بقایای معدنی؛ ثروت های پنهانی وجود دارد که برخی از آنها حدود سه میلیارد تن تخمین زده می شود.
مدیرمسئول تحریریه معدن و صنایع معدنی خبرگزاری صدا و سیما در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر با اشاره به برگزاری چهارمین دوره این مسابقات گفت: ملی تولید و بازیافت فلزات معدنی و اهمیت آن در مقوله بازیافت معدنی گفت: سه نوع بقایای معدنی داریم که به آنها ثروت پنهان می گویند و مواد معدنی اصطلاح بقایای معدنی را نمی پذیرند. ثروت های پنهانی وجود دارد: در هر زمان ما سه میلیارد تن خاک معدنی گرانبها داریم که اگر به این دانشگاهیان و این نخبگان اعتماد کنیم، به راحتی می توانیم آنها را بازیافت کنیم و بازیافت این خاک های معدنی هم ارزآوری برای کشور خواهد داشت. . و شغل های خوبی ایجاد کند.
خانم نعمتی افزود: برای استخراج مواد معدنی از زمین باید حجم زیادی خاک برداری انجام شود. و البته ما با حجم زیادی از خاک های معدنی مواجه هستیم که در جایی ذخیره می شوند تا به آن ماده معدنی برسیم، اما در بسیاری از موارد; برخی از مواد معدنی که بسیاری از آنها فلزات گرانبها هستند، در این خاک ها وجود دارند، اما بازیافت نمی شوند.
وی بیان کرد: ذخیره و رسوب این خاک ها مشکلات زیست محیطی ایجاد می کند و گاهی به دلیل فعالیت معدنی افرادی را می بینیم که در محدوده محیط معدن زندگی می کنند زیرا باعث ایجاد گرد و غبار و یا آلودگی آب می شود. آنها شاکی هستند و به طور کلی این خاک های معدنی شرایط بسیار خوبی برای بازیافت و بازیافت دارند.
چهارمین دوره مسابقات ملی تولید و بازیافت فلزات معدنی از امروز با حضور 50 دانشجوی رشته معدن و متالورژی از سراسر کشور در دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه امیرکبیر تهران آغاز شد و تا 6 شهریور ادامه دارد. .