سرمایه گذاری 50 میلیون دلاری عربی در رامسر
ای بی اس نیوز/مازندران معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با اشاره به سرمایه گذاری 50 میلیون دلاری یکی از سرمایه گذاران عرب در رامسر به نام روستای سلامت گفت: با این طرح هفته ای 5 پرواز از کشورهای عربی به فرودگاه رامسر به صورت انحصاری انجام می شود.
حسن خیریان پور روز جمعه چهارم آذرماه در اولین همایش توسعه غرب مازندران که در موسسه آینده تنکابن برگزار شد، با بیان اینکه استان مازندران دارای تنوع بالایی از قابلیت ها است که در تعداد کمی از استان ها می توان آن را یافت، گفت: وجود دارد. همچنین چالش هایی که به این و آن می افزایند باید برای آنها برنامه ریزی شود.
وی با تاکید بر اینکه در صورت نیاز به رشد اقتصادی این امر با دو اقدام توسعه سرمایه گذاری و ارتقای بهره وری امکان پذیر است، افزود: رشد سرمایه گذاری در دستور کار استان است و سال گذشته همایش فرصت های سرمایه گذاری با همکاری استانداران برگزار شد. . از سه شهر
وی گفت: در این همایش 102 مورد فرصت سرمایه گذاری در حوزه های مختلف اعم از گردشگری، صنایع دستی، صنعت و معدن، کشاورزی و زیرساخت ها با سرمایه گذاری 900 میلیون یورو ثبت شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از فرصت های سرمایه گذاری در غرب مازندران به عنوان یکی از محورهای توسعه یاد کرد و گفت: اگر به دنبال رشد اقتصادی 8 درصدی باشیم به ناچار سرمایه گذاری ها را توسعه خواهیم داد.
خیریان پور، جذب و جذب سرمایه گذار و رفع موانع سرمایه گذاری در منطقه را ضروری دانست و یادآور شد: گل و گیاه منطقه غرب مازندران یکی از ظرفیت های بزرگ استان را تشکیل می دهد که می توان از آن برای صادرات به عمان و سایر کشورهای عربی استفاده کرد. کشورها.
وی گل و گیاه را بخشی از توسعه کشت گلخانه ای دانست و ادامه داد: سبزیجات و گیاهان معطر باید برجسته شود.
این مسئول با اشاره به اینکه تولید گلخانه ای موجب صرفه جویی در مصرف آب، سموم و کود و افزایش بهره وری می شود، یادآور شد: تولید گل و گیاه یکی از ظرفیت های سرمایه گذاری در غرب مازندران به ویژه در سه شهرستان رامسر، تنکابن و عباس آباد است.
خیریان پور خاطرنشان کرد: غرب مازندران دارای قابلیت های بسیاری در تولید مرکبات، کیوی، صنایع دستی، ماهی، برنج، گیاهان دارویی از جمله گل گاوزبان در جنت رودبار است.
وی گفت: اگر نیاز به رشد اقتصادی داریم باید بهره وری را نیز ارتقا دهیم که این امر جز با اکتشافات علمی، استفاده از فناوری های نوین، توسعه دانش بنیان ها و مراکز رشد امکان پذیر نیست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با تاکید بر اینکه ارتقای بهره وری باید از طریق دانشگاه انجام شود، افزود: موسسه آینده گام های خوبی در این راستا برداشته است.
خیریان پور تاکید کرد: استفاده از مراکز تحقیقاتی یکی از راهکارهای مناسب است و در این راستا مرکز تحقیقات مرکبات کشور در رامسر یکی از ظرفیت های بزرگ است.
وی با تاکید بر اینکه برای افزایش بهره وری توسعه صنایع تبدیلی، برندها و بسته بندی مناسب امری اجتناب ناپذیر است، گفت: با توجه به اینکه مرکبات و کیوی، برنج، گیاهان دارویی و ماهیگیری از محصولات این سه شهرستان هستند، باید به سمت برندسازی برویم. بیایید به سمت صنایع تولیدی، بسته بندی و فرآوری برویم.
وی با تاکید بر اینکه تجارت خارجی نباید مورد غفلت قرار گیرد، گفت: فعال سازی دیپلماسی اقتصادی از اولویت های رهبری ارشد استان است.
معاون اقتصادی استاندار مازندران با اشاره به تقاضای سایر کشورها برای کیوی و مرکبات در غرب استان گفت: علاوه بر این نیروی انسانی قوی و توانمند غرب مازندران، صنایع دستی و گردشگری است. ظرفیت های مهم غرب استان که باید از آن به نحو شایسته استفاده کرد.
خیریان پور وجود دو فرودگاه فعال در غرب استان را یک ظرفیت مهم دانست و گفت: خوشبختانه در آینده نزدیک شاهد آغاز اجرای یکی از بزرگترین سرمایه گذاری های خارجی رامسر و یکی از فرودگاه های عربی خواهیم بود. سرمایه گذاران 50 میلیون دلار (800 میلیارد تومان) برای راه اندازی آن دادند. دهکده سلامت و تندرستی سرمایه گذاری خواهد کرد که با راه اندازی این طرح در غرب استان به صورت هفتگی 5 پرواز از کشورهای عربی به رامسر انجام می شود.
انتهای پیام