اخبار اقتصادی روز

صنعت شوینده و چالش های پیش رو/ با قیمت گذاری اجباری مواجه هستیم

به گزارش ای بی اس نیوز، در ادامه این همایش، دکتر محمدرضا بحیرانی، رئیس هیات مدیره انجمن واردکنندگان فرآورده های آرایشی، بهداشتی و عطرسازی ایران، گفت: در گذشته اتفاقی افتاده و وجود داشته است. بحث ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی که 100 درصد صنعت ما را تحت الشعاع قرار داد. ما در چند سال گذشته وارد برجام شده‌ایم و با کشورها به توافق رسیده‌ایم و به گفته وی در این زمینه پیشرفت کرده‌ایم، اما آمریکا همه چیز را زیر سوال برده و در حوزه لوازم آرایش ممنوع شده است.

علمبیگی ادامه داد: اینکه امروز احتمال افت تولید ملی در کمین صنعت است، همه شرکت های تولیدی را نگران وجود و فعالیت خود کرده است. ما باید در این مسیر هوشیار و بیدار باشیم و مشکلات را بررسی کنیم.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی گفت: در صنعت شوینده ها با مشکلاتی مواجه هستیم که روش های قیمت گذاری دستوری و غیر کارشناسی بر آن تاثیری ندارد.

بحیرانی ادامه داد: سازمان غذا و دارو بازوی قوی است. روش سازمان غذا و دارو مانند جهان اول است و کنترل هایش اصولی است اما نهادهای دیگر در کارش دخالت می کنند. اگر چهار پنج سال پیش گفته می شد که تقلبی وارد عرصه لوازم آرایشی شده است، باور نمی کردند. به هر حال وارد تولید شدیم. در آن لحظه بحران ایجاد شد، مدیریت خوب این است که بحران را به فرصت تبدیل کنیم. تولیدکنندگان لوازم آرایشی باید حمایت شوند.

وی گفت: در حال حاضر برخی از شرکت ها به دلیل نداشتن سرمایه کافی و نبود جریان نقدی و سود تولید، تولید را متوقف می کنند. قطعا این همایش فرصتی است برای شناسایی مسیر درست رو به جلو با دید مثبت و آینده نگر در این شرایط سخت و دشوار. از این حیث مکانیسم ها و سیاست ها باید اصلاح شوند.

به گزارش ای بی اس نیوز، مهندس علمبیگی – رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی – در چهارمین همایش و نمایشگاه بین المللی صنایع آرایشی، بهداشتی، شوینده و صنایع وابسته، اظهار کرد: در شرایطی که اقتصاد کلان کشور قرار دارد. از رکود و تورم رنج می برد، شاید بتوانیم انگیزه خود را برای تولید و این بازار مصرف داخلی 90 میلیون نفری به ارزش تقریبی چهار میلیارد دلار و بازار صادراتی 350 میلیون نفری به ارزش تقریبی 12 میلیارد دلار تقویت کرده است که تنها 220 میلیون دلار آن موجود است. امروز با تکیه بر توانمندی های تلاشگران و به دست آوردن متخصصان و 300000 کارگر مستقیم و غیرمستقیم در این صنعت، بیش از گذشته.

وی بیان کرد: یکی از مزایای صنعت ما کمک به چرخه داروخانه است. اگر چرخه توزیع دارو داشته باشیم، هیچ داروخانه ای نمی تواند از فروش دارو و پول بیمه دوام بیاورد، صنعت ما مکمل است و کمک مالی می کند تا چراغ ها روشن بماند. حالا اگر این صنعت را تضعیف کنیم و از آنها بگیریم، آیا می توانند از چک های دارویی عبور کنند؟

علم بیگی خاطرنشان کرد: تولید محصولات با کیفیت مستلزم سیاستگذاری صحیح و رفع موانع بخش عمومی و ایجاد نوآوری و رفتار علمی مؤثر است.

علمبیگی گفت: عدم ثبات نرخ ارز و افزایش لحظه ای قیمت ها، محدودیت عرضه مناسب و به موقع ارز، افزایش نیاز به نقدینگی، مشکلات عدیده سرمایه گذاری، عدم ثبات قوانین، عدم کنترل کافی بر ورود غیرقانونی به کشور و واردات غیرقانونی کشور قاچاق محدودیت در واردات مواد اولیه، چالش های متعدد در صادرات محصولات و … مشکلاتی است که در صنعت شوینده با آن مواجه هستیم. در این بین روش های قیمت گذاری تجویزی و غیر کارشناسی برای محصولات این صنعت وجود دارد.

وی افزود: با تغییری که رخ داده و بسیاری از واردکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی به دلیل وابستگی به این صنعت، بدون اینکه کسی از آنها حمایت کند وارد تولید شده اند. لازم به ذکر است که صنعت آرایشی و بهداشتی یکی از ارکان اصلی سلامت محور کشور است. وقتی نام سازمان غذا و دارو در کشور به میان می آید، بهداشت و درمان به ذهن خطور می کند، اما نظام سالم به معنای پیشگیری از بیماری است و یکی از پایه های آن لوازم آرایشی است که اگر درست باشد به تکمیل درمان نیز کمک می کند. چرخه

بحیرانی گفت: کارآفرینی در صنعت ما زیاد بوده است. ما در حال تولید هستیم و حمایت می خواهیم.

انتهای پیام

وی بیان کرد: این یک سوال جدی است که چگونه صنعتی که بیش از یک قرن قدمت دارد و بخش مهمی از حوزه سلامت جامعه را تشکیل می دهد مورد غفلت مسئولان قرار گرفته و نتوانسته است مانند سایر صنایع سلامت توجه شود. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *