حسین دهقان رئیس بنیاد مصطفی وان در دومین نشست شبکه مجریان جهادی محرومیت زدایی بنیاد مصطفی وان با اشاره به رونمایی از سند ملی اشتغال پایدار در 350 شهر و 2500 روستا و مناطق حاشیه ای گفت: حضور حضرت امام خمینی (ره) در اردوگاه شهرلوسان استان تهران فرمودند:شورا یکی از مسائلی است که مجریان جهادی باید در کار خود در مناطق محروم برای خدمت به مردم برعهده بگیرند.
وی با بیان اینکه برنامه های اشتغال و ایجاد فرصت های شغلی در مناطق مختلف با مطالعه و ارائه نظرات فعالان محله و با سابقه و با سابقه تهیه شده است، گفت: برنامه ها برای همه منابع تهیه شده بود به طوری که برنامه ها آماده شد برای بیش از 1500 منطقه و طبق تمام استانداردها دستور پخت تهیه شد.
وی بیان کرد: در این گردهمایی افراد تجربه کسب کردند و از طرفی با برنامه هایی که در دست تهیه است امیدواریم بتوانیم اقدامات گسترده ای را در مناطق محروم کشور اجرا کنیم.
دهقان گفت: تمامی تشریفات در حوزه استخدامی با هماهنگی مناطق و فرمانداری ها در حال تهیه و در دست بررسی است. استخدام وزیر سازندگی و مشارکت ها اساسا رنگ و بوی خود مردم و فعالان را می دهد، زیرا در هر جامعه ای که کارآفرینان شایسته وارد عرصه شوند، ظرف یک سال اشتغال در این بخش رونق می گیرد.
وی افزود: با برنامه ریزی هایی که انجام داده ایم امیدواریم بانک ها در پیشبرد تسهیلات اشتغال مشارکت بیشتری داشته باشند و در حوزه مشاغل خانگی و ایجاد طرح های کوچک همکاری بهتری داشته باشیم.
دهقان درباره اقدامات و وظایف مجریان جهادی با هدف محرومیت زدایی گفت: مجریان وظیفه دارند که ابزار داشته باشند اما کوتاهی ها دلیل بر عدم انجام وظیفه نیست و در اینجا جهادگران خلاقیت خود را در این زمینه نشان می دهند. رفع موانع جاده
رئیس بنیاد مداحان مصطفی تصریح کرد: وضعیت امروز منطقه بسیار متاثر از رفتار، کار و انسجام بین مردم مسلمان است و وضعیت کنونی ایران برگرفته از رهبری ائمه انقلاب و امامان است. فداکاری های ایرانیان مردم و زحمات نیروهای مسلح و بسیج گفت: مجریان خانواده بزرگ خدماتی هستند در کشور افرادی هستند که باید به مطالبات رهبری پاسخ دهند و حرکتی جهادی انجام دهند بهبود شرایط زندگی و رفاه مردم.
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: باید بین مجریان جهادی و مسئولان برای ایفای نقش جهادی در محرومیت زدایی وحدت وجود داشته باشد و شما را پیشگامان جبهه محرومیت زدایی و حاملان پیام انقلاب می دانیم. در خدمت مردم
دهقان با بیان اینکه تسهیلگران باید تمام تلاش خود را برای رسیدن به موفقیت در اجرای واقعی و بهینه محرومیت زدایی در جامعه به کار گیرند، اظهار کرد: زمانی که فرصت های شغلی ایجاد می شود، فرد شاغل احساس امنیت می کند و در نتیجه جامعه نیز از آرامش و شهروندان برخوردار می شود باید از آرامش لذت برد درآمد دارند تا بتوانند آبرومندانه زندگی کنند و آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.
وی ادامه داد: فشارهای محلی بر تسهیلگران نباید مسیری را برای آنها ایجاد کند و مجریان باید بر اساس مطالعات، شاخص ها، وضعیت محرومیت مناطق و مطالبات رهبری تعیین تکلیف کنند.
لازم به ذکر است در این برنامه تفاهم نامه ای بین بنیاد علوی و یک بانک به ارزش بیش از 12 هزار میلیارد تومان به منظور تسهیل در ایجاد فرصت شغلی برای شرکت های کوچک و بررسی تا 20 نفر منعقد شد. کارگران به منظور ایجاد فرصت شغلی برای 65 هزار پروژه.