فالح الفیاض: یاری حاج قاسم را فراموش نمی کنیم
به گزارش روز جمعه ای بی اس نیوز از پایگاه اینترنتی النجباء، «فالح الفیاض» به مناسبت سالروز صدور فتوای جهاد کافی و ایجاد این سازمان اعلام کرد: الحشد الشعب. -شعبی مسئول دستیابی به اهداف دولت است و سیاست آن حفظ امنیت مردم عراق است.
وی تاکید کرد: الحشد الشعبی وابسته به طایفه یا گروه خاصی نیست، بلکه متعلق به همه مردم عراق است.
رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق ادامه داد: سردار سلیمانی و کمک هایی که به ما کرد را فراموش نمی کنیم.
وی افزود: الحشد الشعبی نقش مهمی در اعاده حیثیت، اعتبار، حفظ موقعیت عراق و جلوگیری از تزلزل آن داشت و در همه شرایط در کنار نیروهای امنیتی برای دفاع از امنیت عراق حضور خواهد داشت. میزان انسجام بین نیروهای بسیج مردمی و سرویس های امنیتی الگویی بود که غلبه بر این مرحله دشوار در تاریخ عراق را ممکن ساخت.
امروز دهمین سالگرد تأسیس سازمان «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) است که مصادف با صدور فتوای جهاد کفایی توسط آیت الله سیدعلی سیستانی از مراجع عظام شیعه در سال 1393 است. مبارزه با گروه تروریستی تکفیری داعش.
الحشد الشعبی یکی از نیروهای نظامی عراق و بخشی از نیروهای مسلح این کشور است که تحت فرماندهی فرماندهی کل قوا و متشکل از تقریباً 67 گروه است.
الحشد الشعبی پس از صدور فتوای جهاد کفایی از سوی مرجع عالیقدر آیت الله سید علی سیستانی، پس از سیطره گروه تکفیری «داعش» بر مناطق وسیعی از استان های عراق تشکیل شد.
قانون ساماندهی این نیروی نظامی مردمی در 26 نوامبر 2016 با اکثریت نمایندگان پارلمان عراق تصویب شد.
الحشد الشعبی فعالیت خود را در 13 مارس 2014 پس از دیدار نوری مالکی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق با فرماندهان تیپ های مسلح و سپس گردان ها آغاز کرد. این سازمان نظامی برای حفاظت از بغداد، سامرا و مناطق غربی عراق به فلوجه اعزام شدند.
این سازمان در ابتدا از گردان های حزب الله، عصائب اهل الحق، سازمان بدر و نیروهای شهید صدر تشکیل شد. سپس، حشدالشعبی با اضافه شدن داوطلبانی که فتوای جهاد آیت الله سیستانی لبیک را پذیرفتند و بیشتر آنها شیعه و سپس جوانانی از طوایف سنی در مناطق تحت کنترل دولت اسلامی در استان های صلاح الدین هستند، توسعه یافت. ، نینوا و انبار به او پیوستند. هزاران نفر دیگر از مذاهب و اقوام مختلف مانند مسیحی، ترکمن و کرد نیز به صفوف حشد الشعبی اضافه شدند.