سایر موضوعات

فرهنگ کار باید از خانواده شروع شود

امروزه فرهنگ کار بسیار مهم است و در آشنایی افراد با محیط کار و ورود به بازار کسب و کار موثر است. کارشناسان معتقدند فرهنگ کار باید از خانواده ها شروع شود و از طریق آموزش و پرورش و دانشگاه در سطح جامعه نهادینه شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، کارشناسان معتقدند فرهنگ کار باید از طریق مشارکت های اجتماعی ارتقا یابد و روحیه کار و ارتقای مولفه های فرهنگ کار برای عموم مردم تبیین و ترویج شود. به گفته آنها وقتی فرهنگ کار نهادینه شود، کار ارزشمند تلقی می شود و افراد جامعه با درست کارکردن به توسعه اقتصادی کمک می کنند.

در روزهای اخیر سند «برنامه ترویج فرهنگ کار و تلاش» از سوی شورای فرهنگ عمومی ابلاغ شد. این سند که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین و بازنگری شده است، نقشه راه تمامی نهادهای مرتبط با حوزه فرهنگ کار است.

در همین راستا محمدرضا چکشیان معاون وزیر تعاون، کار و حفاظت اجتماعی، ابلاغ این سند را آغاز مسیری نو در زمینه ارتقای فرهنگ و تلاش دانست و گفت: انعقاد تفاهم نامه همکاری با سایر نهادها و سایر نهادها. تشکل ها از جمله جهاد دانشگاهی و حوزه هنری نیز از دیگر اقدامات وزارت کار در زمینه ترویج فرهنگ کار و تلاش است.

وی نقش جامعه کارگری و تولیدی را در ارتقای سرمایه اجتماعی برشمرد و معتقد است: برای پیشروی به سمت اهداف اصلی کشور نیازمند سرمایه اجتماعی هستیم و هر چه سرمایه گذاری در این زمینه بیشتر شود به سرمایه سهام اضافه می شود. .

از دیدگاه معاون وزیر کار، بهبود مولفه های اقتصادی جامعه در گرو رشد فرهنگ کار در جامعه کار و تولید است و ارتقای فرهنگ کار موجب رشد اقتصادی و افزایش بهره وری می شود.

فرهنگ کار باید از خانواده شروع شود

به گزارش ای بی اس نیوز، در حال حاضر ارائه خدمات اجتماعی، توجه به ورزش کار، تلاش برای کاهش میزان آسیب های اجتماعی و توجه به معضلات فرهنگی جامعه کارگری و تولیدی از جمله برنامه های وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی است. . هدف رفاه، ترویج فرهنگ کار، کارآفرینی و تقویت روحیه نشاط، سلامت و رضایت شغلی است.

علی اصلانی، کارشناس کار در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره لزوم ارتقای فرهنگ کار گفت: معتقدم داشتن فرهنگ کار مهم ترین عامل در ایجاد اشتغال است و اشتغال مستلزم وجود روحیه کاری قبل از نیاز به وام است. . و نقدینگی

وی بر لزوم فرهنگ سازی کار با تغییر دیدگاه فارغ التحصیلان از دیپلم به حرفه آموزی تاکید کرد و گفت: اکثر جوانان تحصیلکرده پیشنهاد شغلی را به راحتی نمی پذیرند و ارزش این کار را نمی دانند، اما بیشتر کسانی که قبول نمی کنید دارندگان مدرک تحصیلی بالا سریعتر جذب بازار کار می شوند.

به گفته این کارشناس حوزه کاری نهادها و سازمان های مسئول باید با جدیت ترویج فرهنگ کار را دنبال کند و اهمیت فرهنگ کار و مشاغل سنتی که در گذشته بسیار پررونق بوده در فیلم به نمایش درآید.

در حال حاضر ترویج کار و تلاش در بین افراد جامعه یکی از ارکان مهم فرهنگ عمومی است و مولفه ها و شاخص های مختلف اجتماعی، سرنوشت ساز و سیاسی در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه موثر است. زمانی که فرهنگ عمومی به درستی نهادینه شود، تأثیر مثبتی بر تمامی ابعاد زندگی مردم به ویژه در توسعه فرهنگ کار، تلاش و شعور کاری در واحدهای اقتصادی خواهد داشت.

به گزارش ای بی اس نیوز، نبود فرهنگ کار یکی از مشکلات اساسی کشور در زمینه اشتغال است و تضعیف کارآفرینی در بین جوانان در این زمینه موثر بوده است. فرهنگ کار در عین حال مقدمه ای برای اشتغال و کارآفرینی است و باید پیوندی بین فرهنگ کار و تحصیلات و مهارت ها ایجاد شود تا نسل جوان جویای کار بتوانند قبل از ورود به بازار کار با فضای واقعی کسب و کار آشنا شوند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا