عزم معاونت علمی ریاست جمهوری برای حمایت از طرح های توسعه شهر هوشمند
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور آمادگی دارد در قالب نقشه راه مدون کشور با سایر نهادها در زمینه توسعه شهر هوشمند همکاری کند و در این زمینه تقسیم کار ملی و نهادی باید انجام شود. در هدف گذاری فعالیت ها و هزینه ها و تخصیص بودجه مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، مریم ملونی، مشاور تدوین چارچوب های قانونی و نهادی استقرار اقتصاد دانش بنیان از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با حضور در چهارمین دوره نمایشگاه شهر هوشمند، بر عزم جدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد. رئیس دانشگاه از طرح های توسعه شهر هوشمند حمایت کرد و افزود: برای تحقق این امر نیازمند نقش آفرینی همه نهادهای مرتبط و موثر در این حوزه هستیم.
وی افزود: در راستای سیاست های اخیر معاونت علمی، فناوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، طرح ها و پروژه هایی که به عنوان طرح های کلان از سوی دستگاه ها و نهادهای اجرایی و در قالب تقسیم بندی به خرد پیشنهاد می شود. و پروژه های متوسط توسط بنگاه های دانش بنیان و فناوری محور و خلاق و دارای ظرفیت اجرا هستند از سیاست های حمایتی مجلس شورای اسلامی با همکاری نهادهای حاکمیتی متولی این کار از جمله بهره مند می شوند. وزارت کشور و شهرداری
ملونی در ادامه با تاکید بر اینکه این طرح ها باید توسط بخش خصوصی، بنگاه های دانش بنیان، فناوری و خلاق انجام شود، گفت: معاونت علمی آمادگی همکاری با سایر نهادها در زمینه توسعه شهر هوشمند را دارد. در قالب یک نقشه راه مدون در کشور و در این زمینه باید به تقسیم کار ملی و نهادی برای هدف گذاری فعالیت ها و هزینه ها و تخصیص اعتبارات توجه شود.
وی به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری ادامه داد: یکی دیگر از توانمندی های معاونت علمی، پروژه هایی است که دانش فنی آن در کشور وجود ندارد، آن هم در قالب برنامه های سیاسی زیر نظر کرسی فعال حوزه های انرژی، حمل و نقل و… مهندسی عمران و ساخت و ساز، فناوری و اطلاعات، فناوری های نرم و آب، آب و هوا و محیط زیست؛ استدلال میکنند که لازم است نهادها و دستگاههای اجرایی متولی جنبههای اطلاعاتی و کارگری باشند.
ملونی در خاتمه گفت: در حال حاضر طرح های آزمایشی و آزمایشی موفقی در حوزه شهر هوشمند در کشور اجرا شده است و با توجه به گستردگی مقوله شهر هوشمند، باید این طرح ها با ایجاد قطب های تخصصی و تقسیم بندی ها اجرایی شود. در قالب مناطق پایلوت و ایجاد بستر لازم برای انتقال تجربیات موفق و ناموفق در سطح ملی و بین المللی به صورت تخصصی، بستر مناسب برای انجام پروژه ها و فعالیت های موفق در سرعت مناسب در کشور
انتهای پیام