وی با اشاره به صحبت های اعضای کمیسیون در جلسه امروز گفت: در نتیجه جلسه ، نمایندگان س questionsالاتی را در مورد لزوم استفاده از نیروهای متخصص و انقلابی مطرح کردند که به دلایل سیاسی در سال های اخیر از سازمان حذف شده اند. کمیته جذب نیرو در سازمان ایجاد شده است و اقدامات لازم برای به کارگیری و بازگرداندن این نیروها انجام می شود. رهبری جدید سازمان انرژی اتمی همچنین برنامه ای جدی برای تولید برق و داروهای رادیویی و استفاده از ظرفیت صلح آمیز هسته ای برای نقاط مختلف کشور دارد و به زودی برنامه هایی در این زمینه ارائه خواهد کرد.
نماینده تهران ادامه داد: رئیس سازمان انرژی اتمی موضوع توسعه ظرفیت تولید نیروگاه های هسته ای را یکی از نیازهای امروز سند هسته ای دانست و تاکید کرد که پیش بینی می شود ظرفیت تولید ما به 8000 مگاوات برسد و منابع مورد نیاز پیش بینی می شود برای رفع ضعف ایجاد شده در سال های اخیر ، این امر به 8 میلیارد دلار بودجه نیاز دارد.
خضریان ادامه داد: خضریان ضمن اصرار بر اجرای قانون مصوب مجلس و رعایت سیاست های نظام در زمینه انرژی هسته ای ، قانون اقدام استراتژیک را یکی از نمایش های قدرت ملی دانست و تاکید کرد که اتمی سازمان انرژی متعهد به اجرای آن در دولت سیزدهم است. او هرگز از اجرای آن منحرف نخواهد شد. او قطعاً به تأکید پارلمان و کمیسیون بر اصل 90 بر اجرای صحیح آن توجه خواهد کرد.
علی خضریان امروز در گفت وگو با ای بی اس نیوز ، در توضیح کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: این جلسه محمد اسلامی ، رئیس سازمان انرژی اتمی ، معاونان این سازمان و کارشناسان مرکز تحقیقات را به منظور کار نیروی انتظامی گرد هم آورد. کمیسیون لغو تحریم ها و حمایت از حقوق مردم ایران صورت گرفته است.
وی افزود: در اولین قسمت این نشست ، نمونه هایی از خروج سازمان انرژی اتمی از اجرای قانون اقدام استراتژیک در گزارشی ارائه شد. در گزارش تطبیقی کاربرد این قانون ، نماینده مرکز تحقیقات توضیحاتی در مورد متن مورد تصویب مجلس و تخلفات صورت گرفته تا پایان سپتامبر 1400 ارائه کرد.
وی در پایان گفت که کمیسیون خواهان اجرای دقیق قانون مصوب مجلس است و با استماع گزارش رئیس سازمان انرژی اتمی ، این کمیسیون به این نتیجه رسید که طی ارائه اسناد سازمان ، حضور ایمنی کمیته ماده 90 باید در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام
سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه این کمیسیون ، رئیس سازمان انرژی اتمی موضوع توسعه ظرفیت تولید نیروگاه های هسته ای را یکی از نیازهای سند امروز هسته ای دانست. و تاکید کرد: این امر باید برای جبران تاخیر و ضعفی که در سال های اخیر رخ داده است و نیازمند بودجه 8 میلیارد دلاری است ، حل شود.