صنایع دارویی در برنامه های مدیریت بار گنجانده نشده اند
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: واحدهای تولید دارو یا صنایع وابسته در صورت هماهنگی با شرکت های پخش مشمول برنامه مدیریت بار نخواهند شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ مصطفی رجبی مشهدی گفت: صنایع حساس دارویی حضور و استقرار خود در شهرهای صنعتی را به شرکت های توزیع برق اطلاع دهند تا شرکت های توزیع نسبت به عدم اجرای طرح های مدیریت مصرف این واحدها اقدام کنند.
وی با اشاره به ماده 5 این بخشنامه در خصوص برق رسانی اضطراری به مراکز حساس و حساس افزود: بر اساس این بخشنامه واحدهای دارویی مشمول این بخشنامه موظف به نصب و راه اندازی ژنراتور اورژانس گروهی هستند.
سخنگوی صنعت برق تاکید کرد: همچنین لازم است صنایع دارویی با اجرای راهکارهای ساده مدیریت مصرف، به ویژه با کاهش روشنایی غیر ضروری و تنظیم دمای سیستم های خنک کننده تا 24 درجه، مصرف برق خود را تا 20 درصد کاهش دهند.
افزایش 10 هزار مگاواتی برق در ایام تعطیل
مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه طی هفته گذشته سه بار تقاضای برق از رکورد بیسابقه ۷۷ هزار مگاوات در بخش برق عبور کرده است، گفت: تمامی نیروگاههای کشور با حداکثر ظرفیت تولید برق میکنند و شبکههای پایدار در حال بهرهبرداری هستند. “
وی با بیان اینکه بیشترین مصرف در حوزه خانگی و مربوط به وسایل سرمایشی است، تصریح کرد: در روز تعطیل رسمی جمعه بیش از 10 هزار مگاوات افزایش مصرف برق داشتیم که عدد بسیار بالایی است.
رجبی مشهدی افزود: امروزه کولرها بیش از 32 هزار مگاوات برق مصرف کرده اند که به سادگی با تنظیم دمای کولر گازی روی 25 درجه، 20 درصد کاهش می یابد و با استفاده از چرخه کند کولرهای آبی می توان حدود 40 را کاهش داد. داشتن درصد کاهش مصرف.
سخنگوی صنعت برق توصیه کرد: دستگاههای اجرایی و اجرایی که در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی تعطیل هستند، باید سیستمهای سرمایشی و روشنایی را تا ابتدای روز چهارشنبه خاموش کنند و هیئتهای مذهبی و مذهبی نیز رعایت کنند. با تدابیر امنیتی برای تامین برق و هماهنگی لازم با شرکت های توزیع برق.