اخبار اقتصادی روز

صرفه جویی 20 میلیون دلاری در صنعت فولاد با مکان یابی قطعات

انتهای پیام

به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی آقاجانلو – مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران – صبح امروز (پنجشنبه 8 دی ماه) در مراسم افتتاحیه چهارمین همایش «بومی سازی کاتالیست و فرآیند بازیابی مستقیم آهن» گفت: طی یک دهه گذشته ظرفیت و تولید فولاد در کشور دو برابر شده و در بسیاری از زمینه ها در شرایطی که شمش و محصولات وارد می کردیم، واردات را متوقف کرده و صادرکننده شده ایم و رویکردمان نیز به خام فروشی تغییر کرده است.

وی ادامه داد: کسب این جایگاه در 10 سال گذشته نشان می دهد که بخش های مختلف این صنعت رشد خوبی داشته اند و با راه اندازی واحدهای جدید ظرفیت خود را در حوزه های مختلف از جمله کنسانتره و گندله افزایش داده ایم.

آقاجانلو ادامه داد: سالانه بیش از 20 میلیون دلار با تولید این محصولات صرفه جویی می شود و بدون این شرکت ها شاید واردات به این مناطق هزینه های ارزی بیشتری را به کشور تحمیل می کرد.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران در بخشی دیگر از سخنان خود به ظرفیت میانی تولید فولاد اشاره کرد و گفت: 8 درصد افزایش ظرفیت تولید و 11 درصد افزایش داشتیم به دلایل زیادی از جمله قطعی برق با چالش مواجه شدیم. .

آقاجانلو همچنین موضوع واردات فولاد را برجسته کرد و گفت: این روند طی چند سال گذشته به ویژه در 9 ماهه امسال رو به کاهش بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: تولید مواردی مانند کاتالیست در داخل کشور شرایط را برای تولیدکنندگان ما بهبود می بخشد. بخش هایی نیز نیازمند سرمایه گذاری هستند که امیدواریم روند سرمایه گذاری به سمت قطعاتی که ارزش افزوده بیشتری دارند متمایل شود و سرمایه گذاران به این حوزه توجه بیشتری داشته باشند.

این مقام مسئول همچنین گفت: در حال حاضر مواردی مانند زیرساخت ها در حوزه ریلی یا نیروگاهی نیازمند سرمایه گذاری چند هزار میلیاردی است و در حوزه گاز نیز با شرایطی مواجه هستیم که مشکل گاز به پاشنه آشیل فولاد تبدیل شده است. صنعت. و لازم است صنعت چند میلیارد دلاری سرمایه گذاری شود.

آقاجانلو ادامه داد: در زمینه انتشار CO2 مردم تلاش می کنند فعالیت های خود را به سمتی سوق دهند که به آن فولاد سبز می گویند و تلاش بر این است که آسیب های زیست محیطی کمتری بر جای بگذارند. در 10 سال آینده همه دنیا به این سمت می روند و باید برنامه ریزی های لازم را در این زمینه داشته باشیم تا بتوانیم روند تولید را بدون تولید کربن ادامه دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد همچنین گفت: زنجیره تولید در دنیا با تغییرات اساسی مواجه است و به عنوان مثال سهم کوره بلند که در حال حاضر بیشترین ظرفیت را به خود اختصاص داده است در سال های آینده به سمت کوره قوس افزایش می یابد. .

وی به موضوع صادرات فولاد در دهه 90 نیز اشاره کرد و گفت: در سال های 90 و 91 صادرات نداشتیم اما اکنون شرایط به گونه ای است که شاهد صادرات در بخش های مختلف بوده ایم و امیدواریم این ارقام روند صعودی را نشان دهد. راه اندازی واحدهای جدید

مدیرعامل شرکت ملی فولاد همچنین تولید آهن اسفنجی را مورد تاکید قرار داد و گفت: ظرفیت تولید در این بخش به 37 میلیون تن رسیده است که شاید بتوان فلسفه تولید محصولاتی مانند کاتالیست را در آن بهتر تعریف کرد.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد از صرفه جویی 20 میلیون دلاری صنعت فولاد با استفاده از تولیدات داخلی به جای نمونه های خارجی خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *