بند سوم از تبصره پنجم برنامه سازماندهی استخدام کارکنان دولت تصریح می کند: اشخاص حقوقی (پیمانکاران) ارائه خدمات به دستگاه های اجرایی موضوع ماده (29) قانون برنامه برنامه ششم توسعه ، که برنده مناقصه شده است. ، موظفند کارکنان خود را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دهند. ، حقوق و مزایای ماهانه آنها را مطابق حقوق و مزایای کارکنان دولت قراردادی ، با وظایف و شرایط مشابه پرداخت کنند.
وی افزود: “در صورت تصویب نهایی این طرح ، بهره وری کارکنان دولت را افزایش داده و منجر به تقویت سیستم اداری کشور می شود.
سلیمی افزود: “شرکت های واسطه بخشی از وجوهی را که دولت بابت هزینه های خود دریافت می کند دریافت می کنند و مبلغ بسیار کمی به نیروهای طرف قرارداد می پردازند. به نظر می رسد برای سازماندهی کارکنان دولت باید این شرکت ها لغو شوند و دولت باید مستقیماً حقوق این افراد را پرداخت کند. “
به گزارش ای بی اس نیوز ، کمیته ای برای تدوین لایحه سازماندهی کارکنان دولت در 15 سپتامبر و نمایندگان سازمان اداری و استخدامی کشور و تعدادی از اعضا تشکیل شد. کمیته اجتماعی مجلس و برنامه ریزان طرح سازمان از کارکنان دولت برنامه ریزی شده است. تهیه لایحه در 45 روز کاری باید در داخل دولت به مجلس ارسال شود.
همچنین تبصره هفتم این طرح می افزاید: نیروهای شرکتی که قبل از 30 اکتبر 1997 در دستگاه های اجرایی موقعیت های دائمی را اشغال کرده اند ، مانند نیروهای قراردادی رفتار خواهند کرد. (اینجا بخوانید)
جمعه “علیرضا سلیمی” در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز ، یکی از مشکلات طرح «سازمان استخدام کارکنان دولتبر اساس اصل 75 قانون اساسی (افزایش هزینه ها یا کاهش درآمدهای عمومی) ، در صورت مشخص شدن وسایل جبران کاهش درآمد یا تأمین هزینه های جدید ، ممکن است طرح ها و لوایحی به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد شود. او گفت. به به به به همین دلیل است که کمیسیون اجتماعی در تلاش است تا راهی دقیق برای این طرح پیدا کند تا با مخالفت شورای نگهبان خاتمه ندهد.
یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی حقوق تبعیض آمیز و متمایز کارکنان دولت را کاهش انگیزه و بهره وری کارکنان عنوان کرد و با اشاره به شرکت های واسطه و ارائه دهندگان خدمات دولتی گفت: آنها امرار معاش می کنند و دولت را کوچک نمی کنند. به
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز