او؛ وی اعتیاد، طلاق و فساد را از مهم ترین مفاسد دانست و گفت: برخی مفاسد و مفاسد بسیار مهم هستند زیرا خود باعث آسیب بیشتر می شوند.
به گفته وی، تعلیق 2 ساله تحصیلی کشور به دلیل ویروس کرونا، فرزندان ما را به فضای مجازی کشانده است و در کشورهای پیشرفته، کودکان زیر 15 سال نمی توانند به اپلیکیشن موبایل دسترسی داشته باشند، اما در کشور ما به کودکان 6 ساله گوشی هوشمند داده ایم. و در مدارس مشکلاتی داریم که قابل تصور نیست.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از استانداری فارس، عباسی ادامه داد: اگر مشکلی به مشکل شماره یک کشور تبدیل شود، راه حل اساسی این است که همه توجهات را به این معضل معطوف کنیم وگرنه کار به جایی نمی رسد.
عباسی، پیشگیری را مهم ترین موضوع آسیب های اجتماعی دانست و افزود: شرط علم و عقل این است که باید پیشگیری کنیم; با این حال، مهم ترین موضوع مداخله در آسیب های اجتماعی است.
وی با بیان اینکه برای جلب اعتماد اجتماعی باید نگرش ها و نظرات دینی و فرهنگی جامعه را احیا کرد، گفت: باید رویدادها و برنامه هایی با هدف نشاط اجتماعی برگزار شود تا بتوانیم فضای آشتی را با شرکت ایجاد کنیم. برای اینکه این اتفاق بیفتد، باید از قسمت های بالابرنده کمک بگیریم.
معاون وزیر کشور همچنین رسیدگی به اولویت ها را شرط عقل دانست و گفت: در حال حاضر مسائل اجتماعی مهم ترین مسائل کشور است چرا که اگر به این مسائل توجه نکنیم به اقتصادی و امنیتی تبدیل می شود. مسائل استانداران باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.
معاون وزیر کشور با تاکید بر اینکه ذهنیت نرم افزاری جوانان امروز ادبیات خاص خود را دارد، گفت: ذهنیت نرم افزاری نسل جوان به گونه ای دیگر شکل گرفت و باید در این زمینه اقدامات لازم انجام شود.
محمد عباسی پنجشنبه 24 آذرماه در ستاد مرکزی فارس با بیان اینکه مهمترین چیزی که مدیران باید بدانند حل مسئله است، گفت: هر مدیری که مشکل شرکت خود را نداند یعنی اشراف بر کار و جامعه خود ندارد. . اولین اصول مدیریت این است که بتوانیم زمان و امکانات خود را تقسیم کنیم و اولویت ها را تعیین کنیم. مدیران نباید اولویت ها را فراموش کنند.
عباسی گفت: آنچه در اغتشاشات رخ داد آسیب های اجتماعی بیشتر از جمله آسیب های ناشی از استفاده بی رویه و بدون نظارت از فضای مجازی بود.
عباسی گفت: نظام حل مسئله نیاز به تخصص و تلاش دارد و باید در حوزه اجتماعی کار جهادی شبانه روزی صورت گیرد. بحث در مورد لزوم کاهش آسیب های اجتماعی با همه فعالیت های انجام شده نیاز به تداوم بیشتری دارد. اگر جلسات شورای اجتماعی به صورت جدی و تخصصی با کمیته ای مدبر برگزار شود می توان شاهد اتفاقات خوبی در حوزه اجتماعی بود.
معاون وزیر کشور افزود: خوشبختانه فارس با تدبیر استاندار و معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اختیارات خوبی برای رسیدگی به مسائل اجتماعی دارد، اما روند اقدامات در حوزه اجتماعی باید مستمر باشد و ما نباید فراموش کرد که حل معضلات اجتماعی اولین مشکل کشور است.
ای بی اس نیوز/پرس معاون وزیر کشور گفت: آنچه در اغتشاشات رخ داد آسیب های اجتماعی بیشتر از جمله آسیب های ناشی از استفاده بی رویه و بدون نظارت از فضای مجازی بود.
معاون وزیر کشور ادامه داد: اگرچه برخی بیکاری و فقر اقتصادی را عامل اعتیاد می دانند اما اگر به آمارها نگاه کنیم متوجه می شویم که تعداد قابل توجهی از کارگران با اعتیاد مواجه هستند. همه علمای حوزه و دانشگاهیان، اندیشمندان، صاحب نظران و مجریان باید در این سوال اتفاق نظر داشته باشند که دلایل و علل جریان وابستگی چیست و وزن آن چقدر است.
وی ادامه داد: استان فارس را در بسیاری از عرصه ها پیشرو می بینیم و این استان می تواند الگو باشد. انتظار ما از استان فارس این است که سیستم مداخله ای خود را الگو قرار دهد.
انتهای پیام
معاون وزیر کشور همچنین گفت: اگر آسیب های اجتماعی در جامعه ما رخ داده به این دلیل است که سرمایه اجتماعی در چند سال اخیر به شدت دچار چالش شده است. البته خود ما هم مقصریم. مثلاً عده ای تخلف کرده اند، اما ما بزرگ نمایی می کنیم و مردم را به مسئولان بی اعتماد می کنیم. متأسفانه ما تمایل زیادی به بزرگنمایی برخی چیزها داریم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز