رئیس سازمان پدافند غیر عامل گفت: صنایع و فعالیتهای زیرساختی باید با جدیت برنامه را دنبال کنند تا تداوم عملکرد خود را حفظ کنند تا زنجیره ارائه خدمات به دلیل حوادث سایبری و غیرسایبری قطع نشود.
به گزارش ای بی اس نیوز، سردار غلامرضا جلالی در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک طرح پدافند غیرعامل در منطقه عملیاتی شهید رئیسعلی دلواری (منطقه ویژه پارس) گفت: با توجه به تهدیدات ترکیبی، الگوهای پدافندی ما باید با توجه به نوع تهدیدات به روز رسانی می شود تا به آنها پاسخ دهد. با توجه به نوع تهدیدات اخیر، جنگ به جنگ ترکیبی تبدیل شده است. یکی از الزامات ما از صنایع و فعالیت های زیرساختی این است که با جدیت برنامه حفظ تداوم عملکرد خود را دنبال کنند تا زنجیره ارائه خدمات به هیچ وجه به دلیل حوادث سایبری و نه سایبرنتیکی قطع نشود.
جلالی یادآور شد: در حادثه اخیر اختلال در سیستم سوخت مشاهده کردیم که با وجود برخی مشکلات، اقدامات لازم برای رفع اختلال سوخت رسانی به شهروندان انجام شد که نشان از اراده و تعهد توجه به طرح برای حفظ تداوم دارد. بهره برداری در این زیرساخت
وی با بیان اهمیت منطقه عملیاتی شهید رئیسعلی دلواری به عنوان قطب انرژی کشور و منطقه، افزود: حیاتی دانستن یک منطقه مطالباتی را به همراه دارد. یکی از این الزامات وحدت فرماندهی است که در قالب یک فرماندهی منصوب از سوی وزیر نفت و رئیس سازمان پدافند غیر عامل محقق شد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: در حوزه قوانین بالاتر، با تصویب و ابلاغ قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، مصوبات کارگروه دائمی پدافند غیرعامل به عنوان عالی ترین مرجع تصمیم گیری در رشته پدافند غیرعامل برای کلیه بخشهای کشوری، نظامی، دولتی و خصوصی الزامی است. کردی: این اولین بار است که الزامات پدافند غیرعامل از پشتوانه قانونی برخوردار بوده و سرپیچی از قوانین و مقررات آن جرم انگاری شده است.
وی ادامه داد: به عنوان بخشی از این کارگروه، سامانه ها و دستورالعمل هایی داریم که باید در منطقه پارس جنوبی، برنامه راهبردی حفاظت از زیرساخت های کشور، سامانه پدافند سایبری عملیاتی کشور، سامانه ایمنی و شیمیایی اجرا شود. عملیات دفاعی و سیستم آماده سازی و آموزش دستگاه های اجرایی در برابر تهدیدات نگران کننده.
جلالی افزود: یکی دیگر از الزاماتی که برای مناطق بحرانی مورد توجه قرار گرفته است، تشکیل شورای هماهنگی پدافند غیرعامل است که زیرمجموعه وزارت نفت است و هدایت کارشناسی مسائل آن بر عهده سازمان پدافند غیرعامل کشور است. .
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: محدوده مصوبات شورای هماهنگی پدافند غیرعامل در مناطق حساس شامل کلیه شرکت های کشوری، لشکری، دولتی و خصوصی فعال در منطقه می شود.
وی در تشریح وظایف این شورا ادامه داد: یکی از اهداف این شورا رسیدن به وحدت فرماندهی است که به ویژه در مواجهه با بحران ها بسیار حائز اهمیت است. علاوه بر این، این شورا مسئولیت حفاظت از مردم و اموال در مناطق بحرانی را بر عهده دارد. این شورا باید علاوه بر پایش و آمار تهدیدها و مخاطرات (ذاتی و اکتسابی) اقدامات لازم را برای رفع آنها اندیشیده و علاوه بر مدیریت و کنترل ریسکها، برنامهریزی لازم را برای تداوم عملکرد سیستمهای موجود انجام دهد. . زیرساخت های مناطق
انتهای پیام