اخبار اقتصادی روز

صاحب یک کارخانه هواپیماسازی شدیم – ایسنا

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: امروز با افتخار اعلام می کنیم که کارخانه هواپیماسازی داریم و در مذاکرات و تعاملات خود با دنیا این موضوع را اعلام می کنیم.

به گزارش ای بی اس نیوز، محمد محمدی بخش در نشست خبری هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته، اظهار کرد: در برنامه هفتم تلاش شد تا نظر بخش خصوصی و دولت در همه حوزه های حوزه هوانوردی جلب شود. . تا بتواند چراغی برای آینده این صنعت باشد. طرح صنعت هوانوردی بر اساس چهار گام اساسی پیش بینی شده در برنامه هفتم است و تلاش کرده ایم آنچه در حوزه فرودگاهی و حمل و نقل به دست آمده از جمله استفاده از توانمندی های اقلیمی و اقلیمی در برنامه هفتم گنجانده شود. ایرانراه یا جاده ابریشم .

وی ادامه داد: بخش هایی که می توانند به توسعه گردشگری و زیرساخت ها کمک کنند. برای هر هواپیمایی که وارد کشور می شود شغل ایجاد می شود و امنیت تقویت می شود. این در حالی است که در سطح کشورهای پیشرفته صنعت هوانوردی در اولویت قرار دارد و در حال سرمایه گذاری روی این موضوع هستند.

از آغاز به کار دولت تا کنون 70 هواپیما و هلیکوپتر وارد کشور شده است

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص موضوع نوسازی ناوگان هوایی گفت: برای افزایش ناوگان در حوزه تدارکات دو مشکل داریم، دو موضوع دیگر راهبرد ملی است. استراتژی خارجی خرید هواپیمای دست دوم است، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 70 فروند هواپیما و بالگرد خریداری و وارد کشور شده است. مشکل دیگر نوسازی ناوگان است. تامین مالی برای این منظور انجام شده و مراحل خرید در حال انجام است، اما بنا به دلایلی که برای شما مشخص است، معامله را قبل از خرید منتشر نمی کنیم.

محمدی بخش در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز درباره استفاده از ظرفیت تولید برای ناوگان هواپیمایی توضیح داد: یکی از چهار راهبرد ما در صنعت هوانوردی تکیه بر ساخت داخل و هوانوردی است. ساخت این هواپیما کنسرسیومی متشکل از سازمان هواپیمایی کشوری، معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت دفاع و امنیت است که هر کدام مسئولیت خود را دارند.

وی ادامه داد: ظرف یک سال سکوی اولیه آماده شد و اولین پرواز خود را انجام داد و هر روز چند محصول از کارخانه رونمایی و به تجهیزات هوایی کشور اضافه می شود. البته بخش هوانوردی کشوری چه در بخش بار و چه در بخش مسافر دارای مراحل ثبت قانونی و چک لیست های لازم است که کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری بر ایده، اجرا، محصول و فرآیند نظارت دارند. در نهایت با اطمینان از ایمنی، مجوز بهره برداری را صادر می کنند. و اولین محصول حذف شده از این مجموعه با توجه به مسئولیتی که دارد مورد استفاده شرکت های داخلی قرار می گیرد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه به عنوان یک نهاد حاکمیتی و نظارتی در کنار پروژه هواپیماهای بومی هستیم، افزود: اولویت امروز ما هواپیماهای مسافری و تجاری است، باربری، امروز با افتخار اعلام می کنیم که کارخانه هواپیماسازی داریم. و اینکه در مذاکرات و تعاملات خود با دنیا نیز این مشکل را اعلام می کنیم، سرریز دانش تخصصی در داخل وزارت دفاع و شرکت صنایع هواپیماسازی در حال رخ دادن است و این به ما در تاب آوری صنعت در بخش تعمیر و نگهداری کمک می کند.

ادامه بده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *