وی افزود: موضوع دوم برگزاری «دهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی» است که سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرده که آمادگی برگزاری این نشست را دارد و منتظر هستیم تایلند زمان برگزاری را مشخص کند. این. قطعاً بسیاری از مشکلات اقتصادی ایران و تایلند می تواند در جریان این اجلاس احیا شود و به توسعه روابط تجاری دو کشور کمک کند.
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران افزود: در طول برگزاری نمایشگاههای تخصصی، کارگروههای تخصصی بین شرکتها و تجار حاضر در نمایشگاهها تشکیل میشود و این امر تعامل و ارتباط هیئتهای اقتصادی و تجاری دو کشور را تسهیل میکند. “
پیمانپاک همچنین با تشکر از سفیر تایلند اعلام کرد که برنامه ریزی اعزام هیئت های تجاری و تشکیل کارگروهی برای پیگیری مسائل مربوط به توسعه تجارت بین دو کشور در دستور کار قرار گیرد.طرفین.
پیمان پاک افزود: دو موضوع مهم در خصوص توسعه همکاری های دو کشور وجود دارد که اولین مورد، موضوع تشکیل «کمیته مشترک تجاری» است که می توان در قالب سفر وزیری به ایران و یا در قالب دیدار با وزیران در ایران بحث و تبادل نظر کرد. برگزاری وبینار در صورتی که این نشست به صورت وبینار برگزار شود، وزرای دو کشور اعضای کمیسیون های مشترک تجاری را به این نشست معرفی می کنند تا در خصوص شروع یا ادامه همکاری های تجاری بین دو کشور به صورت تخصصی تر بحث و تبادل نظر شود. دو کشور. احزاب
رئیس سازمان توسعه تجارت سپس یکی از راه های دیگر توسعه تجارت بین دو کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد و تاکید کرد: در حال حاضر با کشورهای روسیه، هند، بلغارستان، عمان، پاکستان و … همکاری داریم. به این ترتیب زیرا این روش نیاز به مبادلات مالی ندارد و طرفین بدون مشکل تحریم به روابط تجاری خود ادامه می دهند.
وی ضمن قدردانی و تشکر از رئیس سازمان توسعه تجارت برای برگزاری این دیدار، ابراز امیدواری کرد همکاریهای دو کشور ایران و تایلند در زمینههای مختلف بهویژه مسائل تجاری و اقتصادی تشدید شود.
وی همچنین درخواست کرد بررسی و بازنگری تفاهم نامه های گذشته مورد توجه طرفین قرار گیرد تا با ایجاد تغییرات مناسب در بندهای مختلف، امکان اجرا و پیگیری مجدد آنها فراهم شود.
پیمانپاک در ادامه دعوت اتاق بازرگانی تایلند برای اعزام هیئت تجاری بزرگ به این کشور آسیایی، فرصت مناسبی برای اعزام نمایندگان صندوق ضمانت و کارشناسان دولتی برای بررسی بیشتر موضوع غرامت که مورد تایید و پذیرش سفیر تایلند در ایران.
وی همچنین به سفیر تایلند پیشنهاد کرد: برای حضور پررنگ شرکت های ایرانی در نمایشگاه های جنوب شرق آسیا، 6 یا 7 نمایشگاه بین المللی ویژه ای که در این کشور برگزار می شود را انتخاب و در سازمان توسعه تجارت ایران ارائه کنند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: موضوع بیمه قراردادهای تجاری به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای تجاری جایگزین اعتبار اسنادی بانکی (LC) می باشد.
انتهای پیام
وی در خصوص مسائل بانکی و لجستیکی مرتبط با تجارت دو کشور نیز گفت: بهره مندی از مدل های بدون تحریم که می توان برای توسعه تجارت و تعامل بهتر با سایر کشورها به آن تکیه کرد از برنامه های ما در ماه های اخیر است. با بهره مندی از این روش ها، تجارت و ارتباط خوبی با کشورهای همسایه و برخی کشورهای اروپایی داشته ایم.
بر اساس اطلاعیه سازمان توسعه تجارت، پیمانپاک همچنین با قاطعیت از علاقه سازمان توسعه تجارت ایران برای توسعه تجارت ترجیحی با سایر کشورها صحبت کرد و گفت: در این زمینه و پس از 12 سال، هیئت ایرانی به اندونزی سفر خواهد کرد. . قطعا در صورت تحقق همکاری های لازم از سوی تایلند، می توان بر اساس این مدل تجاری، همکاری های مشترک مناسبی بین دو کشور حاصل شد.
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران همچنین از پیشنهاد سفیر تایلند استقبال کرد و گفت: دعوتنامه رسمی سفر وزیر تایلند به کشورمان از سوی وزارت امنیت کشورمان ارسال خواهد شد، اما قبل از این سفر، متخصصان این کار را انجام می دهند. گروه هایی تشکیل می شود تا در مورد موضوعات لازم برای توسعه بحث و تبادل نظر شود، همکاری های اقتصادی و تجاری دو کشور به صورت کارشناسی بیشتر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت در دیدار وزرای دو کشور قراردادهای نهایی امضا و اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه سازوکارهای همکاری در این مدل کسب و کار متفاوت است، خاطرنشان کرد: پیشنهاد می شود یک هیات تجاری ایرانی که با روند جبران خسارت آشنا هستند به تایلند اعزام شود تا پس از برگزاری جلسات تخصصی سازوکاری برای توسعه اندیشیده شود. تجارت بین دو کشور است. ، در شرایط تحریمی و غیر تحریمی استفاده شود و نتایج مثبتی به همراه داشته باشد.
به گزارش ای بی اس نیوز، واراووت پونگ پراپاپانت سفیر تایلند در ایران در راس هیاتی در سازمان توسعه تجارت حضور یافت و در دیدار با علیرضا پیمانپاک و مسئولان این سازمان در خصوص توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی دو کشور بحث و تبادل نظر کرد.
سفیر تایلند با تاکید بر تمایل وزیر تایلند به ایران گفت: بهتر است قبل از این سفر بررسی ها و جمع بندی نهایی در کمیسیون های تخصصی در خصوص مسائل مربوط به همکاری های تجاری و اقتصادی طرفین انجام شود تا در در صورت حضور وزیر تایلند در ایران ضمن صرفه جویی در زمان مذاکرات، توافقات بهتری بین طرفین حاصل شود.
رئیس سازمان توسعه تجارت در دیدار با سفیر تایلند در ایران از آمادگی خود برای تشکیل جلسه کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و تایلند خبر داد.
در پایان این گفتگوها، سفیر تایلند در ایران با تاکید بر اینکه از عملکرد این صندوق ها مطلع است، افزود: ما تجربه همکاری در این زمینه را با برخی از کشورهای آفریقایی داشته ایم اما قبل از شروع همکاری با این صندوق ها. روش، برگزاری جلسات تخصصی بین کارشناسان این حوزه ضروری است.
وی با تاکید بر اینکه یکی از کانال های مناسب برای مبادلات مالی، ارتباط صندوق ضمانت صادرات ایران با تضمین ها و وجوه مربوطه آن در سایر کشورهای هدف است، افزود: با توجه به اینکه صندوق توسعه تجارت تحریمی ندارد، در چارچوب همکاری ها قرارداد با بیمه و صندوق های مربوطه در خارج از کشور، امور بازرگانان و شرکت ها را با همتایان خود در خارج از کشور بیمه می کند و ریسک سرمایه گذاری را کاهش می دهد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز