معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: در حال حاضر حدود 98 شرکت دانش بنیان در بورس و فرابورس وجود دارد که تعداد این شرکت ها به سرعت در حال افزایش است.
به گزارش ای بی اس نیوز، روحالله دهقانی فیروزآبادی امروز در مراسم افتتاح بازار نوآوری اظهار داشت: دلیل اینکه میخواهیم زمینه اختصاصی برای شرکتهای دانشبنیان و فناور در بازار سرمایه ایجاد کنیم، متفاوت بودن آن با بخش سنتی اقتصاد است.
وی افزود: مجموعه های نوآور موفق دارای دو بخش هستند. بخشی که صنعت جدیدی را معرفی کرده و در زمینه های مختلف عملکرد خوبی دارد. طرف مقابل نسبت به اقتصاد سنتی سود بسیار غنی دارد که این گروه ها برای ورود به بازار سرمایه برنامه ریزی می کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: ورود این شرکت ها به بازار سرمایه گرما و رونق را به همراه دارد. بازار سرمایه تاکنون چندان جذابیتی برای این گروه نداشته است. برای ورود به این بخش دانش بنیان لازم است بازار سرمایه جذابیت های خاصی را برای این شرکت ها ایجاد کند.
دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه در دستورالعمل کسب و کارهای دانش بنیان باید علاوه بر فرهنگ سازی، جاذبه های ویژه ای تعریف شود که بازار نوآوری یکی از این جذابیت هاست، افزود: بحث ایجاد سامانه ارزیابی ناملموس است. دارایی ها با تلاش وزارت اقتصاد و تایید وزیر یکی از مهمترین موضوعات است. اقتصاد و سایر نهادهای اقتصادی به دنبال آن هستند.
وی تاکید کرد: هفته گذشته دستورالعمل اجرایی ارزیابی دارایی های نامشهود تصویب شد و به زودی اعلام می شود که با اجرای این بخشنامه، شرکت های دانش بنیان به سمت بازار سرمایه گرایش پیدا می کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: در حال حاضر 98 شرکت دانش بنیان در بورس و فرابورس وجود دارد که تعداد این شرکت ها به سرعت در حال افزایش است. برای افزایش اقبال عمومی به این شرکت ها، تعریف شاخص شرکت های دانش بنیان در بازار سرمایه بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام