رئیس نظام صنفی کشور گفت: از یک میلیون و 58 هزار و 743 درخواست ارسالی متقاضیان از طریق درگاه ملی صدور مجوز، 60 درصد مجوزها توسط سامانه جدید اصناف صادر شده است.
حسین میرزایی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه از 29 اسفند ماه 1401 سامانه جدید صنفی به درگاه ملی صدور پروانه وصل شد و کار صدور پروانه صنفی از طریق این درگاه آغاز شد، افزود: تاکنون ، یک میلیون و 58 هزار و 743 درخواست از درگاه ملی صدور مجوز ثبت شده است. آنها به سیستم جدید صنفی فرستاده شدند که در نهایت بیش از 605000 پروانه کسب صادر کرد و حدود 400000 درخواست مجوز به دلیل نداشتن عناصر مورد نیاز رد شد. شرایط موجود در پورتال ملی صدور مجوز، از جمله اسنادی مانند اجاره نامه.
وی با تاکید بر اینکه تنها راه دریافت مجوز از طریق درگاه ملی صدور پروانه در سایت mojavez.ir است، گفت: متقاضیان جواز کسب به هیچ عنوان مبلغی را به صورت حضوری به اتحادیه ها یا خارج از پورتال صدور مجوز ملی و صنف جدید پرداخت نکنند. سیستم .
رئیس سازمان سهامی کشور افزود: بر اساس تبصره دو ماده 20 بازنگری قانون نظام شرکت ها که در مردادماه امسال ابلاغ شد، مبالغی که منجر به صدور مجوز می شود، نباید حضوری و خارج از قانون پرداخت شود. سامانه جدید صنفی که به درگاه ملی صدور مجوز یا سامانه مدیریت شکایات تجاری اتاق اصناف ایران متصل است باید پرداخت شود و در صورتی که شرکت پرداختی به کارتخوان های اتحادیه یا درگاه های پرداخت اینترنتی یا به کارت اعتباری، پرداخت این هزینه ها مبنای قانونی ندارد.
آقای میرزایی خطاب به کسبه تاکید کرد: پرداخت هزینه خارج از درگاه ملی صدور پروانه و نظام جدید صنفی قانونی نیست و اگر تاجری تمایل به پرداخت به اتحادیه دارد، فقط در صنف جدید این کار را انجام ندهد. و پرداخت حق عضویت به صورت حضوری غیرقانونی است و پرداخت حق عضویت مصوب سالانه فقط از این طریق انجام می شود.