او گفت: «برگزاری انتخابات زودهنگام در عراق گران است و حتی متحدان مقتدی صدر، از جمله سنیها و کردها، با برگزاری انتخابات زودهنگام مقننه موافق نیستند». .
لاسجردی در پاسخ به این سوال که آیا تظاهرات خیابانی در عراق به رهبری مقتدی صدر می تواند در آینده نزدیک مانند چند سال پیش برگزار شود، گفت: «تظاهرات خیابانی هزینه بر است و اکثریت در عراق با این روند موافق نیستند. اکنون به نظر می رسد لازم است لابی گری گروه های عراقی با نقش آفرینی بازیگران منطقه ای افزایش یابد تا عراق بتواند از فضای غبارآلود سیاسی کنونی خارج شود.
یک کارشناس غرب آسیا گفت: مقتدی صدر به دنبال ایفای نقش اپوزیسیون و رهبر در سیاست عراق است.
وی در بخشی دیگر از گفتگوی خود با ای بی اس نیوز گفت: با توجه به شرایط کنونی عراق، تشکیل دولت جدید در این کشور دشوار خواهد بود و مجموعه رقابتهای سیاسی کنونی در آن کشور نویدی برای تشکیل دولت جدید نمیدهد. اختلافات به قدری زیاد به نظر می رسد که تشکیل دولت در عراق به زودی موثر واقع نمی شود و تلاش های چند ماهه در این زمینه تاکنون با شکست مواجه شده است.
حسن لاسجردی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره درخواست صدر برای استعفای 73 نماینده از پارلمان عراق و پذیرش استعفای وی از سوی رئیس مجلس عراق 8 ماه پس از برگزاری انتخابات پارلمانی در این کشور، گفت: برخی معتقدند مقتدی صدر استعفای وی را پذیرفته است. او در تلاش است تا با این اقدام دو موضوع را پیش ببرد. اولی خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در عراق است، موضوعی که به نظر می رسد دیگر گروه های سیاسی عراق با آن موافق نیستند.
وی افزود: از سوی دیگر مقتدی صدر به دنبال ایفای نقش مخالف و میدان در صحنه سیاسی عراق است.
absnews