مثل ناگت مرغ بولونیا و همبرگر این یک غذای سریع و نیمه آماده است که به ویژه در بین کودکان محبوبیت دارد. با تهیه این ناگت ها در منزل می توانید از سلامت آنها اطمینان حاصل کنید و از طعم فوق العاده آنها لذت ببرید.
مواد لازم برای ناگت مرغ
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی و خوشمزه
مرحله اول :
ابتدا دو طرف نان تست را برش داده و کنار بگذارید. سپس نان را از وسط مربع برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید. نصف لیوان شیر به این نان ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خورد نان برود. نان ها را کنار بگذارید تا خمیر شکل بگیرد.
مرحله دوم :
شما می توانید 500 گرم مرغ را فقط از سینه یا فقط از ران استفاده کنید، اما ترکیبی از هر دو بهترین است. مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز خرد کنید.
سطح سوم:
نان تست ورز داده شده را به مرغ چرخ کرده اضافه کنید.
مرحله چهارم:
یک زرده تخم مرغ را به مرغ آسیاب شده اضافه کنید و نان تست کنید.
گام پنجم:
۲ حبه سیر را پوست گرفته و رنده کرده و له کنید به مواد بالا اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید تا کاملا مخلوط شوند. اگر از غذاساز استفاده می کنید، می توانید این مواد را در غذاساز ترکیب کنید.
گام ششم:
ادویه هایی که شامل (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر پیاز) است را به مرغ چرخ کرده اضافه کنید.
گام هفتم:
مقدار کمی روغن بهتر است روغن زیتون به مواد اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید تا چسبناک شود.
گام هشتم:
روغن را روی سینی یا قالب مستطیلی بریزید و آن را چرب کنید. سپس مواد ناگت مرغ را داخل آن بریزید و شروع به صاف کردن سطح آن کنید. قالب را در یخچال قرار دهید و حدود 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
گام نهم:
بعد از 20 دقیقه از یخچال خارج کنید و با چاقو برش های عمودی و افقی بزنید تا ناگت ها به صورت تکه های کوچک مربع شکل درآیند. مانند برش ها باقلوا.
گام یازدهم:
دو عدد تخم مرغ را در ظرف مناسبی بشکنید سپس 3 قاشق شیر به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
قدم دوازدهم:
آرد را در ظرف مناسبی بریزید و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سیزدهم:
ابتدا تکه های ناگت را در تخم مرغ بغلتانید.
مرحله چهاردهم:
ناگت های تخم مرغ را در آرد سفید بغلتانید.
مرحله پانزدهم:
در آخر ناگت ها را در آرد سوخاری بغلتانید تا مواد کاملا جذب شوند.
گام شانزدهم:
بعد از غلتاندن تمام ناگت ها در آرد سوخاری، آنها را در فریزر قرار داده و بعد از 15 دقیقه بیرون بیاورید.
گام هفدهم:
ناگت ها پس از داغ شدن روغن شما آماده سرخ شدن هستند. ناگت ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مواد میانی نیز پخته شوند و خامی خود را از دست بدهند.
مرحله هجدهم:
بعد از اینکه سرخ شد و روغن اضافی آن گرفته شد، می توانید آن را سرو کنید.
نکات مهم برای تهیه ناگت مرغ
-
شما می توانید از یک پیاز در تهیه این غذا نیز استفاده کنید
-
بسیاری از افراد کمی زردچوبه نیز به مواد ناگت اضافه می کنند.
-
برای داشتن ناگت پنیر پیتزای پنیری به مواد ناگت اضافه کنید و ورز دهید.
-
می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید در این غذا استفاده کنید، مانند آویشن، پونه کوهی کوه، زنجبیل و غیره.
-
بگذارید افراد بیشتری طعم این قطعه را بچشند خردل آنها نیز اضافه می کنند
-
هنگام قالب گیری یا گرد کردن ناگت ها، کمی از دستان خود استفاده کنید مرطوب تا کار شما راحت تر شود
-
هنگام سرخ کردن ناگت ها حتما از روغن استفاده کنید تا دود نکند.
-
می توانید سس ناگت را درست کنید و در فریزر بگذارید.
-
برای تهیه ناگت مرغ بدون پنیر پیتزا می توانید نان تست خرد شده را با کمی شیر به مرغ خرد شده اضافه کنید.
-
به جای پنیر پیتزا می توان از پنیر فتا یا پنیر گودا در ناگت مرغ استفاده کرد.
-
به جای مرغ خام در ناگت، می توانید از مرغ پخته استفاده کنید، اما در کل طعم مرغ بهتر است.
-
اگر قصد دارید ناگت ها را تهیه کنید و در زمان دیگری سرخ کنید، حتما در ظرف پلاستیکی مناسبی بریزید و کف ظرف را آرد بپاشید و ناگت ها را داخل آن بچینید.
منبع: نمناک
رکنا نیوز