شیخی: «سلامت» حوزه کلیدی و اساسی برنامه هفتم توسعه است
عضوکمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سلامت محور کلیدی و اساسی برنامه هفتم توسعه است، گفت: پوشش بیمه ای مردم در حوزه های پیشگیری، بهداشت و درمان. درمان باید اولویت اول ما باشد. در برنامه هفتم توسعه
زهرا چیخی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اولویت های لایحه برنامه هفتم توسعه در حوزه بهداشت و درمان را مورد بحث و بررسی قرار داد و تاکید کرد: «عدالت» یکی از محورهای مهم برنامه هفتم توسعه است. یکی از جنبه های عدالت بحث سلامت است و اگر این حوزه اولویت بندی نشود سایر بخش ها نیز متضرر خواهند شد.
وی با بیان اینکه «سلامت» محور کلیدی و اساسی برنامه هفتم توسعه است، گفت: پوشش بیمه ای مردم در حوزه پیشگیری، بهداشت و درمان باید اولویت اول ما در برنامه هفتم توسعه باشد. اولویت دادن به پیشگیری بر درمان و کاهش هزینه های از جیب مردم را نیز باید از دیگر اولویت ها دانست. انتظار می رود سلامت و درمان در کشور به سمتی برود که از طریق پوشش بیمه ای و ارائه خدمات آنلاین میزان هزینه های از جیب مردم کاهش یابد و دولت متولی اصلی این موضوع است.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: با توجه به اینکه وارد دوران پیشرفت فناوری های نوین در حوزه پزشکی شده ایم، استفاده از تله مدیسین، پر کردن پرونده الکترونیک سلامت بیمار، ارائه خدمات. در بستر خدمات مجازی برای دسترسی مردم در همه کشورها و عدالت در دسترسی به امکانات پزشکی یکی از مواردی است که در تدوین برنامه هفتم سلامت باید مورد توجه قرار گیرد.
شیخی در ادامه با بیان اینکه سلامت الکترونیک زیرساخت آینده پیشرفته سلامت کشور است، گفت: با توجه به کمبود پزشک و متخصص در صورت ایجاد بستر سلامت الکترونیک بر اساس مقررات و نظارت های سختگیرانه. ، حدود 20-30 درصد باعث کاهش هزینه های شخصی افراد می شود.
وی تاکید کرد: مسائلی مانند سلامت روان، سلامت مادر و کودک و ارتقای سلامت آنها، جمعیت و حفظ جمعیت سالم، بانشاط و پایدار، افزایش امید به زندگی، افزایش کیفیت زندگی از نظر بهداشت، درمان و تغذیه و همچنین به عنوان خطاب به دهک های پایین جامعه. در حوزه تغذیه این باید جزو اولویت های ما باشد.
این نماینده مجلس در پایان اعلام کرد: اجرای برنامه های مختلف غربالگری طرح های سلامت محور از جمله بیماری های مزمن و بدخیم با رویکرد پیشگیرانه، موضوعاتی مانند سلامت نوجوانان، توسعه و تدوین سند رشد کودک، اصلاح ساختار طب سنتی. . در وزارت بهداشت و استفاده بیشتر از گیاهان دارویی و طب پیشگیرانه، مکمل و کل نگر از دیگر مواردی است که باید در حوزه بهداشت و درمان در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام