وزیر راه و شهرسازی از رشد 20 درصدی سفر به اربعین امسال خبر داد و از رفع گلوگاه های خطرناک و فراهم شدن زیرساخت های سفر به اربعین خبر داد و اقدامات این وزارتخانه در بخش های مختلف حمل و نقل را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهرداد بذرپاش عصر دیروز 28 شهریورماه با موضوع بررسی عملکرد دستگاه های مرتبط با اربعین به تشریح اقدامات این وزارتخانه برای تامین زیرساخت ها و تسهیل تردد در سفرهای اربعین با ایمن سازی مسیرهای اربعین پرداخت. .
وزیر راه و شهرسازی با یادآوری وجود مشکلات زیرساختی در جاده های پرتردد اربعین از جمله محور ایلام – مهران و سایر محورها و رفع مشکلات زیرساختی در مسیرهای اربعین امسال، گفت: ایلام – محور مهران بهعنوان یکی از پرترددترین محورهای اربعین به طول 90 کیلومتر در سال جاری دارای 4 خطه بود. همچنین دو تونل به طول 1.5 کیلومتر با هدف رفع گلوگاه های پرخطر و گلوگاه های ترافیکی احداث شد و 6 پل بزرگ در این محور احداث شد که همگی منجر به تامین زیرساخت ها و در نهایت تسهیل در تردد اربعین شد. . مسافرت رفتن.
رفع تنگناها و نقاط پرخطر در مرزهای پرتردد اربعینی
عضو کابینه دولت سیزدهم ادامه داد: در سال های اخیر مسافران اربعین 13 تا 14 ساعت در مسیرهای پرتردد مرزی با گره ترافیکی مواجه بوده اند و امسال توقف تردد در پیک ترافیک حداکثر 20 تا 35 دقیقه به طول انجامید.
افزایش ظرفیت پارک خودرو در پایانه های مرزی از 60000 به 100000 خودرو
بذرپاش کمبود پارکینگ را از دیگر مشکلات پایانه های مرزی در سفرهای اربعین در سال های اخیر برشمرد و تصریح کرد: امسال با تلاش های صورت گرفته ظرفیت پارکینگ از 60 هزار خودرو به 100 هزار خودرو افزایش یافت.
ترمینال برکت سنگفرش، سرپوشیده و مجهز به امکانات رفاهی شده است
وی گفت: یکی از مشکلات زیرساختی پایانه پرتردد برکت در مرز مهران وجود پایانه خاکی و بدون سقف بود که معمولا وسایل نقلیه عمومی اعم از اتوبوس، وانت و مینی بوس مسافران را به مکان نامناسبی می بردند. امسال این ترمینال آسفالت و روکش شد. . همچنین تجهیز این پایانه به امکانات رفاهی از جمله استراحتگاه راننده، سرویس بهداشتی و سایر امکانات سفری مناسب را برای مسافران اربعین ایجاد کرده است.
محورهای اهواز – چتابه و خرمشهر – شلمچه 4 بانده شد.
وزیر راه و شهرسازی با قدردانی از خدمات رسان مسیرهای اربعین از جمله راهداران در گفت و گوی ویژه اقدامات این وزارتخانه برای سایر مسیرهای اربعین را تشریح کرد: محور اهواز – چتابه به طول 115 متر با ترافیک سنگین و ترافیک سنگین پرخطر، به 4 خطه تبدیل و نقاط حادثه خیز این محور اصلاح می شود. از دیگر اقدامات زیربنایی که توسط این وزارتخانه برای سفرهای اربعین امسال ایجاد شد، مسافران این فرصت را پیدا کردند که با خیال راحت سفر کنند. همچنین ظرفیت پارکینگ 50 هزار جای در محور چذابه ایجاد شده است.
بذرپاش ادامه داد: محور خرمشهر – شلمچه از دیگر مرزهای پرترافیک اربعینی 4 بانده شد که اتفاق بزرگی بود. همچنین محور خسروی به طول 9 کیلومتر به 4 خطه تبدیل شده و مابقی در دستور کار قرار دارد. محور باشماق به طول 51 کیلومتر در جاده سنندج – مریوان – باشماق امسال بهسازی شد.
به گفته وی، امسال 17 کیلومتر از محور تمرچین 4 خطه شد.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص اقدامات راهداری در محورهای منتهی به اربعین گفت: در مجموع 720 کیلومتر در محورهای مرزی مهران، شلمچه، چذابه و خسروی استان ایلام لکه گیری و آسفالت شد. خوزستان. و کرمانشاه. همچنین نصب 264 کیلومتر گاردریل و نیوجرسی، احداث نقاط روشنایی در طول مسیر و حذف 34 نقطه حادثه خیز در این مسیرها از دیگر اقدامات انجام شده در وزارت راه و شهرسازی بود. توسعه جاده های منتهی به پایانه های مرزی.
کاهش تصادفات در ایام اربعین
بذرپاش با اشاره به اظهارات پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا در خصوص کاهش تصادفات در ایام اربعین امسال، اصلاح ترافیک در جاده ها را یکی از دلایل کاهش تصادفات در این مسیرها عنوان کرد.
به گفته وزیر راه و شهرسازی، نقشه کشی 12 هزار و 600 کیلومتر راه، نصب 300 هزار تابلو، علائم و تجهیزات ترافیکی ایمنی جاده های اربعینی را افزایش داده است.
وی گفت: امسال سایبان، مه پاش و راهروهای خنک در مسیرهای تردد زائران اربعین برای سهولت در تردد مسافران نصب شده است. به دلیل گرمای 48 درجه امسال در مجموع 34500 متر مربع کانکس اضافه شد.
ثبت بیش از 100000 سفر با تاکسی اینترنتی
وزیر راه و شهرسازی درباره تاکسی های اینترنتی و تجربه این موضوع در سال جاری گفت: با این حجم تردد زائران و محدودیت هایی که داشتیم باید از ظرفیت های جدید استفاده می کردیم و تاکسی های اینترنتی نیز همین تجربه را داشتند و در مجموع 81 نفر بودند. هزار و 588 سفر انجام شد و در راه بازگشت 23 هزار و 830 سفر داشتیم و در مجموع بیش از 100 هزار سفر اینترنتی را تجربه کردیم.
جابجایی 390 هزار زائر با هواپیما
وی افزود: 255 هزار نفر از خطوط هوایی استفاده کردند و امسال حدود 390 هزار مسافر و در حوزه ریلی بیش از 400 هزار نفر در قالب 877 قطار و در حوزه حمل و نقل عمومی جاده ای در مجموع 6 مقصد اعزام شدند. و 49 هزار و 235 سفر با اتوبوس و مینی بوس انجام شد و بیش از 36 هزار سفر در مسیر رفت و برگشت داشتیم که در مجموع نسبت به سال گذشته بیش از 20 درصد رشد نشان داد.