دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

طراحی و تولید ابزار الکترونیکی هوشمند برای پایش دما

یک شرکت دانش بنیان با موفقیت ابزار الکترونیکی هوشمند پایش دما را با قابلیت دریافت و ذخیره اطلاعات دما به صورت آفلاین تولید کرده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، زهرا کلاهدوز، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با معرفی سری محصولات CoolTag، نسل جدید دستگاه های مانیتورینگ هوشمند، گفت: ویژگی های منحصر به فردی مانند سرعت، دقت، کیفیت بالا، سهولت استفاده، نصب آسان و لحظه ای امکان تعریف فرمول‌بندی و محاسبات مختص انواع کالاها و فرآیندها و داشبورد مدیریت تجمیع و تجزیه و تحلیل داده‌ها، تجربه بهینه و منحصربه‌فرد در مدیریت زنجیره تامین را تضمین می‌کند.

وی محصول جدید این شرکت را CoolTagPROCESS (FP600) نامید و خاطرنشان کرد: این محصول ابزار پایش الکترونیکی دما از دیتالاگرهای CoolTag است و قابلیت دریافت و ذخیره اطلاعات دما به صورت آفلاین را دارد. این ابزار برای نظارت بر محصولات در دما و در فرآیندهای تولید (پاستوریزر/استریل کننده و تونل های انجماد) مناسب است. برای خواندن و دریافت اطلاعات از این دیتالاگر، نرم افزار CoolLog در نسخه دسکتاپ طراحی شده و با قرار گرفتن در ریدر مخصوص، اطلاعات پایش دما را انتقال می دهد و دارای تنظیمات شروع/پایان خودکار است. نرم افزار خوان دسکتاپ برای فعال کردن، خواندن اطلاعات و خاموش کردن دیتالاگر ارائه شده است.

کلاهدوز ادامه می دهد: انواع محاسبات مربوط به PU: واحد پاستوریزاسیون برای مواد مختلف در نرم افزار پیاده سازی شده است.

وی با بیان اینکه در این شرکت دانش بنیان، Cool Tag Process را تولید می کنیم که قابلیت نصب روی دیوار و داخل ظروف کنسرو، پلاستیکی و شیشه ای را در طول چرخه دارد و تمامی این محصولات ضد آب هستند، ادامه داد: این دستگاه تا 330000 دستگاه را ذخیره می کند. نقاط دما در حافظه آن فاصله زمانی بین دو نقطه اندازه گیری بسته به حساسیت محصول و نیاز مصرف کننده از یک ثانیه به بیشتر قابل تنظیم است و می توانید در هر ثانیه اطلاعات دمای محصول مورد نظر را ثبت کنید. دیتالاگر دارای یک ساعت داخلی (زمان واقعی) با دقت بهتر از 0.01٪ است.

کلاهدوز درباره ویژگی های این محصول بیان کرد: باتری دیتالاگر می تواند تا 2 میلیون نقطه اندازه گیری را در دمای معمولی ثبت کند و قابل تعویض است. دسترسی به پارامترهای دیتالاگر و استخراج اطلاعات آن به صورت انحصاری و رمزگذاری شده توسط نرم افزار انجام می شود که از ایجاد اختلال در روند گزارش دهی و تقلب های رایج جلوگیری می کند. همچنین تنها با ورود به پنل کاربری CoolLog و خواندن اطلاعات دیتالاگر می توان دیتالاگر را ریست کرد.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: کارخانجات مواد غذایی از دستگاه هافمن آلمانی هلندی برای نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون نوشیدنی ها در تونل پاستور استفاده کردند. این دستگاه بسیار بزرگ و سنگین بود و خواندن اطلاعات آن دشوار بود. علاوه بر این دستگاه باید برای خدمات تعمیر و … به اروپا ارسال می شد که باعث وقفه چندین ماهه در کنترل خط تولید شد. دستگاه Cool Tag Process اولین بار زمانی طراحی و ساخته شد که نیاز این کارخانه های غذایی اعلام شد. قطر کم دستگاه به دستگاه اجازه می دهد تا مستقیماً وارد لیوان نوشیدنی شود. به دلیل سرعت، دقت و اندازه مینیاتوری، محدودیت های دستگاه قبلی را ندارد و کوچک ترین دیتالاگر در نوع خود در جهان است. با توجه به جنس فولادی که دارد می توان از آن در خطوط صنایع غذایی استفاده کرد و گزارش دمای کل خط و همچنین محصول اصلی را جمع آوری کرد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *