رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و نظام منابع طبیعی کشور گفت: مهندسان کشاورزی با کار کارشناسی و دانش خود بهره وری را افزایش می دهند اما در سود تولید سهیم نیستند.
گزارش دهید خبرگزاری صداوسیما، حجت الله علیمحمدی روز یکشنبه در نشست همکاری مشترک نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین اظهار داشت: باید این فرهنگ را تغییر دهیم و زمانی که فردی از آن بهره می برد، دست به دست مهندسان کشاورزی نیز شود.
وی افزود: کارشناسان و مهندسین کشاورزی روشی را برای صادرات کیوی به مازندران اجرا کرده اند. در نهایت این محصول با قیمت 30 تا 50 هزار تومان صادر شد اما کارشناس مهندسی عایدی نداشت.
علیمحمدی گفت: اگر قرار است مجوز صادرات اعطا شود و بار فنی بر دوش کارشناس نظام مهندسی است چرا کارشناس با توجه به دانش و علوم به کار رفته نباید در سود صادرات سهیم باشد؟ وظیفه نظام مهندسی کشاورزی تولید خدمات فنی و مهندسی است که از اعداد صفر تا 100 توسط کارشناسان در هنگام صدور مجوز انجام می شود اما در نهایت هیچ توجهی به این دانش و این علم نمی شود.
این مسئول ابلاغ تعرفه را بر عهده وزیر جهاد کشاورزی دانست و ادامه داد: اکنون تعرفه یک هفته ای در اختیار وزارتخانه است و منتظر تصویب آن هستیم.
علیمحمدی در خصوص تعارض منافع در دستگاه کارشناسی نیز گفت: کارشناس دامی که باید نظارت کند، حق صدور مجوز را ندارد، زیرا این کار تعارض منافع ایجاد می کند و این باید در داخل بدنه کارشناسی رعایت شود. سازمان.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور درباره واگذاری امور دولتی به بخش خصوصی گفت: در قالب واگذاری مراکز دولتی، همه فرآیندها مانند حواله و سوخت و همه امور باید به این مراکز سپرده شود. که کشاورز بعد از پنج بعدازظهر می تواند به مرکز خدمات برسد. وابسته نیست و قادر به انجام کار خود نیست.
علیمحمدی گفت: باید اطمینان حاصل کنیم که کشاورز یا متقاضی وارد مرکز خدمات نشود و تمامی خدمات به کشاورزان و بهره برداران در روستا و نزدیک مزرعه ارائه شود.
وی با انتقاد از لزوم اصلاح قانون تشکیل نظام مهندسی کشاورزی تاکید کرد: قانون تشکیل نظام مهندسی کشاورزی پاسخگوی امور ما نیست و این قانون باید اصلاح شود.
علیمحمدی یادآور شد: متأسفانه برای استفاده از دانش به عنوان حلقه مفقوده کاری انجام نشده است، هر چیزی از صفر تا 100 بهایی دارد به جز علم و دانش که هیچکس به آن توجهی نمی کند، در حالی که باید از توانمندی های بازنشستگان جهاد کشاورزی استفاده کرد. برای پیشبرد توسعه بخش مزایای اجتماعی.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور افزود: اگر نظام مهندسی کشاورزی نبود دولت چگونه می توانست کمک کند و اشتغال ایجاد کند؟ با این حال امروز پس از 23 سال از عمر، رسالت ما همان چیزی شده است که نظام مهندسی کشاورزی از ما می خواهد و هنوز در ابتدای راه هستیم.