به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، محمدرضا یزدی، رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در نخستین جلسه کارگروه چندجانبه مقابله با زمین خواری که در وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: زراعت جهاد: و در مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی است که اداره کل مبارزه با مفاسد اقتصادی کارگروهی چند جانبه از جمله کارگروه مبارزه با زمین خواری را تشکیل داده است.
وی گفت: اقداماتی که در گذشته انجام شده فراموش نمی شود و پرونده آنها بررسی می شود و این تصور که در صورت گذشت زمان هیچ تخلفی بررسی نمی شود صحت ندارد.
شجاعی گفت: با هماهنگی و استفاده از ظرفیت دستگاههای مختلف از جمله نیروی انتظامی، محیطزیست و منابع طبیعی و همچنین سازمان به صورت هماهنگ و منسجم در قالب کارگروه چند جانبه برای مقابله با زمینخواری تلاش خواهیم کرد. امور اراضی.”
* هماهنگی گشت دستگاه های مختلف برای جلوگیری از زمین خواری
دبیر ستاد مبارزه با زمین داران کشور گفت: در جلسات این کارگروه مصوبات جلسه قبل پیگیری می شود و نه تنها اجازه نمی دهیم مصوبات جلسه مانند تکلیف همه جانبه روی کاغذ بماند. مصوبات اجباری برای صدور سند اراضی کشاورزی به همین صورت است».
بنابراین گزارش، حجتالاسلام ربانی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در این مراسم گفت: پیشنهاد میشود این کارگروه برنامههای خود را برنامهریزی کرده و مصوبات خود را با برنامهریزی قبلی دنبال کند.
محمدعلی شجاعی، رئیس سازمان امور اراضی کشور نیز گفت: رهبر معظم انقلاب همواره بر مبارزه با زمین خواری تاکید داشته اند. رئیس جمهور نیز همواره بر جلوگیری از زمین خواری تاکید داشته و دستورات ویژه ای در خصوص حذف عوارض صادر کرده است.
وی افزود: تاکید مقام معظم رهبری بر جلوگیری از تغییر کاربری اراضی است که امیدواریم با فعالیت ستاد ملی مبارزه با مصرف زمین با برنامه ریزی مناسب این مشکل پایان یابد.
یزدی تاکید کرد: قوه قضائیه آمادگی کامل خود را برای اجرای جدی مصوبات ستاد ملی مبارزه با زمین خواری اعلام کرده است. دستگاه های نظارتی، امنیتی و اجرایی مصوبات کارگروه مبارزه با زمین خواری را با جدیت دنبال می کنند و تصمیمات این جلسات دارای ضمانت اجرایی است.
* ضرورت فرهنگ سازی برای حفظ زمین های کشاورزی
absnews
وی گفت: مبارزه با زمین خواری در این دولت به صورت جدی و ویژه مورد توجه قرار گرفته و پرونده هایی که توسط این کارگروه به دادگستری ارجاع می شود، بدون فوت وقت در دستگاه قضایی رسیدگی می شود.
وی افزود: برنامه راهبردی جامعی برای مبارزه با زمین خواری در کشور تدوین شده که در آن از ظرفیت های مردمی و سازمانی نیز استفاده شده است؛ این برنامه ها عملیاتی و اجرایی است.
وی افزود: برای جلوگیری و جلوگیری از زمین خواری و تغییر کاربری اراضی کشاورزی باید گلوگاه ها شناسایی و اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار گیرد.
ربانی گفت: ضرورت فرهنگ سازی برای جلوگیری از تغییر کاربری بسیار مهم است و امیدواریم کارگروه مذکور به این موضوع توجه کند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز