یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

شهرداری تهران ساختمان های ناایمن بنیاد مستضعفان را اعلام می کند

حسین دهقان رئیس بنیاد مداحان مصطفی درباره امنیت ساختمان های این مجموعه گفت: بنیاد ساختمان های ناایمن زیادی در تهران دارد و به شهرداری اعلام شده که این ساختمان ها ناایمن اعلام شده است.

وی افزود: البته امکان ایمن سازی این ساختمان ها وجود ندارد چرا که برخی از آنها بیش از 50 سال قدمت دارند و ساختمان آلومینیوم یکی از آنهاست و اجازه تکرار پلاسکو دیگری را نخواهیم داد. در این خصوص با شهردار تهران گفت‌وگو کردیم و بر لزوم اعلام ساختمان‌های ناایمن این نهاد تاکید کردیم تا بتوانیم اقدامات بعدی را برای ایمن‌سازی آنها انجام دهیم.

رئیس بنیاد مصطفان تاکید کرد: رسالت اساسی و اساسی بنیاد از ابتدای تاسیس، توانمندسازی اقشار محروم و توسعه مناطق محروم است. ماموریت ها باید بر اساس اینکه کدام منطقه را محروم می دانیم و چه شاخص هایی دارد انجام شود. اساس انقلاب اسلامی دغدغه محرومان است و بر اساس دغدغه این اقشار به امور محرومان رسیدگی می کند.

وی افزود: از ابتدای انقلاب جهاد البینا تشکیل شد و تمرکز اصلی آنها توسعه روستاها و زیرساخت ها بود. پس از ادغام وزارت جهاد کشاورزی با وزارت کشاورزی، دفتر مقابله با مناطق محروم در ریاست جمهوری تشکیل شد. تلاش این اداره در همه دولت ها و اعصار توجه به مناطق محروم و دورافتاده بود.

دهقان با بیان اینکه آمار موارد و کاستی ها را به ما نشان می دهد، تصریح کرد: بیش از 98 درصد روستاها و مناطق دور از شهرهای رژیم دارای آب، برق، گاز و راه هستند و این نهاد توانسته زیرساخت های عمومی را فراهم کند. با توجه به اینکه در این مناطق مدرسه ساخته ایم اما هنوز معلم ندارد. یا دانش آموز وجود ندارد و یا معلم در آنجا از برخی وسایل کمک آموزشی محروم است که بتواند با تمام تلاش خود دانش آموزان را به درستی آموزش دهد.

رئیس بنیاد مصطفان گفت: آنچه امروز به آن می اندیشیم در فضای ذهنی متفاوت و بدون تکرار گذشته است و با توجه به آموختن عبرت های گذشته آن را دنبال می کنیم تا فضایی متفاوت ایجاد کنیم که البته این فضای متفاوت است. اصل حاکم بر این فضای متفاوت که نتیجه جهت گیری و اثربخشی رویه هاست. باید بتوانیم بگوییم که در یک دوره مشخص نتایج قابل اندازه گیری را دنبال می کنیم و بر این اساس برنامه ها و برنامه های سازمان را رصد می کنیم.

اجازه نمی دهیم پلاسکو دوباره در تهران تکرار شود

دهقان تاکید کرد: قصد نداریم با امکانات محدودی که در اختیار داریم در یک منطقه جغرافیایی بدون مرز فعالیت خود را گسترش دهیم. بلکه تمرکز ما بر روی حوزه های خاص و تکیه بر برنامه است تا بتوانیم به نتایج قابل اندازه گیری برسیم.

سه عنصر سلب حقوق

وی با بیان اینکه این نهاد دارای سه رکن اساسی محرومیت زدایی و توانمندسازی است. مشاغل ناپایدار که درآمد قابل قبولی ندارند و حداقل و متوسط ​​نیازهای جامعه را حفظ می کنند، اشتغال پایدار محسوب نمی شوند. به جای تثبیت جمعیت در یک منطقه محروم و ایجاد ثبات و هویت، کاری که انجام می دهیم در واقع منجر به مهاجرت می شود.

دهقان افزود: امروز آمارهای موجود در خصوص مهاجرت به حاشیه شهرها خوب نیست. طبق آمار بیش از 20 میلیون نفر در حومه تهران، مشهد، شیراز و حتی استان های همجوار یا شهرهای بزرگ ما زندگی می کنند. بنابراین اگر بتوانیم همان خدمات را در همان منطقه ای که آنها در آن هستند ارائه دهیم و مشاغل پایدار را فراهم کنیم، دلیلی برای مهاجرت به شهرها وجود ندارد زیرا سعی می کنیم با هدف عدالت آموزشی در مناطق محروم آموزش دهیم.

وی ادامه داد: آنچه برای ما مهم است دسترسی به آموزش عادلانه است و این دسترسی باید برای کاربر آسان، جامع، ارزان و قابل استفاده باشد. ما آمادگی‌هایی را برای استفاده از هوش مصنوعی انجام داده‌ایم که از طریق آن می‌توانیم استعدادهای افراد را ارزیابی کنیم و برنامه‌های آموزشی مهارتی را بر اساس علاقه و استعدادها توسعه دهیم. قرار نیست ما جایگزین نظام های رسمی کشور شویم. قرار است کاستی ها را بشناسیم و روی آنها سرمایه گذاری کنیم.

دهقان درباره خدمات بنیاد مصطفوان به بازماندگان آموزش و پرورش در مناطق محروم گفت: در این مناطق بازماندگان تحصیلی زیادی داریم. معمولاً در مناطق محروم این گونه است. کودک عضوی از امرار معاش خانواده است. خانواده نمی توانند از کودک حمایت کنند و معمولا او را سر کار می فرستند. فضای مناطق محروم به سمت و سویی نامطلوب رفته و مشاغلی در این مناطق شکل گرفته که انگار درآمدی دارد و همه بدون توجه به آینده دور به دنبال آن هستند. بنابراین باید در این حوزه کار فرهنگی جدی انجام شود و مردم فراتر از منافع کوتاه مدت نگاه کنند.

وی گفت: بنابراین خانواده هایی که توانایی حمایت و حمایت از تحصیل فرزندان خود را ندارند باید با کمک نهادهای دیگر مورد حمایت قرار گیرند تا دانش آموز ما ترک تحصیل نکند و نه به عنوان یک عنصر اقتصادی بلکه به عنوان یک فرد مورد توجه قرار گیرد. کسی که آینده دارد. البته ما به دنبال این نیستیم که این دانش آموز به طور کامل دست از کار بکشد و تبدیل به فردی خونگرم شود و حس تلاش او را از بین ببرد.

اهمیت آموزش های مهارتی در مناطق محروم

دهقان افزود: یکی دیگر از حوزه هایی که بنیاد در حال بررسی آن است بحث حرفه آموزی و بحث اقتصادی مناطق محروم است. با آموزش های مهارتی که انجام می دهیم و با کمک به توانمندسازی افراد به دنبال کمک به اقتصاد خانواده در مناطق محروم هستیم. البته در این زمینه کمیته امداد امام خمینی(ره)، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد تعاون نیز در حال انجام این کار هستند، اما مواردی به بنیاد می رسد که انجام نمی شود. کار کنند و اگر این موسسات درخواست کمک کنند، ما کمک می کنیم.

وی افزود: البته به دنبال تفکیک مناطق جغرافیایی و شناسایی نهادهای خدمات رسان هستیم. مثلاً بنیاد مستضعفان هشت استان را به عهده بگیرد و در واقع بنیاد مستضعفان مرکز شود و نهادهای دیگر به آن کمک کنند.

رئیس بنیاد مصطفان عنوان کرد: بحث بعدی ایجاد کارگاه های کوچک در مناطق محروم است که بتوانیم تیم های کاری را سازماندهی کنیم تا فعالیت های تولیدی انجام دهند و سپس بنگاه های کوچک ایجاد کنیم. ما به دنبال شرکت های بزرگ نیستیم. اگر بنگاه های متوسط ​​وجود داشته باشد به تقویت آنها کمک می کنیم تا فرصت های شغلی بیشتری ایجاد شود.

مردم چگونه در رونق تولید مشارکت می کنند؟

وی با اشاره به اینکه این شرکت دارای تعداد زیادی شرکت و هلدینگ است، گفت: آنها را به دو صورت مدیریت می کنیم تا به شعار مشارکت مردم در رونق تولید برسیم. تلاش ما این است که به سلسله فعالیت های خود ادامه دهیم و کار خود را به مناطق محروم گسترش دهیم و برنامه بعدی ما این است که بخش های کوچکی از بنیاد را به مردم واگذار کنیم و سپس سهام آنها را به بورس ببریم و ثبات ایجاد کنیم. پایه درآمد برای آنها

دهقان گفت: پس از هک شدن سامانه بنیاد مصطفیحان، با تمامی گروه‌های داخلی و کارشناسان حوزه امنیت ارتباطات تماس گرفتیم تا مشخص شود به کدام ابزار هک شده‌ایم و چه اقداماتی باید برای جلوگیری از این اتفاق برای سازمان و سایر دستگاه‌ها انجام شود.

بنیاد هیچ گونه فعالیتی در خارج از کشور ندارد

رئیس بنیاد مصطفوان درباره فعالیت های فرامرزی، صادرات و استفاده از درآمدهای ارزی برای محرومیت زدایی نیز اظهار داشت: هیچ فعالیت فرامرزی نداریم. البته شرکت های تابعه این بنگاه محصولات خود را صادر می کنند و این به معنای فعالیت در خارج از کشور نیست.

وی افزود: هر کاری در حوزه اقتصادی صادرات دارد و اساس کار ما در بنیاد این است که باید در حوزه های اقتصادی فعال باشیم تا برای وظیفه اساسی محرومیت زدایی و هر چه که باشد درآمد پایدار و کافی داشته باشیم. درآمدی که به دست می آوریم، به عرصه توانمندسازی محرومان و توسعه مناطق محروم خواهیم رفت.

منبع: روابط عمومی بنیاد مستضعفان

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

تکلیف بانک مرکزی به بانک‌ها در نظارت بر نحوه مصرف تسهیلات

۱۳:۴۷ – ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ ای بی اس نیوز – بر اساس ماده (۴) آیین‌نامه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *