اخبار اقتصادی روز

صنعت معتقد نیست دانشگاه می تواند مشکلات را حل کند

رئیس دانشگاه تهران با اعتقاد به اینکه نمی‌توان با ساختارهای سنتی سازمانی تعهدات جدیدی را برعهده گرفت، تاکید کرد: طراحی ساختار باید انعطاف‌پذیر باشد زیرا در آینده نیازمند بازنگری و مهندسی جدید است.

مقیمی ایران را جزو 5 کشور برتر دنیا در حوزه فناوری نانو دانست و ادامه داد: در عین حال بسیاری از مشکلات حل نشده باقی مانده است.

وی با بیان اینکه نوع نگاه در طراحی رشته ها علاوه بر تخصصی شدن و حرکت به سمت مرز دانش، نگاهی جهانی است که نیاز به مهارت های چندگانه دارد تا در قالب یک حوزه جدید ارائه شود، تصریح کرد: در خصوص پلتفرم. ارتباط صنعت و دانشگاه مهم است و باید دفتر ارتباط با صنعت (صنایع تاثیرگذار) در دانشگاه تهران ایجاد شود تا این ارتباط حفظ شود و مطالب آن توسعه یابد.

انتهای پیام

رئیس دانشگاه تهران یادآور شد: هنوز مشکل ضوابط ارتباطی با صنعت را داریم، صنعت معتقد نیست دانشگاه بتواند مشکلات را حل کند، باید بین صنعت و دانشکده علم و صنعت تفاهم وجود داشته باشد. دانشگاه تهران.”

رئیس دانشگاه تهران با ذکر مثالی مبنی بر اینکه بعد از تاسیس شرکت های خارجی همه زیر یک چتر قرار گرفتند و ماهیت این شرکت های جدید با شرکت های بروکراتیک قدیمی متفاوت است، گفت: ماهیت مشکلات کشور این نیست. فقط فنی و فنی، بلکه روانشناختی، اجتماعی، فلسفی و کلامی، اقتصادی، مدیریت در تجارت و… همه اینها را باید در دانشکده علوم و فناوری های روز دانشگاه تهران دید.

به گزارش ای بی اس نیوز، دومین همایش کارآفرینی «علم و فناوری» دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران از امروز به مدت 3 روز (2 تا 4 آبان ماه 1401) در دانشکده علوم و فناوری نوین تهران در حال برگزاری است. دانشگاه و مخاطب دانشجو هستند. فارغ التحصیلان و اعضای هیأت علمی، کارآفرینان دانشگاهی و صنعتی، صنایع مرتبط با مأموریت دانشکده، مؤسسات حامی توسعه و نوآوری علم و فناوری و دستگاه های اجرایی دولتی ذینفع هستند.

مقیمی افزود: جوهره اصلی همه حرف ها حکایت از این دارد که مسائل کسب و کار تک بعدی نیست بلکه پیچیده، در هم تنیده و چند بعدی است. وقتی صحبت از موضوعات بین رشته ای می شود، همه چیز باید اینگونه باشد.

رئیس دانشگاه تهران گفت: همچنان مشکل قوانین ارتباط با صنعت را داریم. صنعت باور ندارد که دانشگاه بتواند مشکلات را حل کند.

وی با بیان اینکه در مهندسی و کشاورزی این موضوع به شدت در حال پیشرفت است، خاطرنشان کرد: شرکت های کارآفرین باید برای رسیدن به اهداف بزرگتر تجمیع شوند، هرچند شرکت های بزرگ همیشه کارآمد نیستند.

وی با بیان اینکه با بودجه های قطره چکانی نمی توان انتظار تحول ساختاری داشت، افزود: بنابراین باید از ابزارهای دیگری مانند کمک های خیرین برای تامین اعتبار استفاده کرد و زیرساخت های ساختاری را جدی گرفت.

به گزارش ای بی اس نیوز، وی امروز در افتتاحیه دومین همایش علم- فناوری «کارآفرینی» دانشکده علوم و فناوری نوین دانشگاه تهران که در سالن شهید احمدی روشن برگزار شد، طی سخنانی در قالب مدل ذهنی، اشاره کرد. مدل سه بعدی ساختار، محتوا و زمینه را مطرح کرد و افزود: برای رسیدن به ماموریت اصلی باید به هم متصل و یکپارچه باشد، البته باید زیرساخت هایی فراهم شود تا بتوان طرح ها و ایده های تحقق نیافته و محقق نشده را اجرا کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *