یک وکیل دادگستری گفت: نگرانی رئیس جمهور برای خانواده به عنوان حافظان قانون اساسی طبق بند 113 قانون، مجرای گفتگوی ملی است. باید به طور مساوی استفاده شود و شرایط طرفین برای درخواست طلاق یا بهبود کیفیت زندگی برابر باشد.
این وکیل دادگستری با اشاره به سخنان رئیس جمهور در روز زن مبنی بر اینکه طلاق توافقی نباید به راحتی انجام شود، گفت: این بخش (طلاق توافقی) نیاز به بازنگری جامع تری دارد و اساساً طلاق باید عادلانه و از شرایط طرفین استفاده شود. برای درخواست طلاق یا ارتقای کیفیت زندگی باید برابر باشد؛ به این معنی که خوانش جدید در موضوع حضانت فرزند و حتی سن ازدواج، تضمین کافی برای برابری زوجین وجود دارد، بنابراین خوب است که رئیس جمهور نیز در این مورد نظر می دهد.
صالح نقره کار در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در رابطه با سخنان اخیر رئیس جمهور مبنی بر اینکه «طلاق توافقی باید اصلاح شود نه آسان»، گفت: رویکرد سنتی نظام حقوقی خانواده، مصائب و آسیب های جامعه ما را بازتولید خواهد کرد. گفته شد حوزه بازنگری و اصلاح قانون خانواده باید مورد توجه تصمیم گیرندگان عمومی و قانونگذاری قرار گیرد.
وی افزود: جایگاه رئیس جمهور حمایت از حقوق اولیه شهروندان و حمایت از خانواده است و رئیس جمهور از منظر حفظ حقوق اولیه شهروندان باید بر اساس اهداف مشروع تصمیمات و اقدامات به موقع در این زمینه اتخاذ کند. ” او گفت. اشاره شد.
وی افزود: آمار بالای طلاق، سختی اداره امور خانواده به دلیل تورم و شرایط سخت معیشتی و فهرست آسیب هایی که نظام حقوقی خانواده متحمل آن شده است.
وی ادامه داد: عقل و درایت اجتهاد زمان بر اساس مصالح ملی مستلزم تحول به نفع عموم است. اعتقاد به اینکه خانواده در مرکز توسعه قرار دارد و جامعه توسعه یافته پشتوانه دیگری جز خانواده سالم و طبیعی ندارد، دولت را به اصلاح نظام حقوقی که حمایت از خانواده سالم و طبیعی از ضروریات توسعه است وادار می کند.
نگرانی رئیسجمهور از خانواده بهعنوان حافظ قانون اساسی، مجرایی برای گفتوگوی ملی بر اساس بند 113 قانون اساسی است. ایشان در این مورد موضع دارند، اما همه سیاستگذاران و مدافعان عمومی که در مقام رهبری هستند. کشور باید در این زمینه دید مسئولانه و حساسی داشته باشد.
وی گفت: دولت ایران باید شهامت ایجاد تغییرات اساسی در زمینه تامین، تحکیم و توسعه خانواده را داشته باشد. نرخ بالای طلاق قطعا یک شهروند سالم نیست.
انتهای پیام/