صندوق مشترکی برای سرمایه گذاری جسورانه در میدان نفتی ایجاد می شود
تفاهم نامه همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف حمایت از توسعه اکوسیستم کسب و کار صنایع بزرگ در سال «تسلط بر تورم و رشد تولید» منعقد شد.
به گزارش ای بی اس نیوز این تفاهم نامه صبح امروز شنبه 9 اردیبهشت ماه در غرفه دانش بنیان به امضای محمدصادق خیاطیان رئیس هیئت مدیره صندوق نوآوری و شکوفایی و عبدالعلی علی عسکری مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس رسید. شرکتهای بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی.
بر اساس این تفاهم نامه طرفین بر ایجاد صندوق سرمایه گذاری مشترک جسورانه تاکید و مقرر شد با هدف ایجاد یا تقویت نهادهای لازم برای اکوسیستم نوآوری زیرمجموعه های هلدینگ خلیج فارس مانند شتاب دهنده های تجاری همکاری های دوجانبه ایجاد شود. و صندوق های تحقیقات و فناوری بازرگانی (CVC) با استفاده از امکانات و قابلیت های هلدینگ خلیج فارس آغاز می شود.
این تفاهم نامه با هدف «همکاری مشترک برای تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی با اولویت اجرای طرح های ارزش آفرین پایین دستی این صنعت» و همچنین «همکاری مشترک در زمینه توسعه سرمایه گذاری های جسورانه از طریق ایجاد شبکه جسورانه» است. صندوق بورس اوراق بهادار یا صندوق سرمایه گذاری خصوصی به منظور تأمین مالی پروژه ها و برنامه ها «طرح های مشترک فناورانه یا اولویت دار برای اکوسیستم نوآوری صنعت پتروشیمی کشورها» منعقد شده است.
“همکاری برای ایجاد و توسعه صندوق تحقیقات و فناوری شرکتی (CVC) توسط شرکت های ذیربط زیرمجموعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای تقویت و توسعه اکوسیستم نوآوری این شرکت ها” و “استفاده از ظرفیت امتیاز هلدینگ خلیج فارس”. تسهیلات از طریق سپرده گذاری منابع در کشور شبکه بانکی برای وام به شرکت های دانش بنیان مرتبط با صنعت پتروشیمی و همچنین «همکاری در تقویت شتاب دهنده ها بر اساس دانش موجود یا راه اندازی شتاب دهنده های تجاری در صنعت پتروشیمی». به منظور کمک به توسعه، بلوغ و تجاریسازی فناوری با تکیه بر استارتآپها و هستههای فناورانه» از دیگر محورهای این قرارداد همکاری است.
در این تفاهم نامه، طرفین همچنین توافق کردند «از توانمندی های بنگاه های دانش بنیان برای رفع نیازهای صنعت پتروشیمی و استفاده از توانمندی های این صنعت برای رفع نیازهای راهبردی صنایع مرتبط و حمایت از توسعه دانش محصولات و خدمات دانش بنیان، “همکاری برای توسعه و بومی سازی مجوزهای فرآیندی، طراحی و تولید مجتمع ها و پارک های پتروشیمی از طریق انتقال فناوری و تقویت توانمندی ها در بنگاه های دانش بنیان” و “شناسایی نیازهای فناورانه صنایع پتروشیمی”. در راستای پاسخگویی به آنها با معرفی بنگاه های دانش بنیان فعال در صنایع مرتبط با هدف توسعه بازار محصولات دانش بنیان، دانش و کاهش وابستگی به محصولات و فناوری های خارجی و همکاری در زمینه برگزاری رویدادهای تبلیغاتی، شبکه سازی و رویدادهای تبادل فناوری با حضور نمایندگان بنگاه های دانش بنیان و سایر نهادها و تمهیدات مرتبط.
همچنین با امضای این تفاهم نامه «همکاری برای توسعه بازار بنگاههای دانشبنیان در داخل و خارج از کشور بهویژه از طریق جلب مشارکت سازمانها و بنگاههای بالغ و با ارزیابی نیازهای فناوری آنها و همکاری با تقویت بنگاه های دانش بنیان در زمینه تحقیق و توسعه، ایجاد محصولات و خدمات جدید و بسترسازی برای توسعه و تجاری سازی آنها» و «همکاری در جهت سوق دادن فناوری های کوچک و متوسط و شرکت های دانش بنیان به سمت اجرای فناوری های نوآورانه». و پروژههایی در قالب مشارکت، سرمایهگذاری مشترک، ادغام و ایجاد شرکتهای بزرگ، تصاحب شرکتهای کوچک و متوسط توسط شرکتهای بزرگ و سایر روشهای توسعه به منظور هم افزایی و تقویت پایههای فناوری تسهیل میشود.
انتهای پیام