مدیر کل جمع آوری و فروش اموال استان تهران با اشاره به وضعیت 356 خودرو در انبارهای اموال استان تهران گفت: این خودروها با تایید سازمان استاندارد و محیط زیست بر اساس شیوه نامه مزایده و تحت عنوان مزایده عرضه می شوند. نظارت بر ستاد الکترونیکی دولت
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین ایزدی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد 85 دستگاه خودرو سبک و سنگین در حوزه قاچاق، 105 دستگاه در حوزه توقیف و قضایی و تعداد خودروهای رها شده نیز است. 166.
مدیر کل جمع آوری و فروش کالاهای تملکی استان تهران افزود: با حضور دادستان استان تهران جلسه ای خواهیم داشت و با تایید استاندارد و محیط زیست می توانیم به روش مزایده عرضه کنیم.
وی با اشاره به وجود هزار و 400 خودروی کشنده در گمرکات و انبارهای استان تهران گفت: طبق ماده 30 قوانین دائمی کشور، این خودروها وارد کشور شده و به مدت 2 سال در انبارهای استان هستند. متروکه اعلام شد
یزدی ها گفت: این خودروها باید تا 24 شهریورماه طبق استانداردها معاینه و در مرحله بعد ترخیص شوند اما این اقدام انجام نشده است. صاحبان این کالاها افراد هستند و سعی می کنیم از طریق مزایده با آنها تماس بگیریم.
مدیر کل جمع آوری و فروش املاک استان تهران از واگذاری کالا به ارزش 2 میلیارد و 930 میلیارد تومان طی 6 ماهه امسال خبر داد و گفت: این موضوع نسبت به مدت مشابه سال قبل 316 درصد افزایش داشته است. ارزش دفع کالا در 6 ماهه نخست سال گذشته بالغ بر 705 میلیارد تومان بوده است.
وی گفت: امسال 766 ردیف کالا به ارزش 419 میلیارد و 764 میلیون تومان فروخته شد در حالی که در مدت مشابه سال گذشته 551 ردیف کالا به ارزش 50 میلیارد و 716 میلیون تومان بوده که 39 درصد افزایش را نشان می دهد. در شماره کالاها و رشد ۷۲۷ درصدی ارزش ریال. داشته ایم
ایزدی با بیان اینکه امسال 33 میلیارد تومان در حوزه فروش املاک ثبت شد، گفت: در مدت مشابه سال گذشته 20 میلیارد تومان بوده است.
مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملکی استان تهران ادامه داد: بیع غیر منقول به یک سری املاک اختصاص دارد که به دلیل پولشویی، جرائم و موارد دیگر مطابق قانون توقیف و مصادره می شود و این املاک خواهد بود. در اختیار این سازمان قرار گیرد. برخی شک دارند که این املاک متعلق به مردم باشد، اما طبق قانون رأی صادر شده و در همه جای دنیا دارد می شود.
یزدی ها گفت: 1600 میلیارد تومان کالا عرضه شد که تنها 10 میلیارد تومان آن فروخته نشد.
وی با اشاره به اداره برگشت و برگشت کالا گفت: امسال 2 میلیارد و 190 میلیون تومان کالا مرجوع شد در حالی که در مدت مشابه سال گذشته این رقم 339 میلیارد تومان با 494 درصد افزایش بوده است.
مدیر کل جمع آوری و فروش کالای استان تهران گفت: امسال 405 میلیارد تومان کالا برگشت دادیم که 58 درصد افزایش داشت. همچنین 56 میلیارد تومان تخریب شد.
یزیدی با اشاره به واگذاری اموال مجهول و بدون مالک به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: امسال سهم اموال 15 میلیارد تومان بوده در حالی که در مدت مشابه سال گذشته 12 میلیارد تومان داشته ایم. رشد 25 درصدی از جمله اتومبیل، لوازم خانگی و کالاهای فاسد شدنی.
وی با بیان اینکه یکی از راهبردهای اصلی سازمان اموال کشور کاهش رسوب کالا در گمرکات و انبارها است، گفت: سه گمرک در استان تهران داریم، تلاش می کنیم تخصیص کالا را تسریع کنیم.
مدیر کل جمع آوری و فروش اموال استان تهران گفت: موضوع تخصیص ملک بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان در سال است.
ایزدی با اشاره به اینکه مقصد همه کالاهای قاچاق به انبارهای استان تهران ختم می شود، تاکید کرد: با این حجم زیاد فعالیت، مشکل کمبود انبار داریم.
وی گفت: 70 هزار مترمربع انبار داریم که هیچ کدام در اختیار این اداره کل نیست و 20 انبار استیجاری نیز برون سپاری شده است. به 10000 متر مربع انبار سرپوشیده نیازمندیم.
مدیرکل جمع آوری و فروش کالاهای استان تهران از برگزاری 13 نوبت مزایده خرده فروشی اینترنتی خبر داد و گفت: کارکنان دولت برای شرکت در فروش جزئی منعی ندارند. 2 میلیارد و 750 میلیون تومان فروخته شد.