اخبار اقتصادی روز

ایران و سازمان خواربار و کشاورزی ایران پروژه جدیدی در زمینه تولید زعفران امضا کردند

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) جمهوری اسلامی ایران و وزارت جهاد کشاورزی پروژه ای را با هدف تامین بهداشت مواد غذایی و مدیریت زنجیره تامین مواد غذایی امضا کردند.

این پروژه با عنوان “نظارت بهداشت غذایی و مدیریت زنجیره تامین مواد غذایی برای دستیابی موفقیت آمیز به اهداف توسعه پایدار” با چارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد، اهداف توسعه پایدار و برنامه کشوری فائو هماهنگ است.

این پروژه دو ساله بخشی از برنامه همکاری فنی فائو است که در دسامبر 2025 به پایان می رسد.

این پروژه با نظارت وزارت باغبانی با هدف ارتقای زنجیره تامین شفاف و قابل اعتماد زعفران، تضمین امنیت و ایمنی مواد غذایی و تغذیه برای مصرف کنندگان و همچنین پاسخگویی به چالش های ناشی از جهانی شدن عرضه مواد غذایی است. پیچیدگی های تجارت به ویژه در صنعت زعفران مدرن است. ایران با تولید تقریباً 90 درصد محصول از جایگاه برتری در جهان برخوردار است.

یکی دیگر از تاثیرات این طرح اطمینان از دسترسی مصرف کنندگان به محصولات زعفران ایمن و اصیل با افزایش ظرفیت ایجاد مکانیسم های اجرایی موثر برای آزمایش کیفیت مواد غذایی است. این پروژه گامی مهم در جهت افزایش شفافیت و قابلیت ردیابی در صنعت زعفران است که در نهایت به دستیابی به امنیت غذایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار کمک می کند.

این پروژه نمونه ای از تعهد فائو به ارتقای سیستم های غذایی و کشاورزی پایدار است که در راستای دستور کار جهانی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار است. فائو با همکاری با همتایان ملی و بهره گیری از تخصص، در نظر دارد تا تاب آوری و پایداری بخش های کشاورزی را در کشورهایی مانند ایران بهبود بخشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا