رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از صادرات شرکت های دانش بنیان در سال گذشته بین 600 تا یک میلیارد دلار خبر داد و گفت: به منظور توسعه بازار این شرکت ها بسته کسب و کارهای دانش بنیان در صندوق تصویب شده است. ”
به گزارش ای بی اس نیوز، محمدصادق خیاطیان در حاشیه بازدید از غرفه بنگاه های دانش بنیان نمایشگاه ایران پلاست و رونمایی از محصول دانش بنیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: صنعت پلیمر و پلاستیک به عنوان یکی از صنایع پیشرو در کشور محسوب می شود و 20 – سابقه یک ساله در صنعت پتروشیمی داریم، صنعت پلیمر به عنوان پایین دست صنعت پتروشیمی محسوب می شود.
وی افزود: اگر بخواهیم زنجیره ای از صنعت پتروشیمی را ردیابی کنیم، صنعت پتروشیمی، صنایع واسطه ای و در نهایت صنایع تکمیلی وجود دارد، اما ارزش افزوده ای که در بخش های میانی و مکمل وجود دارد، به مراتب بیشتر از صنایع شیمیایی است. صنایع پتروشیمی مواد اولیه.
خیاطیان ادامه می دهد: از سوی دیگر، در صنعت میان دستی پتروشیمی است که فناوری در حال غلبه بر آن است و اینکه آیا شرکت های دانش بنیان نقش بیشتری در بخش های میانی و مکمل صنعت پلاستیک و پلیمر ایفا می کنند، شاهد اضافه شدن بیشتر آن خواهیم بود. ارزش افزوده بیشتری ایجاد کند. بازار صادراتی بهتر .
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی یکی از ماموریت های ما در این صندوق را رفع گلوگاه ها و تکمیل زنجیره صنعتی دانست و خاطرنشان کرد: در این راستا اقدامات موثری انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر حدود 400 تا 500 شرکت دانش بنیان در این زنجیره فعالیت می کنند که بسیاری از آنها جزو شرکت های صادرکننده طبقه بندی شده و از قابلیت های بسیار بالایی برخوردار هستند.
خیاطیان ابراز امیدواری کرد که با حمایت های صورت گرفته گلوگاه های این زنجیره برطرف شود و یادآور شد: برگزاری این گونه نمایشگاه ها به توسعه بازار کسب و کار دانش بنیان کمک می کند.
وی با اشاره به حضور 18 شرکت دانش بنیان در غرفه صندوق نوآوری و شکوفایی نمایشگاه ایران پلاست گفت: هر کدام از این شرکت ها در تکمیل این زنجیره نقش دارند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص دستاوردهای ایجاد این غرفه ها در راستای توسعه بازار صادراتی شرکت های دانش بنیان خاطرنشان کرد: برآورد فعلی صادرات دانش بنیان از صادرات نشان می دهد که در سال گذشته صادرات شرکت های دانش بنیان بین 600 تا 1 میلیارد دلار بوده است. اما آمارهای غیررسمی نیز در این زمینه وجود دارد و معتقدیم بسیاری از شرکت های دانش بنیان قابلیت صادرات دارند.
خیاطیان ادامه داد: یکی از جهت گیری های جدی ما در این مدت این است که این شرکت ها را که اکنون به تعداد قابل توجهی رسیده اند، بازار صادراتی بیش از پیش فراهم کنیم.
وی افزود: در این راستا برنامه صادرات صندوق نوآوری برای کسب و کارهای دانش بنیان ذیل این صندوق تصویب شد. پشتیبانی این بسته شامل حضور شرکت ها در نمایشگاه ها، پذیرش هیئت های تجاری و امکان ایجاد خط تولید در شرکت های هدف خاص می باشد.
مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: این بسته با هدف کمک به شرکت ها تا حد امکان برای توسعه بازار محصولاتشان است.
وی حوزه تجهیزات پزشکی، مواد شیمیایی، بهداشت و فناوری اطلاعات و ارتباطات را یکی از حوزه های دارای بیشترین حجم صادرات عنوان کرد و گفت: سفرهایی که رئیس جمهور در کشورهای مختلف انجام داد یکی از محورهای مذاکرات آن، دانش است. کسب و کارهای دانش بنیان و محصولات دانش بنیان بسیار محبوب هستند. از طرف های خارجی استقبال می شود.
خیاطیان هدف گذاری صادراتی این صندوق را بر اساس سیاست های دولت، کشورهای همسایه و منطقه عنوان کرد و افزود: این کشورها بازار بزرگ و بکری دارند در حالی که مغفول مانده اند و تشنه حضور دانش ما هستند. کسب و کار.
انتهای پیام