ای بی اس نیوز/مرکزی دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: عدم تقویت زیرساخت ها از جمله در حوزه انرژی بزرگترین پاشنه آشیل تولید کشور است.
محمدباقر آقا علیخانی شامگاه سه شنبه 18 خرداد 1402 در جلسه مشورتی بررسی مشکلات گروه صنعتی صفا در سالن اجتماعات کارخانه های نورد و لوله صفا با اشاره به اینکه قوای سه گانه، بازرسی بدنه و سازمان های امنیتی در آستانه رفع موانع تولید هستند، افزود: بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب امسال شناسایی و اصلاح قوانین مزاحم در دستور این ستاد است.
وی گفت: دولت معتقد است بر اساس شعار سال تنها راه مهار تورم رشد تولید است و از این حیث مذاکره با همه نهادها و سازمان ها برای سرکوب موانع تولید ادامه دارد.
دبیر ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید کشور با تاکید بر اینکه دولت به عنوان بزرگترین حامی صنایع، تامین زیرساخت ها را وظیفه خود می داند و افزود: ناتوانی در تقویت زیرساخت ها از جمله در حوزه انرژی بزرگترین پاشنه آشیل تولید کشور است.
وی گفت: بر اساس مواد 61 و 69 قانون رفع موانع تولید، مشکلات تولید در بخش های استانی و کشوری را پیگیری می کنم و پرونده هایی مشابه کارخانه های نورد و لول صفا ارجاع می شود. به دبیرخانه ملی افزود: به منظور رفع موانع تولید این واحد صنعتی بزرگ، انتقال پرونده به دبیرخانه ملی استان مرکز برای تسهیل و رفع موانع بررسی و تصویب می شود. تولیدی تا با هم افزایی وزرا و روسای سازمان های ملی چالش های آن بررسی و تمامی مشکلات این کارخانه اعم از اختلاف با بانک های خصوصی، بیمه و گمرک به صورت سه جانبه با حضور سرمایه گذار مورد قضاوت قرار گیرد. ، دبیرخانه ستاد تسهیل و طرفین دعوی هر بخش به طور جداگانه بررسی و حل و فصل می شود.
آقا علیخانی با اشاره به اینکه برخی از صنایع شهرت ملی دارند و استان مرکزی یکی از استان های دارای اعتبار ملی در حوزه صنعت است، خاطرنشان کرد: با بیش از 70 هزار کارگر بیمه شده، شاخص های لازم برای تبدیل شدن به یک شهرک صنعتی بزرگ را دارد. شاخص های توسعه ساوه با بسیاری از استان های کشور برابری می کند.
وی گفت: دولت موظف است زیرساخت هایی را فراهم کند تا حتی با وجود محدودیت در زیرساخت ها که در حال تبدیل شدن به روایت غالب در کشور است، رشد تولید محقق شود.
وی با اشاره به اینکه موانع بانکی و کمبود نقدینگی از جمله مشکلات صنعت است که باید برای رفع این موانع به سمت تصمیمات کلان حرکت کنیم، تصریح کرد: برای رفع مشکلات گروه صنعتی صفا در حوزه های بانکی، بیمه، مالیات، و غیره. که نیازمند طرح در سطح کلان کشور در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور است و برای خروج از آن تصمیم گیری خواهیم کرد.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور افزود: فضای اقتصادی و فناوری دنیا به شدت در حال تغییر است و ایجاد سرمایه گذاری های جدید مشکلات خاص خود را دارد بنابراین باید از سرمایه گذاری های موجود حمایت شود و این میزان سرمایه گذاری باید انجام شود. با چالش روبرو می شود، به خصوص که بازسازی چنین واحدهای صنعتی و تولیدی غول پیکر دشوار و حتی غیرممکن است.
وی با تاکید بر اینکه قوانین دست و پا گیر و برخی دستورالعمل ها از دیگر موانع تولید است، گفت: در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، قوانینی که مخل تولید هستند شناسایی و به مجلس ارائه می شود تا تصویب شود. . .
وی بیان کرد: با افزایش تولید ناخالص ملی علاوه بر رشد تولید، بستر مهار تورم فراهم می شود و ستاد ملی با سیاست گذاری و تصمیم گیری در راستای تحقق، موانع تولید را تسهیل و رفع می کند. شعار سال
به گزارش ای بی اس نیوز، معاون استاندار و فرماندار ویژه ساوه نیز گفت: حدود 70 هزار نفر با توجه به استعدادهای صنعتی موجود در واحدهای صنعتی این شهرستان مشغول به کار هستند که اگر واحدهای تولیدی آنها با چالش مواجه شوند، منطقه از نظر اجتماعی و بعضاً آسیب خواهد دید. امنیت عواقب.
مهدی الیاسی افزود: به همین دلیل توجه جدی به رفع موانع تولید در واحدهای صنعتی با هدف حفظ پویایی اشتغال و جلوگیری از آسیب های اجتماعی آن امری اجتناب ناپذیر است.
وی با تاکید بر اینکه کوچکترین مانعی در مسیر تولید آسیب جدی به حوزه اشتغال و اقتصاد وارد می کند، افزود: افزایش اشتغال و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در گرو حفظ اشتغال و پویایی صنایع مستقر در قطب صنعتی کشور است. که بزرگترین شهر صنعتی کشور است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در این جلسه از جلوگیری از ارائه خدمات روزنامه های رسمی به گروه صنعتی صفا خبر داد و افزود: این اختلاف که به دلیل نامه یک بانک خصوصی منجر به عدم ایجاد تغییرات ثبتی در شرکت و حفظ مانعی بر سر راه فعالیت آن شد.
علی جودکی گفت: بانک مرکزی در نامه ای ارائه کلیه خدمات بانکی به این شرکت را به دلیل اختلاف حقوقی با یک بانک خصوصی که منجر به مشکلات گمرکی و مالیاتی و عدم امکان صدور کارت بازرگانی شده است، ممنوع کرده است.
وی با اشاره به اینکه 90 درصد محصولات تولیدی این شرکت در پروژه های عمرانی دولتی کشور استفاده می شود و در زمینه های مختلف از جمله لوله یکی از تولیدکنندگان پیشرو است، گفت: با توجه به این مشکلات، این شرکت واردکننده مواد اولیه می شود. تحت یکی از کالاهای استراتژیک با مشکل مواجه شده است.
جودکی بیان کرد: با همکاری فراصنعتی در استان مرکزی برخی از مشکلات این شرکت تا حد امکان در سطح استان برطرف شده است، اما حل همه آنها در راستای رونق تولید نیازمند مشارکت، همفکری و هم افزایی نهادها در سطح استان است. سطح ملی
مدیرعامل گروه صنعتی صفا همچنین گفت: به دلیل دریافت حدود هفت هزار میلیارد ریال تسهیلات از یک بانک خصوصی در سال 1380 و بروز اختلافات حقوقی و مالی با این بانک، از سال 1393 تمامی حساب های این شهرستان مسدود شده است. .
محمد رستمی صفا گفت: با وجود اینکه در سال 1393 پس از بررسی اسناد مالی توسط نهادهای قضایی علاوه بر پرداخت اقساط و جریمه 270 میلیارد ریالی طلبکار شناخته شدیم، اما حساب های شرکت مسدود نشد.
وی گفت: این شرکت که واحدهای دیگری در نقاط مختلف کشور دارد، اکنون حدود 1500 میلیارد ریال حقوق و مزایا به کارکنان خود پرداخت می کند و مسدود شدن حساب های بانکی به چالش بزرگی برای ما تبدیل شده است.
رستمی صفا گفت: در کنار مسائل بانکی، چالش های مالیاتی و بیمه ای از دیگر موانع پیش روی این شرکت برای ادامه مسیر است که انتظار می رود با افتتاح ستاد ملی برای تسهیل و رفع موانع تولید محصولاتمان برطرف شود. انتظارات مورد نظر مطابق با قانون.
وی همچنین مزیت های تولیدی کارخانه های نورد و لوله صفا را با تولید 100 هزار تن لوله در ساوه برشمرد و گفت: لوله های آبرسانی از دریای عرب به استان اصفهان در این واحد تولید می شود که بزرگترین واحد است. کارخانه لوله سازی در جهان
رستمی صفا با بیان اینکه در مرحله اول این طرح 100 هزار تن لوله تولید می شود، گفت: 30 درصد از این میزان لوله تولید و به اصفهان ارسال می شود و تا کمتر از 6 ماه مابقی لوله ها نیز تولید می شود. برای انتقال آب به اصفهان ساخته و ارسال شود. با بازنگری، قراردادهای بعدی منعقد و لوله ها به مبلغ یک میلیون تن ساخته می شود.
انتهای پیام