین مسابقه حضور نداشتند، اما در مجموع بیش از 40 کاندیدای معتدل حضور داشتند. اعم از حمایت رسمی یا غیر رسمی در سراسر کشور وارد مجلس شد. این تعداد ممکن است با برخی از نمایندگان مستقل دیگر که در لیست نبودند، اما دیدگاه‌هایشان به اکثریت شرکت نزدیک است، افزایش یابد. امیدوارم آقای نوری قزلجه و دوستان فراکسیون اقلیت مجلس یازدهم بتوانند مسئولیت تاریخی تشکیل فراکسیون اقلیت مجلس آینده را به بهترین شکل ممکن به دوش بکشند و فراکسیونی منسجم، هماهنگ و موثر تشکیل دهند.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: فراکسیون اقلیت در مجلس دوازدهم را می توان یکی از مهم ترین جناح های اقلیت در تاریخ سیاسی ایران دانست. این جناح اولین جناحی است که در اسم و ظاهر اقلیت است اما در واقع باید از حقوق اکثریت جامعه حمایت کند. نگاه اکثریت جامعه حتی آنهایی که رای نیاوردند به این جناح معطوف است تا بتواند با مخالفان حقوق اساسی مردم مقابله کند. به همین دلیل است که وظیفه مهم و سنگین بر دوش دوستان منتخب میانه رو است. این جناح نباید اجازه دهد حقوق شهروندی محدود شود. به همین ترتیب، باید عقلانیت و علم گرایی را در برابر شبه علم گرایی نشان دهد.

سخنگوی حزب ایران ندای ایران گفت: یقین داریم اگر جناح اقلیت بتواند نقش تاریخی و تاریخی خود را در حد توان خود ایفا کند، جامعه را و با مشارکت اکثریت مردم در آینده امیدوار خواهد کرد. . این فراکسیون در جریان انتخابات مجلس سیزدهم به فراکسیون اکثریت مجلس سیزدهم تبدیل خواهد شد.

نورمحمدی با بیان اینکه «بنیان حزب ایران کمک به تقویت فراکسیون اقلیت در مجلس آینده است»، گفت: تمامی امکانات سیاسی و رسانه ای حزب و دفاتر تخصصی حزب در اختیار این حزب خواهد بود. ما تمام تلاش خود را برای موفقیت این فراکسیون انجام خواهیم داد.» در دور دوم انتخابات از همه کسانی که مخالف نامزدهای رقیب یا تمایل به پیوستن به فراکسیون اقلیت هستند، با افتخار حمایت خواهیم کرد تا وزن آن فراکسیون در مجلس آینده هم باشد. افزایش می یابد و موثرتر است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *