اخبار اقتصادی روز

سفر به مکزیک در یک چشم به هم زدن


1. گوشت را به صورت نوارهای نازک برش دهید و در روغن زیتون سرخ کنید. سیر، پیاز رنده شده، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و روی حرارت زیاد تفت دهید. آنقدر که سبزی ها کمی نرم می شوند و عطر زیره بیرون می آید. این مقدار پخت خواص سبزیجات را کاملا حفظ می کند.

2. نان را کف ظرف گذاشته، مواد میانی را به یک طرف بریزید و نان را برگردانید و با پیازچه خرد شده تزئین کنید.

3. مواد بورانی لازم را با هم مخلوط کرده و در کنار بشقاب فاهیتا سرو کنید.

مواد لازم برای فاهیتاس

150 گرم فیله
ردیف گوساله
فلفل های رنگارنگ
1/4 پیاز متوسط
1/3 قاشق چایخوری زیره
یک حبه سیر
یک عدد نان پیتا
نمک، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم

مواد مورد نیاز برای بورانی

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/3 قاشق چایخوری سیر
1/2 لیموی تازه
یک قاشق چایخوری پیازچه خرد شده
4 QS مال ماست
پودر پاپریکا
فلفل سبز خرد شده
نمک و فلفل
کافی

در غیر این صورت

این غذا در اصل در نان تورتیلا (ترتیا) پیچیده می شود و به عنوان ساندویچ مصرف می شود، اما با توجه به اینکه نان تورتیلا (نان آرد ذرت) در دسترس نیست، سرو آن نیز زیبایی خاص خود را دارد. نان پیتا نیز می تواند جایگزین خوبی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *