سرمایه گذاری 275 میلیارد دلاری برای توسعه میادین نفت و گاز تا سال 1420

رئیس برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران از نیاز به سرمایه گذاری نزدیک به 275 میلیارد دلاری برای تولید نفت خام و گاز طی سال های 1403 تا 1420 خبر داد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رجبی مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در اولین نشست تخصصی و توافقی مسئولان برنامه ریزی شرکت ملی نفت ایران گفت: طرح های جامع و راهبردی افزایش تولید نفت خام و … گاز خام شرکت ملی نفت تعریف شده و وزارت نفت و دولت در دستور کار این شرکت قرار دارند.
وی در خصوص برنامه های پیسران برای افزایش تولید نفت و گاز افزود: برنامه پیسران برای افزایش تولید نفت خام با هدف دستیابی به تولید روزانه 5.5 میلیون بشکه نفت در افق 1410 و ادامه و حفظ تولید تا سال 1420 با کل سرمایه گذاری است. نزدیک به 150 میلیارد دلار همچنین در برنامه راهبردی افزایش تولید گاز خام کشور برنامه ریزی شده است که تا سال 1410 به تولید 1.5 میلیارد متر مکعب گاز خام برسد و تولید تا سال 1420 با مجموع سرمایه گذاری حدود 125 میلیارد دلار حفظ شود. دلار
رئیس برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران در خصوص فعالیت های سرمایه گذاری در حوزه نفت و افزایش تولید در سال جاری و سال آینده گفت: پیش بینی می شود با سرمایه گذاری حدود 600 میلیون دلار تا پایان سال 1402 تولید نفت به سه میلیون و 600 هزار بشکه در روز و با سرمایه گذاری تقریباً سه میلیارد دلاری تا پایان سال 1403 به حدود چهار میلیون بشکه در روز خواهد رسید.
رجبی درباره حجم تولید نفت از ابتدای دولت سیزدهم تا امروز توضیح داد: در دولت سیزدهم حجم تولید نفت از حدود 2 میلیون و 100 هزار بشکه در روز به حدود 3 میلیون و 400 هزار بشکه در روز رسید. .
اولین نشست تخصصی مسئولان برنامه ریزی شرکت ملی نفت ایران با محوریت برنامه ریزی یکپارچه شرکت ملی نفت ایران، تدوین برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تولید شرکت ملی نفت ایران، اهمیت جامع (مکمل) مطالعات زنجیره اکتشاف، توسعه و تولید، طرح ایجاد طرح و پروژه های سرمایه گذاری، پیش بینی طرح ها و پروژه های حفظ و حمایت از تولید در قالب برنامه های میان مدت و بلند مدت، روش های برآورد اعتبار طرح ها و پروژه های سرمایه گذاری. اجرای مصوبات ابلاغی هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران، طرح هایی با هدف بهینه سازی مصرف انرژی و رفع عدم تعادل انرژی، سیستم های کنترلی و مدیریت اطلاعات. طرح ها و پروژه ها، اهمیت ارتباطات و تعامل سازمانی در مدیریت مالی و برنامه ریزی تجاری (مدیریت)، اهمیت بودجه ریزی عملیاتی، امکان تامین مالی طرح ها و پروژه ها از سایر منابع و عوامل تاخیر در اجرای پروژه ها و همچنین ضرورت ارزیابی اقتصادی طرح ها بر اساس عملکرد واقعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیران مورد بررسی قرار گرفتند.