اخبار سیاسی روز

سعیدی: تدابیر هوشمندانه رهبران از بسیاری از مشکلات در کشور جلوگیری کرده است

سعیدی ادامه داد: رهبری انقلاب در عرصه بین الملل یکی از شاخصه های رهبری انقلاب و همچنین خنثی سازی فتنه های دهه های گذشته است که رهبری نیز درایت نشان دادند و مردم نیز در این زمینه همراهی و نقش آفرینی کردند.

انتهای پیام

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا افزود: وضعیتی که پس از رحلت امام به وجود آمد می تواند جایگاه رهبری در آن زمان را توصیف کند. در دوران رهبری انقلاب با تحولات عجیبی مواجه هستیم که عمق شخصیت رهبر انقلاب را نشان می دهد. معمولاً بعد از جنگ توقعات بالا می رود و مردم انتظار زیادی از دولت برای تعریف دوره ساخت و ساز در این بخش داشتند.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: تدابیر هوشمندانه رهبری انقلاب در کویت، عراق و جنگ های 33 و 22 روزه باعث شد تا بسیاری از مشکلات در کشور دور شوند.

وی یادآور شد: در زمان جنگ کویت که سیاستمداران این کشور متوجه نشدند چه اتفاقی می افتد، رهبران از بسیاری از حوادث جلوگیری کردند. در جنگ عراق نیز به برنامه ای نیاز داشتیم که چگونه عمل کنیم تا مرزهایمان امن باشد و مسلمانان آسیبی نبینند و یا شاهد جنگ های 33 روزه، 22 روزه و جنگ عربستان علیه یمن بودیم که هر کدام می توانست ایجاد کند. مشکلات ما زیاد است اما اقدامات هوشمندانه رهبری انقلاب مانع از بروز این مشکلات در کشور ما شد.

وی تاکید کرد: دوران امام راحل متعلق به آنها بود و مسائل پیچیده آن دوران از ایشان فردی بسیار شجاع، باهوش و با اراده ساخته بود که در این کشور معجزه می کرد. یک انقلاب مذهبی، سیاسی و اقتصادی رخ داد که انقلاب فرهنگی را آغاز کرد. آنچه در آن زمان اتفاق افتاد بسیار مهم بود و از ظالم در جهان حمایت کرد و از قدرت های شرق و غرب که با مدیریت امام راحل شکست خوردند.

سعیدی خاطرنشان کرد: ما در سال های 78، 88 و 98 دارای هرج و مرج و فتنه و نفوذ و جنگ هوشمند بودیم و امروز جنگ را با هم ترکیب کرده ایم که از تفنگ و موشک تا موشک و پهپاد را در بر می گیرد و اکنون بحث هوشمندی را دیدیم. و جنگ ترکیبی جنگی که در مصیبت های سال 1401 تجربه کردیم.

به گزارش ای بی اس نیوز، حجت الاسلام و المسلمین علی سعیدی در همایش «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای» با بیان اینکه در سبک پیامبر و الگوی حکومتی ایشان چهار الگو وجود دارد، گفت: بخشی از این سبک ایجاد شده، بخشی مکمل در نظر گرفته شده، قسمت تاییدیه و قسمت هشدار تعریف شده است. نهاد امامت که شکل گرفت، شخصیت حضرت علی(ع) به عنوان پیامبر(ص) اداره جامعه را بر عهده داشت. پیامبر (ص) با کفر آشکار و حضرت علی (ع) با کفر پنهان روبرو شدند. برای برخورد با این دو موضوع باید دو رویکرد وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: شرط اصلی رهبری این دوره اختلاف نسل جدید بود که درگیر جنگ و درگیری نبودند و با منافقین مقابله کردند که یکی از تحولات این زمان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است. که اینترنت و ماهواره را آورد. این سوالات در تحول فکری و فرهنگی جامعه بسیار مهم است و می تواند ابعاد شخصیت رهبری را برای ما مشخص کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *