گزارش اداره کل حقوق بشر در مورد پرونده “حبیب فرج الله چعب”

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات سوئد در خصوص تروریست فرج الله چعب، گزارشی از اقدامات و عملیات تروریستی این گروهک منتشر کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، متن این گزارش به شرح زیر است:
«حبیب فرج الله چعب» ملقب به حبیب عیسیود، سرکرده گروه تروریستی حرکت النضال، که چندین عملیات تروریستی را در ایران انجام داد و مهندسی کرد و در نتیجه تعدادی از مردم بی گناه از جمله زنان و کودکان ایرانی را قربانی یک حمله تروریستی کرد. محاکمه عادلانه و صادقانه طبق قانون به مجازات مربوطه یعنی اعدام محکوم شد. این رای در دیوان عالی کشور نیز تایید شد.
دولت سوئد با استناد به تابعیت دوگانه سوئدی حبیب اسیود (جمهوری اسلامی ایران دوتابعیتی را به رسمیت نمی شناسد) خواستار لغو حکم وی شد. سوالی که اذهان عمومی را به خود مشغول می کند این است: حمایت سوئد و خواستگاران خاص برای تروریست جنایتکاری که جنایاتش توسط دادگاه صالح مورد قضاوت قرار گرفته است چه معنایی دارد؟ آیا نیاز به بسیج همه کشورها برای مبارزه با پدیده شوم تروریسم مخالف همه آرمان های بین المللی نیست؟ آیا نامی جز فدای حقوق بشر برای امیال و اهداف سیاسی وجود دارد؟ آیا نهادها و سازوکارهای بین المللی حقوق بشر مسئولیتی برای مقابله با این رویه خطرناک ندارند؟ آیا پروژه تروریستی دولت های درخواست کننده بر این دلیل ناروا مبنی بر اینکه جنایتکار تروریست دارای تابعیت دوگانه این کشورها است، در تضاد با آرمان های حقوق بشر از جمله لزوم تضمین حق حیات، کرامت انسانی و برابری انسانی نیست. در برابر قانون؟ آیا این وظیفه دولت های مستقل است که در برابر سیاسی شدن حقوق بشر توسط کشورهای درخواست کننده مقاومت کنند؟
حبیب فرج الله چعب، طراح و مجری عملیات تروریستی در ایران
حبیب فرج الله چعب از سال 2004 رهبری گروه تروریستی حرکت النضال را برعهده داشت. این گروه تروریستی که توسط تعدادی از عناصر سلطنت طلب و با هدف نظریه پردازی ضد تروریسم دینی در سال 1378 ایجاد شد، پس از حشد شعبی رویکرد عملیاتی تری را در پیش گرفت. انتخابات و انجام اقدامات تروریستی در نقاط مذهبی، اقتصادی و حساس ایران. تبدیل چاب با تشکیل ساختار پیچیده تری برای این گروه، مسئول و طراح اقدامات تروریستی خونین علیه مردم بی گناه ایران و امنیت آنهاست. بر اثر اقدامات تروریستی اعضای این گروه به سرکردگی حبیب اسیود بیش از 450 شهروند ایرانی شهید یا مجروح شدند.
حبیب اسیود با تئوری پردازی لزوم ادامه حملات مسلحانه سعی کرد به گروه معنای عملیاتی خاصی بدهد و آن را برای انجام عملیات های جدید ترغیب کند. وی در یکی از جلسات بدون انکار اقدامات تروریستی به وضوح تاکید کرد: «من نقش خود را در جنایاتی که مرتکب شدم انکار نمی کنم.
لازم به ذکر است که اعضای این گروه پس از فرار از ایران در دانمارک، هلند و سوئد اقامت گزیدند و تابعیت این کشورها را به دست آوردند و از سال 2004 (2005) اقدامات تروریستی خود را علیه شهروندان ایرانی از داخل آن کشورها انجام می دادند. این گروه همچنین با ایجاد پایگاه اطلاع رسانی، شبکه تلویزیونی و شبکه های اجتماعی با حمایت شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای عربی، ایران اینترنشنال، بی بی سی و صدای آمریکا با تبلیغات سیاه علیه ایران به فعالیت های خرابکارانه دامن می زند.
چاب تحت حفاظت و امنیت برخی کشورهای غربی دست به اقدامات تروریستی و خرابکارانه خود می زند. وی قبل و بعد از انجام عملیات تروریستی با شخصیت های امنیتی و نظامی وابسته به رژیم صهیونیستی ارتباط داشت. آموزش تروریست ها از جمله نحوه ساخت بمب، نحوه برقراری ارتباط مخفیانه و … از سال 2004 وارد فاز عملیاتی شده است.
در این آموزش ها به وضوح بر لزوم ایجاد قربانیان انسانی بیشتر در اقدامات تروریستی تاکید شد. حمله تروریستی به رژه نظامی و انتظامی در 10 شهریور 1396 در شهر اهواز و قتل وحشیانه شهروندان مظلوم و بی گناه توسط عناصر جذب، سازماندهی و آموزش دیده در این چارچوب صورت گرفت که مسئولیت مستقیم آن سخنران است. و رهبر این گروه تروریستی رسما زمام امور را به دست گرفته است. این گروه تروریستی بیشتر بر عملیات های تخریبی، ترور و بمب گذاری در منطقه جنوب غرب ایران به ویژه استان خوزستان متمرکز بوده و سعی در ناامن کردن این استان و در نهایت تشویق به جدایی از ایران داشته است.
گروهک تروریستی حرکت الندال به رهبری فرج الله چعب عملیات های تروریستی مختلفی از جمله بمباران استانداری اهواز در سال 1383، بمباران سازمان مدیریت و برنامه ریزی (سازمان برنامه و بودجه) خوزستان در سال 1383 را طراحی و اجرا کرد. بمباران اداره مسکن و شهرسازی اهواز در سال 2084، بمباران اداره محیط زیست اهواز در سال 2084، بمباران خطوط حمل و نقل نفت خوزستان، بمباران محور حمل و نقل نفت اهواز، آبادان و ماهشهر. بمباران فرمانداری های دزفول و آبادان در سال 84، برنامه ریزی بمباران اهواز عدالت و حمله تروریستی به رژه نیروهای نظامی و انتظامی در 31 شهریور 1396 در اهواز اشاره کرد.
بمب گذاری در بانک سامان اهواز در سال 1383، حمله مسلحانه به تاسیسات پمپاژ آب در یکی از روستاهای شوشتر در سال 1387، قتل یک شهروند در یکی از روستاهای شوشتر در سال 1387 و تیراندازی به وی با ضربه زدن به آن و آتش زدن خودروی وی. نیروی انتظامی و ستاد بسیج، پرتاب نارنجک، عملیات مسلحانه منجر به تیراندازی به پایگاه بسیج والفجر، پرتاب نارنجک به پمپ بنزین خرمشهر، پرتاب نارنجک و تیراندازی به پایگاه از بسیج تا کوت امیر، گلوله باران کنار دیوار پاسگاه سوئیه، آماده سازی و ساخت بمب با هدف گلوله باران کلانتری 12 اهواز، ساخت مواد منفجره دست ساز، سوزاندن عمدی حاشیه رودخانه های شهر شادگان و بندر امام خمینی (ره)، پرتاب نارنجک در پمپ بنزین خرمشهر، تیراندازی به سمت حسینیه شهدای شادگان، غافلگیر کننده ترور بسیجیان و عوامل ناجا در مسیر شادگان سه راه ماهشهر و آبادان، تیراندازی به مقر پلیس اطلاعات و امنیت شادگان، تیراندازی به خودروی سپاه و مجروح شدن یک نفر، حمل، نگهبانی و فروش سلاح نظامی از تروریستی ترین موارد است. عمل می کند. مهمترین آنها توسط این گروه تروریستی به رهبری چعب انجام شده است.
حمایت سرویس های امنیتی و اطلاعاتی از جمله برخی کشورهای غربی از گروه تروریستی حرکت النضال
تحقیقات انجام شده در مورد منابع مالی گروه تروریستی حرکت النضال نشان می دهد که این گروه از سوی برخی سرویس های امنیتی و اطلاعاتی از جمله سیا و موساد حمایت می شد. اما اعضای اصلی این گروه تروریستی در خارج از ایران از جمله آمریکا، انگلیس، بلژیک، هلند، دانمارک و سوئد اقامت داشتند.
این در حالی است که حبیب اسیود، سرکرده گروه تروریستی حرکت النضال که پیش از دستگیری در سوئد اقامت داشت، به وضوح در دادگاه بر حضور آزادانه خود در این کشور و سایر کشورهای غربی تاکید می کند. این در حالی است که این فرد از سال 2006 تا زمان دستگیری تحت تعقیب بین المللی – اعلام قرمز از سوی پلیس بین المللی و کشورهای محل اقامت و ترانزیت ذکر شده مانند ایالات متحده، هلند، بلژیک و سوئد مسئول دستگیری و استرداد متهم است. تحویل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران شدند. عدم رعایت الزامات مقررات استرداد و عدم همکاری دولت های مذکور در این خصوص و ادامه فعالیت های تروریستی حبیب عیسیود (به عنوان یک جنایت بین المللی که همه دولت ها مسئول مقابله و دستگیری نویسندگان آن هستند. ) به هیچ وجه قابل توجیه نیست. قابل قبول نیست.
وی در تحقیقات قضایی با تشریح ارتباط خود با سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی، به ارتباط با شخصیتهای سرویس اطلاعاتی موساد و سازمان سیا اعتراف کرد و روابط نزدیک خود را با آنها فاش کرد. با توجه به شهادت چاب، متهم اعتراف کرد که منال مسلمی کلیه ارتباطات خود را با اسرائیل در خصوص مکالمات خود با زنی به نام منال مسلمی (بلژیک) که توسط وی کشف شده بود، ترتیب داده است. فردی به نام امیره که یک صهیونیست مقیم آمریکا و اسرائیل است، به عنوان وکیل، فعالیت های به اصطلاح حقوق بشری گروه تروریستی حرکت النضال را انجام می داد. او همچنین به رابطه خود از سال 2009 و ملاقاتش با 2 نفر از سازمان اطلاعات آمریکا اعتراف کرد.
حضور یکی از کارمندان بی بی سی در نشست خبری گروهک تروریستی حرکت النضال ثبت شد. حضور خبرگزاری بی بی سی در چنین جلسه ای به چه معناست؟ این خیلی نامحسوس! در سال 2017 نشستی در هلند با اعضای گروه تروریستی حرکت النضال برگزار شد که رسانه هایی مانند العربیه و الاخباریه به آن پرداختند.
تضمین محاکمه عادلانه برای یک مجرم تروریست
در کلیه مراحل رسیدگی قضایی به اتهامات حبیب فرج الله چعب، یعنی از صدور قرار بازداشت و تحقیقات از متهم، محاکمه در دادگاه و صدور حکم، «حق دادرسی عادلانه» وجود دارد. در چارچوب قوانین و مقررات ملی و همچنین استانداردهای بین المللی رعایت شده است.. در این چارچوب اصولی مانند «دسترسی متهم به عدالت، دادرسی عادلانه و عادلانه، احترام به اصل برائت، استقلال قضات، حق دسترسی به وکیل، توضیح اتهامات، دسترسی متهم و وکیل وی به ادله و مدارک موجود در پرونده و…» این مورد توجه و رضایت ضابطان و مراجع قضایی بوده است.
کلیه مراحل تعقیب و دستگیری متهم از ابتدا با صدور دستور مقام قضائی صالح و مستقل و با استناد به اسناد و مدارک و دلایل قانع کننده انجام شده است. مرحله تحقیقات و بازجویی از وی نیز تحت نظارت مستمر مقام قضایی و در چارچوب مقررات الزام آور ملی و بر اساس موازین دادرسی عادلانه بین المللی پیگیری شد. دسترسی به وکیل به عنوان یکی از مهمترین حقوق متهم مندرج در قوانین کشور و همچنین یکی از معیارهای بین المللی مربوط به حق دادرسی عادلانه از همان ابتدای رسیدگی قضایی (مرحله تحقیق و بازجویی) مورد توجه قرار گرفته است. از پرونده متهم
دوره زمانی
چگونه برخی مدافعان حقوق بشر از تروریستی که دستانش به خون صدها ایرانی آلوده است دفاع می کنند؟! دولت های درخواست کننده از یک سو نسبت به خون های ناعادلانه ریخته شده مردان و زنان و کودکان ایرانی در اثر اقدامات تروریستی گروه حرکت النضال بی تفاوت هستند و از رهبر این گروه حمایت می کنند و رسانه های وابسته به خود را برای ارائه بسیج می کنند. روایات کذب در این مورد و از سوی دیگر خود را مدافع حقوق مردم ایران معرفی می کنند. این در حالی است که جنایات چاب و گروه تروریستی وابسته به آن از جدی ترین جنایات بوده و بر اساس کنوانسیون ها و اسناد الزام آور بین المللی در زمینه مبارزه با تروریسم، به وضوح در عنوان و مصادیق پرونده، تروریست و ناقض اصول اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی شامل ماده 3 اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده 6 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مبتنی بر حق حیات است.
انتهای پیام