نیما باغبانی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ گفت: طبق روال هر ساله مصرف قارچ در ماه رمضان کاهش می یابد و امسال به دلیل همپوشانی ماه رمضان و نوروز، صنعت به یکباره دچار شوک شد. اما با توجه به اینکه تولیدکنندگان از قبل می دانستند که می توانند این مشکل را به نحوی مدیریت کنند باعث شد تا محصول کمتری به بازار عرضه شود.
وی از کاهش 10 تا 15 درصدی عرضه قارچ در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: طبق آمار 700 تا 750 تن قارچ در سراسر کشور توزیع می شود.
باغبانی ادامه داد: با فرا رسیدن فصل گرما پیش بینی می شود عرضه بین 20 تا 25 درصد کاهش یابد. بر این اساس تا پایان ماه مبارک رمضان، توزیع روزانه قارچ به 750 تن و پس از ماه رمضان و تا پایان خردادماه، توزیع روزانه قارچ به 900 تن خواهد رسید.
دبیر انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی درباره آخرین شرایط صادرات قارچ گفت: بر اساس آمار سال گذشته 7 هزار تن قارچ به بازارهای هدف صادر شد. طبق اقدامات سال های گذشته، صادرات در شش ماهه اول سال به دلیل گرما کاهش می یابد و تنها مقدار کمی به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس ارسال می شود.