وی با بیان اینکه پیشنهاد شده است در سیاست ارزی سال آینده این مجوز به کل صنعت پتروشیمی داده شود تا شرکتهای سراسر صنعت پتروشیمی بتوانند بدون توجه به دخالت خود، ارزشهای بین خود را مبادله کنند و تاکید کرد: این موضوع باید بررسی شود. نظارت شد. بیشتر است و انجمن ملی صنایع پتروشیمی آمادگی انجام این کار را دارد. این امر به شرکت هایی که صادرات کمتری دارند و بازار داخلی را تامین می کنند یا پروژه هایی که در صنعت پتروشیمی تعریف شده و نیاز به ارز دارند کمک می کند تا از شرکت هایی که ارز مازاد دارند استفاده کنند.
به گفته عباس زاده، برخی از شرکت های پتروشیمی موظف به عرضه محصولات خود به بازار داخلی هستند و اجازه صادرات ندارند، مانند پتروشیمی تندگویان که تنها تولیدکننده پلی اتیلن ترفتالات در کشور است و به دلیل نیاز داخلی، تمام محصولات خود را تامین می کند. محصولات موجود در بازار داخلی بنابراین لازم است این شرکت ها برای تامین نیازهای ارزی خود برای خرید قطعات، قطعات یدکی یا کاتالیزور که در قالب مشارکت مجاز است از سایر شرکت ها کمک بگیرند.
وی افزود: در حالی که مجموع صادرات محصولات پتروشیمی در 11 ماهه امسال حدود 15 میلیارد دلار بوده که بیش از 90 درصد آن در سامانه نیما تامین شده است، شرکت های پتروشیمی همچنان در حال انجام تعهدات خود در زمینه مبادله هستند.
مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی از صادرات 15 میلیارد دلاری محصولات پتروشیمی در 11 ماهه امسال خبر داد که بیش از 90 درصد آن در سامانه نیما تامین شده است.
مدیر برنامه ریزی و توسعه جامعه ملی صنایع پتروشیمی در ادامه برنامه جبران ارزی پتروشیمی بیان کرد: در سیاست های ارزی فعلی موضوع جبران ارزی در قالب دارایی های پتروشیمی تلقی شده است. به عنوان مثال هلدینگ خلیج فارس که درآمد ارزی بیشتری نسبت به سایر شرکت ها دارد، ممکن است به پروژه های خود یا سایر شرکت ها ارز انتقال دهد.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، حسن عباس زاده امروز در حاشیه نهمین جایزه تعالی صنعت پتروشیمی در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش حجم و ارزش صادرات پتروشیمی در سال 1401 نسبت به سال گذشته اظهار کرد: کل صادرات صنعت پتروشیمی در سال گذشته، این صنعت 15 میلیارد دلار بود که 12 میلیارد دلار آن بود. 7 میلیارد دلار آن وارد سامانه نیما شد و در چرخه اقتصادی کشور بازگشت.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز