23:21 – 8 سپتامبر 1403 ق
علی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: طبق آمار 144 میلیون قطعه جوجه در مرداد ماه جوجه ریزی شد و با توجه به شرایط مساعد تولید، کمبود عرضه نداریم.
به گفته وی، قدرت حمایت آنقدر نیست که با خرید ساپورت قیمت را بالا نگه دارد زیرا بازار تابع عرضه و تقاضا است.
ابراهیمی ادامه داد: در مکانیزم خرید حمایتی به دلیل طولانی بودن پروسه ای که باید طی شود مرغ خریداری شده باید پس از گذشت چند ماه به دلیل تاریخ انقضا وارد بازار شود که نمی تواند تاثیر قابل توجهی داشته باشد. اما در زمان وفور مرغ، افزایش یارانه می تواند راه حلی برای تامین بازار در زمان کمبود باشد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی مکانیزم های صادراتی را یکی از ابزارهای حمایتی اعلام کرد و افزود: در حوزه صادرات مشکل اصلی تصمیمات موقت مسئولان است که با افزایش قیمت مرغ صادرات را متوقف می کنند. مرغ و یا برخورد تنبیهی با واحدهای مرغداری که خلاف تولید است، در حالی که صنعت طیور در این مدت نشان داد که می تواند بدون دخالت دولت، بازار را مدیریت کند تا تولید آسیب نبیند.
وی در خصوص آخرین تحولات صادرات مرغ گفت: طبق آمار حدود 18 هزار تن مرغ صادر شد و در حال حاضر در صورت عدم دخالت دولت تا پایان امسال، امکان صادرات بیش از 100 هزار تن مرغ وجود دارد. سال سنت.
ابراهیمی درباره وضعیت اخیر تامین نهاده های دامی گفت: طبق آمار طی 4 تا 5 ماه آینده مشکلی برای تامین نهاده های دامی نداریم و افزایش 2000 تومانی قیمت ذرت بر قیمت تمام شده ذرت تاثیر می گذارد. تولید
خبرنگار: آزاده محبی