به گزارش رکنا، برای تدارک بیسکویت وانیل در عيد نوروز طبق فیلم عمل کنید.
عناصر:
از این مقدار مواد 40 عدد کلوچه درست می شود.
آرد شیرینی پزی دو و یک چهارم پیمانه
شکر 320 گرم
سه چهارم فنجان یا 150 گرم بیکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری یا سه چهارم پیمانه روغن مایع
نصف پیمانه یا 60 گرم نشاسته
2 عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
مقدار اندکی نمک
تو می توانی پوست نارنجی اسانس رنده شده یا هر اسانس دیگری را به دلخواه خود اضافه کنید.
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها، شکر گرانول، وانیل و بکینگ پودر را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. دقت کنید در این مرحله شکر باید کاملا حل شود سپس روغن مایع را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید. سپس یک سوم آرد را جدا کرده و کنار بگذارید. دو سوم آرد را با نشاسته ذرت و نمک مخلوط کرده و مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس بقیه آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به غلظت یک فیلم به دست آید. به قوام و لطافت خمیر در فیلم دقت کنید. مقدار آرد مصرفی ممکن است متفاوت باشد. پس از آماده شدن، خمیر را به شکل فیلم یا به هر شکلی که دوست دارید در بیاورید و در ظرفی که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید. زمان پخت با دمای فر متفاوت است. با احتیاط بپزید. نوش جون
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-878327>منبع:
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا