رئیس کل دادگستری تهران در حاشیه افتتاح فاز دوم کارخانه لبنیات وارنا از راه اندازی مجدد کارخانه ساماناکاشی با حمایت قضایی دادگستری تهران در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، در راستای حمایت قضایی از چرخه تولید و ایجاد طرحی برای دادگستری استان تهران در زمینه تحقق شعار سال مبتنی بر «تولید، دانش و اشتغال» صبح امروز با حضور علی القاسی رئیس قاضی کارخانه لبنیات تهران در وارنا با حمایت دادگستری تهران شروع به کار کرد.
القاصی در مراسم افتتاح فاز دوم این کارخانه از بخش های مختلف آن بازدید و روند تولید در این واحد تولیدی را به صورت میدانی مورد بررسی قرار داد.
عدالت نگران جریان تولید در کشور است
رئیس دیوان عالی استان تهران در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران با اشاره به نگرانی قوه قضائیه در خصوص روند تولید در کشور به تشریح وضعیت مجتمع لبنیات وارنا پرداخت و گفت: : این واحد تولیدی از سوی دیگر به دلیل فشار سیستم بانکی به دلیل مطالبات، دچار بحران شد.
وی افزود: پس از مشکلات کارگری و ایجاد موانع فراوان در مسیر کارخانه، به دلیل اهمیت تولید در کشور، عدالت وارد عرصه شد و با پیگیریهای دادگستری استان تهران، این واحد تولیدی تحت پوشش قرار گرفت. نظارت اداره تصفیه و ورشکستگی.» استان تهران واقع شد.
نقطه شروع همراهی قانونی از وارنا
القاصی خاطرنشان کرد: پس از صدور حکم ورشکستگی کارخانه لبنیات وارنا، در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران و کلیه دستگاه ها و مجامع مرتبط، وضعیت این واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت. درخواست احیای این کارخانه و رفع مشکلات آن شد.
با ورود عدالت از فروش گیاه توسط طلبکاران جلوگیری شود
رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به تلاش قابل توجه قوه قضائیه برای از سرگیری تولید در این کارخانه، گفت: علیرغم اقدامات انجام شده برای فروش کارخانه و بانک ها بر اساس مطالبات خود قطعاتی از این واحد تولیدی را خریداری کرده بودند. دادگستری استان تهران با هدف تدارک هر چه سریعتر راه اندازی مجدد این واحد تولیدی و به کارگیری کارکنان آن بود.
برگزاری 90 جلسه توسط اداره تصفیه و ورشکستگی استان تهران با نمایندگی های مختلف
وی با اشاره به برگزاری 90 جلسه از سوی اداره تصفیه و ورشکستگی استان تهران با دستگاه های خدمات رسان و دستگاه های مرتبط برای رفع موانع تولید در کارخانه لبنیات وارنا، گفت: دوباره فعال شد.
القاصی به خلع ید بانک های طلبکار از این واحد تولیدی پس از صدور حکم ورشکستگی از سوی دادگستری شهرستان ورامین اشاره کرد و اذعان داشت: در نهایت این واحد تولیدی تحت نظارت اداره تصفیه و ورشکستگی استان تهران قرار گرفت. .
ایجاد شغل برای 330 نفر در وارنا
رئیس کل دادگستری استان تهران از ایجاد شغل مستقیم برای 130 نفر و شغل غیرمستقیم برای 200 نفر در پی فعال شدن مجدد کارخانه لبنیات وارنا با حمایت قضایی خبر داد و گفت: دعوتنامه از طلبکاران منتشر و 49 پرونده بدهی در این شهرستان تشکیل شده است. این دفتر و ادعای این افراد در حال پیگیری است.
وی با اشاره به اینکه پرونده ورشکستگی این واحد تولیدی در حال حاضر در دادگاه تجدیدنظر استان تهران در حال رسیدگی است، گفت: در صورت قطعی شدن حکم ورشکستگی این واحد تولیدی، مطالبات طلبکاران و سایر بخش های کارخانه لبنیات وارنا خواهد بود. فعال شود.”
ایجاد آموزش برای 260 دانشجو در دانشگاه علوم کاربردی وارنا
القاصی پیش بینی کرد در صورت رفع مشکلات این واحد تولیدی، افراد بیشتری در این واحد تولیدی مشغول به کار شوند و گفت: کارخانه لبنیات وارنا دارای دانشگاه علمی کاربردی است که در حال حاضر 260 دانشجو به صورت موازی در آن مشغول به تحصیل و فعالیت هستند. «با حمایت قضایی از این کارخانه، این دانشگاه هم اکنون فعال شده و زمینه تحصیل برای دانشجویان فراهم شده است.
رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه بیان کرد: با توجه به سلسله اقدامات اداره تصفیه و امور ورشکستگی استان تهران و به ویژه ستاد متولی پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی استان تهران، موانع موجود وجود دارد. در تولید این واحدهای تولیدی یکی پس از دیگری در حال حذف شدن هستند و امید است در اسرع وقت کارخانه لبنیات وارنا به طور کامل از ورشکستگی خارج و به مالک یا افراد واجد شرایط واگذار شود.
زمینه پرداخت مطالبات طلبکاران ادامه دارد
وی میزان مطالبات طلبکاران کارخانه لبنیات وارنا را حدود 180 میلیارد تومان برشمرد و در عین حال گفت: در ارزیابی سایر اموال وراث، مطالبات بستانکاران به گونه ای پیگیری می شود که در فضایی آرام و بدون هیچ گونه عدم وجود هیچ گونه اقدامی انجام شود. موانع، چه از سوی سیستم بانکی و چه از سوی ارائه دهندگان خدمات تولیدی این کارخانه باید تا حد امکان عینی باشد.
القاصی با تاکید بر اهمیت ویژه دادگستری استان تهران به منظور نقش آفرینی در حوزه حمایت از تولید، به تعیین هفت مرحله اجرایی دادگستری استان تهران برای حمایت قضایی از چرخه تولید و تحقق شعار سال اشاره کرد. . برنامههای مورد توجه ویژه شرکا این است که واحدهای تولیدی و شرکتهایی که ورشکسته یا تعطیل شدهاند و تحت نظارت سازمان تصفیه بودهاند در اسرع وقت موانع موجود در مسیر فعالیت خود را برطرف کرده و به تولید بازگردند. چرخه
هر ماه یک واحد تولیدی راه اندازی مجدد می شود
رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین به موضوع حمایت از تحقق شعار سال به عنوان یکی از اولویت های 15 گانه ریاست محترم قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: احیای چرخه تولید و فراهم آوردن زمینه تولید در آنها.
کارخانه ساماناکاشی با حمایت قانونی احیا شد
وی همچنین از راه اندازی مجدد کارخانه “سامانکاشی” با حمایت قانونی دادگستری استان تهران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در حال حاضر این واحد تولیدی با ظرفیت حدود 60 نفر مشغول به کار است و تا پایان ماه حدود 300 نفر در این واحد حضور دارند.” تولید فعال خواهد بود.
کارخانه شیشه لرستان از ورشکستگی خارج شد
القاصی همچنین از ورشکستگی کارخانه شیشه لرستان به دلیل حمایت کامل قانونی خبر داد و اذعان داشت: در حال حاضر 202 نفر در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند.
رئیس کل دادگستری استان تهران در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: وضعیت کلیه شرکت ها و کارخانه هایی که متوقف و تعطیل و یا برخی از آنها ورشکست شده اند، موضوع پیگیری است. نظارت دادگستری استان تهران قرار است با تسریع در تعیین وضعیت این واحدهای تولیدی زمینه فعالیت و اشتغال در آنها فراهم شود.
پیشتر؛ پنجم خرداد سال گذشته فاز اول کارخانه لبنیات وارنا به بهره برداری رسید. باید بگویم؛ جعفر دارابخانی رئیس قاضی استان تهران و بابک ترکی معاون قاضی و رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی استان تهران القاصی را در افتتاح فاز دوم کارخانه لبنیات وارنا همراهی کردند.
absnews