رئیس قوه قضائیه پیشنهاد مهم، عملیاتی و موثری را به اعضای کمیسیون تحقیق و تفحص از سازمان بورس ارائه کرد و خطاب به آنان گفت: از سوی سازمان بورس.راآنها در جریان تحقیقات و تحقیقات خود به محض مشاهده جرم و جنایت می توانند سریعاً و سریعاً هیأت های رسیدگی به تخلف، دادسرا و سایر مراجع قضایی را به منظور جلوگیری از گسترش جرم و جنایت دستگیر کنند. نتیجه نهایی تحقیق باید تسریع و تسهیل شود.
در این جلسه همچنین اعضای کمیسیون تحقیق و تفحص از بورس و بازار سرمایه، عملکرد رئیس قوه قضائیه و نظرات فنی و تخصصی در زمینههایی چون «مبارزه جدی و قاطع با مفسدان اقتصادی»، «اقدام انقلابی در حوزههای مختلف اقتصادی» حضور داشتند. تخریب سازه ها در منطقه و «حوزه رودخانه ها» و «تلاش خستگی ناپذیر برای رفع مشکلات مردم در دستگاه قضایی»، تشکر و قدردانی کرد.
رئیس دیوان عالی کشور افزود: همچنین باید توجه داشت که تعداد قابل توجهی از افرادی که در بازار سهام متضرر شدند، آگاهی و شناخت لازم از فرآیندها و سازوکارهای این بازار و در حوزه آگاهی را نداشتند. و اطلاعات برای جلوگیری از آسیب. . اقدامات مناسب توسط خدمات مربوطه انجام نشده است.
با اشاره به مأموریت خود در سازمان بازرسی کل کشور برای کمک کامل به کمیسیون تحقیق و تفحص از سازمان بورس و سرمایه، رئیس کل دادگستری، شعب فعال در رسیدگی به تخلفات و جرایم در محاکم و دادسرا. دفتر و همچنین قوه قضائیه برای تعیین شعبه ویژه کمیته تحقیق و تفحص سازمان بورس اشاره شد..
در اسرع وقت گزارش تحقیق را تنظیم و نهایی کنید با «استفاده بیشتر از نیروی انسانی» و «استفاده از ظرفیت ها و امکانات دستگاه های نظارتی» توصیه دیگری از سوی قضات به اعضای کمیته تحقیق و تفحص سازمان بورس مطرح شد.
در این جلسه اعضای کمیته تحقیق و تفحص از مصادیق تخلفات یارانه در سال های گذشته و همچنین در دوره جاری اعلام کردند که رئیس کل دادگستری به نمایندگان دستور داده است که بلافاصله این پرونده را به دادگاه ارسال کنند.
وی در ادامه «تعارض منافع» را مهمترین عامل فساد در بورس دانست و بر «لزوم ممنوعیت خروج برخی تصمیمگیران بازار سرمایه» تاکید کرد.
در نتیجه رئیس قوه قضائیه از نمایندگان مجلس و اعضای کمیته های تحقیق و تفحص اتاق ملی در موضوعات مختلف خواست تا برای تقویت همکاری با قوه قضائیه برای شفافیت، عقلانیت و دفاع از گزارش ها و سوابق تحقیق و تفحص مصمم شوند. عمل.
لارگانی «ضعف اساسی در ناظر بازار سرمایه» را یکی دیگر از آسیب های بورس عنوان کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از مرکز رسانه های قوه قضائیه، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در دیدار با اعضای کمیته تحقیق و تفحص از بورس و سازمان بازار سرمایه، استفساریه مجلس را مهم دانست. ابزار نظارتی و گفت: اهمیت تحقیق و تفحص گاهی از سوی نمایندگان مجلس و نمایندگان قوه قضائیه مطرح می شود. نمایندگان پارلمان اروپا از طولانی شدن مراحل قانونی و عدم اطمینان در مورد نتیجه گزارش های تحقیقات ارجاع شکایت دارند.
سایر اعضای کمیسیون تحقیق و تفحص از بورس ها و بازار سرمایه در ادامه به بیان دیدگاه های خود در خصوص «ضرورت حمایت قضایی و حقوقی کمیسیون تحقیق و تفحص از بورس و بازار سرمایه»، «ایجاد شعبه ویژه رسیدگی به امور». موارد تخلف بورس و “بازار سرمایه”، “لزوم بازیابی دارایی های نامشروع متخلفان بورس”، “کسب اعتماد مردم به بورس و بازار سرمایه”، “تشویق مردم برای کمک به اقتصاد ملی”، ضرورت شناسایی و مقابله با خلأهای اطلاعاتی و رانت های بورسی «برخورد با ابهامات حوزه فعالیت موسسات حقوقی در بورس» و «لزوم پاسخگویی مدیران و مسئولان وقت بورس» .
رئیس قوه قضائیه همچنین دستور خود را به دادستان کل کشور مبنی بر ورود به امور بورس و ایفای نقش موثرتر و فعالتر در شورای عالی بورس به نفع مردم و سرمایه گذاران خرد و واقعی در این امر اعلام کرد. بازار و تصریح کرد: حدود 3 ماه است که شخصاً تخصیص گزارش های سازمان بازرسی از مقوله بورس و پیگیری و پیگیری تخلفات و تخلفات احتمالی در این بازار بوده است..
رئیس قوه قضاییه همچنین خاطرنشان کرد: در قوه قضائیه عزم به نتیجه رسیدن با سرعت گزارش های تحقیق و تفحص وجود خواهد داشت.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به تلاش و عزم جدی دکتر خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور برای تکمیل گزارشات تخلفات و جرایم احتمالی در بورس و پیگیری این مهم گفت: تمرکز مستمر بر سازماندهی بازرسی کل کشور موارد بررسی شده را تا حصول نتیجه نهایی دنبال می کند و این موضوع در مورد برچیده شدن بورس و جنبه های پیشگیرانه، تدوین و ارائه نیز صادق است.
وی در ادامه سخنان خود، اقدامات برخی از مسئولان بورس و سازمان اوراق بهادار را در زمینه عدم توسعه بورس در مناطقی با کشور، انتصاب مدیران کم تجربه و اطلاعات کافی و لازم در مورد بازار سرمایه و عدم آموزش اطلاعات کافی به سهامداران بازار سهام و بازار سرمایه طی دو سال گذشته.
محسنی اژهای در ادامه توصیههای مهمی به اعضای کمیته تحقیق و تفحص سازمان بورس ارائه کرد و گفت: در جریان بررسی و تحقیق، اتخاذ تدابیر و راهکارهای تخصصی و خردمندانه، تمامی ابعاد و زوایای مقوله بورسیه باید شفاف و روشن باشد تا شرایط احقاق حقوق مردم و همچنین جلوگیری از بروز مشکلات و آسیب های مشابه و تقویت ظاهر بازدارنده از سوال فراهم شود..
absnews
محسنی بورس، مردم و سرمایه گذاری در این بازار را فرصتی دانست که باید از آن برای هدایت نقدینگی و منابع مالی در جهت ارتقای توان تولیدی و رشد اقتصادی کشور استفاده کرد و در این راستا گفت: اکنون که فرصت سود از ظرفیت بورس و سرمایه گذاری مردم در این بازار به درستی استفاده نشده و مشکلات و آسیب هایی که برای چند ده میلیون نفر ایجاد شده است ایجاد شده است.
پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، حجت الاسلام «سیدناصر موسوی لارگانی» رئیس کمیته تحقیق و تفحص از بورس و بازار سرمایه با اشاره به آغاز به کار این کمیته از مهرماه امسال، چندین مورد را گزارش کرد. مکاتبات با بورس و سازمان اوراق بهادار.
رئیس قوه قضائیه تحقیق و تفحص از سازمان بورس و اوراق بهادار و بازار سرمایه را یکی از مهم ترین موضوعات دانست و با برشمردن دلایل این اهمیت گفت: در این بازار سرمایه گذاری کرده اند و گاهی علاوه بر دارایی های خود، سرمایه گذاری کرده اند. سرمایه اعضای خانواده خود را نیز به این بازار اختصاص داده اند.
لارگانی افزود: کمیسیون تحقیق و تفحص از بورس و بازار سرمایه به مراجع قضایی مراجعه کرده و امیدوار است با از دست دادن نتایج این بررسی، اعتماد از دست رفته مردم به بورس و بازار سرمایه بازگردانده شود. بودن.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه به دلیل تأثیر شدید پرونده بورس، بی توجهی و تحقیر جرایم و تخلفات افرادی که ممکن است در این زمینه خیانت کرده یا سهل انگاری کرده باشند، همه موافق نبودند، گفت: بازار سرمایه. باید گزارشی جامع، مستحکم و مستند تهیه کند و قوه قضائیه برای تحقق این مهم از هیچ کمکی به شورا دریغ نخواهد کرد..
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز