رئیس اتحادیه سراسری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته از صادرات سه میلیون دلاری آسانسور کامل در سال گذشته خبر داد و گفت: در صورت تامین قطعات باکیفیت تا سقف یک میلیارد دلار امکان صادرات وجود دارد و این صادرات این رقم نیاز به حدود 100 میلیون دلار واردات قطعات با کیفیت دارد.
عباس ابریشمی در حاشیه نشست تشکل های صنعت آسانسور در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: آسانسور ماشینی است مانند کابین که از قطعات تشکیل شده و سپس به یک ماشین کامل تبدیل می شود. اعضای اتحادیه همگی مصرف کننده قطعه سازان هستند و انحصار قطعه سازی و حمایت از قطعه سازان مشکلاتی را برای اعضا ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه حدود 30 هزار نفر عضو اتحادیه سراسری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته هستند، گفت: واردات قطعات ترولی فنی است و اعضای اتحادیه بارها پیشنهاد داده اند که برخی عوارض گمرکی حتی بالا برای حمایت از تولیدکنندگان تعیین شود. قطعات، اما واردات کاملا ممنوع نیست. چرا که ممنوعیت واردات مانع رشد تکنولوژی می شود و از طرفی آسانسورسازان داخلی به دلیل این انحصار مجبور به تهیه قطعات یدکی به هر قیمتی هستند. در بسیاری از موارد قطعات داخلی آسانسور کیفیت خوبی ندارند.
ابریشمی با بیان اینکه مزیت صادراتی ایران در صادرات خدمات فنی و مهندسی و آسانسور کامل است، تصریح کرد: اما کیفیت پایین قطعات مانعی بر سر راه صادرات آسانسور است. بر اساس مصوبه شورای رقابت، درخواست آسانسورسازان رفع انحصار در این حوزه است. همانطور که گفته شد شورای مسابقات نیز به حذف صحافی فنی رای داد.
رئیس اتحادیه سراسری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته با بیان اینکه نیاز سالانه کشور کمتر از 30 هزار دستگاه آسانسور کامل است، گفت: سال گذشته حدود 100 هزار دلار قطعات آسانسور و سه میلیون دلار آسانسور کامل از کشور صادر شد. کشور. کشور. اما از آنجایی که مزیت ایران در بالابر کامل است، در صورت تامین قطعات باکیفیت، امکان صادرات تا سقف یک میلیارد دلار وجود دارد. این رقم صادراتی به حدود 100 میلیون دلار واردات قطعات با کیفیت نیاز دارد.
انتهای پیام