صادرات نفت در دولت سیزدهم دو برابر شد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در سفر به جزیره خارک از افزایش دو برابری صادرات نفت در دولت سیزدهم با اقدامات موثر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از وزارت نفت، محسن خجستمهر در نشست تخصصی با عباس غریبی رئیس شرکت پایانه های نفتی ایران و مدیران و مدیران این مجموعه در جزیره خارک ضمن تشریح روند توسعه شرکت پایانه های نفتی ایران از خارک تا جاسک (غرب به شرق)، از نکا تا بندرعباس (شمال به جنوب) و همچنین بندر خشک آپارین تهران (در مرکز ایران) با رویکرد ساخت، نوسازی. وی با نوسازی تمامی این مناطق گفت: اعتبار طرح ها و پروژه های پایانه نفتی ایران 3 هزار میلیارد تومان است که 80 درصد اعتبارات بر اساس مصوبات شرکت ملی نفت ایران مربوط به دولت سیزدهم است. چشم انداز ما برای پایانه ها بلندمدت است و جزیره خارک از نظر جغرافیایی بهترین ترمینال در جهان است و باید با بالاترین سطح استانداردهای بین المللی مدیریت شود.
وی افزود: بهبود سیستم های اعلام و اطفاء حریق، تعمیرات اساسی مخازن، به روز رسانی سیستم های اندازه گیری نفت (میتینگ)، ساخت مخازن جدید با ظرفیت 4 میلیون بشکه در خارک، 10 میلیون بشکه در جاسک و 500 هزار بشکه در تهران. و ارتقا و نوسازی سیستم های موجود از جمله اقدامات توسعه پایانه های نفتی ایران است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نقش کارکنان را در بهره وری سازمان برشمرد و گفت: کارکنان به عنوان مهمترین سرمایه نقش اساسی در تعالی سازمان دارند و پشتوانه قوی نظام هستند. دولت و صنعت، که وظیفه ما را برای پرداخت پاداش به خدمات کارکنان سنگین می کند.
خجستمهر خاطرنشان کرد: صادرات نفت خام و میعانات گازی نسبت به زمان روی کار آمدن دولت دو برابر شده است. این بدان معناست که امکانات، امکانات، لجستیک و خدمات دریایی خارک به طور کامل در اختیار صادرات قرار دارد و از سوی دیگر، شرکت اندازه گیری، خدمات پهلوگیری و هدایت کشتی و ناوگان حمل و نقل صادراتی، دارای ظرفیت بوده و ناوگان کاملی را تشکیل می دهند.
وی بیان کرد: شرکت پایانه های نفتی ایران برای مدیریت مدرن و مبتنی بر فناوری های نوین باید هر چه زودتر برنامه پنج ساله ای را تدوین کند چرا که تمام اعتبارات تخصیص داده شده است. بر اساس طرح توسعه خواهد بود.
معاون وزیر نفت اضافه کرد: امنیت در تجارت نقش اساسی دارد و امنیت مخازن ذخیره سازی بسیار مهم است. برای دستیابی به اهداف، پدافند غیرعامل شرکت باید به صورت سیستماتیک و هوشمند مدیریت شود. تعمیرات اساسی مخازن خارک باید در اولویت قرار گیرد، قطعا باید از ظرفیت و ظرفیت بنگاه های دانش بنیان و متخصصان داخلی برای انجام پروژه ها و طرح های عمرانی استفاده شود، حرفه آموزی با همکاری سازمان فنی و حرفه ای در دستور کار قرار گیرد. جوانان جویای کار در منطقه و پروژه های نیمه تمام و یا رکود باید با جدیت پیگیری و متوقف شوند.